contracthor Publish time 27-2-2015 01:08 AM

3 TIPS BELI HANDPHONE TANPA USIK DUIT GAJI.

Pada zaman ini, agak pelik & luar biasa kalau orang tak guna handphone. Setakat guna handphone 10 inci sudah jadi perkara biasa. Kerap bertukar handphone pun dah jadi perkara biasa bagi anak-anak muda zaman sekarang. Pantang model handphone baru keluar di pasaran, mesti dia orang pertama yg berpusu-pusu nak beli kan. Sanggup ikat perut semata-mata inginkan kepuasan menggunakan handphone. Artikel kali ini saya nak kongsikan 3 tips beli handphone tanpa usik duit gaji.


3 Tips beli handphone tanpa usik duit gaji yg saya nak kongsikan ini sangat tidak membebankan anda. Tips ini santai & saya yakin anda mampu lakukannya. Anda boleh pilih untuk lakukan salah satu tips ini atau kesemuanya sekali.

Tips 1 - Kumpul point.


Hanya topup handphone seperti biasa. Setiap kali anda topup, anda dapat point & kumpul point sehingga cukup untuk menebus handphone idaman anda. Lakukan secara santai saja. Jika kebiasaan setiap bulan anda topup handphone purata RM50, teruskan saja rutin bulanan tersebut. Anda tak perlu usik duit gaji. Duit gaji anda boleh gunakan untuk bayar bil-bil keperluan yg lain. Konsep kumpul point ini sama saja dengan kumpul point isi petrol di pam minyak. Berapa ribu point anda perlu kumpul untuk dapatkan sebuah payung je???

Tips 2 : Kumpul komisen topup & fast track.


Ini juga boleh dilakukan secara santai. Tukarkan simkad Tone Excel untuk satu keluarga anda & sentiasa berkongsi kelebihan simkad pada rakan-rakan & secara online. Setiap komisen yg anda dapat, anda simpan & kumpul. Cukup jumlah komisen, anda pergi saja ke mana-mana kedai handphone & tunjuk saja anda nak handphone yg mana satu. Masih tidak usik duit gaji anda. :D

Tips 3 : Sambungan Klik Disini...

Inilah 3 tips Beli handphone tanpa usik duit gaji yg mudah & tidak membebankan. Diharap lebih ramai yg akan "celik mata" dengan perkongsian ini. Jadikan handphone anda bukan sekadar sms, call, & internet saja. Wasalam..

Sumber : http://toneexcel-official.blogspot.com/2015/02/3-tip-beli-handphone-tanpa-usik-duit.html
Pages: [1]
View full version: 3 TIPS BELI HANDPHONE TANPA USIK DUIT GAJI.


ADVERTISEMENT