brown93 Publish time 9-5-2020 06:09 PM

Onbaza - online platform untuk peniaga makanan, gerai, restoran tempatan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua, :loveliness:
.
Ada sesiapa kat sini yang berminat nak tambah pendapatan dengan meniaga makanan atau masakan sendiri secara online ? Jom join Onbaza. {:1_556:}
.
Onbaza ni apa ?
- OnBaza adalah sebuah platform marketplace / bazar makanan online khas untuk Muslim Malaysia di mana peniaga-peniaga makanan seperti suri rumah, restoran, warung dan gerai berpeluang untuk menjual dan mempromosi juadah makanan mereka secara online. Fokus kami adalah untuk membantu rakyat Malaysia, terutama golongan B40, untuk memasarkan dan menjual secara online produk, juadah masakan mereka sendiri.
.
Ini syarikat Malaysia ke ?
- Ya, Onbaza adalah hasil kerjasama antara dua syarikat bumiputera tempatan, iaitu Vacamania dan Tams Idea Sdn.Bhd yg berpusat di Kuala Lumpur.
.
Kat mana nak tengok platform OnBaza ni?
- Layari OnBaza di www.onbaza.com
.
Apa kelebihan kalau join sebagai peniaga di OnBaza ni ?
.
Kelebihan OnBaza[] MUDAH DAN JIMAT KOS - dengan Onbaza, kerja-kerja promosi online akan lebih mudah dan jimat kos kerana segalanya kami akan bantu uruskan, anda fokus pada juadah makanan anda saja.[] RIDER DISEDIAKAN - kami mempunyai 200 rider di sekitar Lembah Klang ( KL, Selangor ) yang sedia berkhidmat untuk membuat penghantaran.[] TIDAK PERLU WEBSITE - anda cuma perlu letak gambar makanan, harga dan details saja dan siap. Mudah kan? Bayangkan ia seperti Shopee, Lazada, tapi hanya khas untuk peniaga gerai, warung seperti anda saja![] TIDAK PERLU LAYAN ORDER DI WHATSAPP - tidak perlu lagi melayan whatsapp order dari pelanggan satu persatu yang memenatkan. Pelanggan pilih menu, order dan buat bayaran online, anda siapkan juadah, rider ambil buat penghantaran. Sangat mudah dan efisien. .Berminat nak tahu info lebih lanjut sebagai peniaga di OnBaza ?
Join telegram channel OnBaza Vendor sini untuk info lanjut, cara pendaftaran, pertanyaan :-
Official Channel For OnBaza Vendor
https://t.me/onbazaavendor

https://t.me/onbazaavendor
https://t.me/onbazaavendor
.Website Marketplace - www.onbaza.comFacebook - OnBaza MalaysiaInstagram - onbazamalaysiaEmail - onbazahq@gmail.com,


Pages: [1]
View full version: Onbaza - online platform untuk peniaga makanan, gerai, restoran tempatan


ADVERTISEMENT