eraapps Publish time 11-12-2017 02:15 PM

PELUANG BUAT DUIT PANTAS TERMUDAH & SAH TAHUN 2018

Edited by eraapps at 11-12-2017 02:15 PM

Anda sedang cari peluang perniagaan online atau cara menjana duit cepat dari rumah dengan handphone atau laptop, bermodal murah sekali saja serta sah disudut undang undang negara dan agama untuk tahun ini dan tahun 2018?

Apa kata anda tonton Video Ini sehingga habis untuk ketahui peluang terbaik yang tersedia di Waylife Sdn Bhd, sebuah syarikat yang berasaskan pemakanan dan supplement kesihatan di Malaysia. Dengan bermodalkan serendah RM260 saja dan tanpa komitmen belian wajib bulanan, anda boleh menjana pendapatan lebih RM400K sebulan yang dibayar mingguan automatik terus ke akaun bank.

Ketika ini ada 8 jenis produk yang bagus meliputi produk kesihatan, kecantikan, pengurusan berat badan (weight lose) dan juga produk keintiman suami isteri. Anda bebas memilih apa saja produk yang sesuai untuk keperluan sendiri atau untuk diniagakan samada secara offline atau online trading. Ianya amat menjimatkan malah benar benar menguntungkan.

Tidak ada peluang bisnes online tulin lain semudah dan semurah ini ketika ini yang mampu memberi pulangan duit dan keuntungan yang cepat malah dikira cukup besar dan amat amat berbaloi.

Fahami penjelasan Video Ini dulu dan ikuti arahan selanjutnya. Muga sharing ini dapat manfaatkan sesiapa saja yang memerlukan untuk mencipta pendapatan sampingan yang hampir tiada resikonya namun menjanjikan pendapatan yang lumayaneraapps Publish time 11-12-2017 05:41 PM

Edited by eraapps at 11-12-2017 05:48 PM

GILA APA sampai lelaki ini (pilot) sanggup buang duit, order sampai RM80,000.00 (USD20,000) ?

http://quotesandsayingsbytaniya.weebly.com/uploads/2/6/1/0/26107613/1395067681.png
Begitu juga dengan produk terlajak laris ni! Cepat Sold Out berulang kali..


listria Publish time 29-4-2018 08:46 AM

Pernah dengar Starpayer?, satu Program Top Up prepaid dan postpaid di 13 buah negara yang terkini???. Hanya bermodalkan 10 SP (Starpoint) yang bersamaan RM10, tiap ahli sudah boleh buat bisnes santai santai dengan sistem canggih mengguna hp saja.

Starpayer Sdn Bhd adalah syarikat berdaftar yang merupakan pemilik program bisnes Starpayer ini. Lingkungan pasaran program ini adalah pemilik pemilik hp iaitu pengguna airtime (prepaid dan postpaid) di Malaysia, Indonesia, Thailand, Singapore, Philippines, Vietnam, Nepal, India, Myanmar, Pakistan, Bangladesh, Cambodia dan China.

Program dan peluang perniagaan modal rendah sebesar RM10 ini amat menarik dan tidak hanya terbatas top up prepaid/postpaid saja, malah banyak lagi sumber pendapatan lain yang terdapat di dalamnya merangkumi pembayaran bil bil, produk produk digital/virtual mau pun fizikal. Ianya satu konsep niaga unik lagi tersendiri dan pastinya amat berpotens memandangkan pemilik hp di 13 buah negara berkenaan tentulah boleh mencapai angka billion, dan lagi...modalnya rendah dan dimampui semua orang.

Starpayer kini dalam tahao Beta Test Mode, dijadualkan Soft Launch pada July 2018 dan Official Launch pada selewatnya September 2018.

Jika anda adalah pengguna hp dan pastinya memerlukan prepaid @ postpaid, bolehlah mengambil tempat terawal dalam fasa Beta Mode ini dan pelajari tentang Starpayer ini.

Untuk pendaftaran PERCUMA, sila copy & paste link di bawah ke web browser @ boleh google kata kunci "starpayer top up" untuk ke link daftar!

https://goo.gl/ngnkys (link daftar)

Selepas mendaftar, anda boleh berhubung dengan introducer untuk bantuan selanjutnya

* Starpayer bukan bisnes/program ala pelaburan yang bercanggah dengan undang2 negara (seperti program MyM1; OG1 dll); sebaliknya ianya program/perniagaan online murni dan sah (seperti Tubetalk, XOX dll) tetapi menggunakan konsep berbeza yang unik lagi tersendiri kerana menggabungkan Pelbagaian Dalam Satu.Pages: [1]
View full version: PELUANG BUAT DUIT PANTAS TERMUDAH & SAH TAHUN 2018


ADVERTISEMENT