CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Masalah Peribadi
Close/Open Add Fav (152) |

Masalah Peribadi Td:1 |Th:6987|Rank:17 

Moderator: adila39
PERATURAN  BOD MASALAH PERIBADI







1.  Forumer yang ingin membuka thread mestilah menulis dengan jelas masalah mereka di post pertama thread.  Moderator mungkin mengambil tindakan menutup mana-mana thread yang ditulis terlalu ringkas atau yg menggunakan bahasa sms atau ejaan yang sukar difahami.

2.  Forumer hanya dibenarkan membuka thread menceritakan masalah peribadi mereka sendiri sahaja.  Thread berkenaan masalah peribadi orang lain atau yang tidak secara langsung melibatkan tuan thread akan ditutup.

3.  Forumer juga TIDAK DIBENARKAN MEMBUKA THREAD untuk tujuan soal selidik, aduan pendapat atau luahan perasaan kerana bod & thread telah pun tersedia khas untuk tujuan sedemikian.  Selain itu, forumer juga tidak perlu membuka thread untuk bertanya masalah-masalah yang terlalu remeh atau yang berbentuk umum.

4.  Forumer yang telah membuka thread mestilah bertanggungjawab memantau thread  mereka supaya tidak lari dari tujuan asal ia dibuka.  Sekiranya thread bertukar menjadi tempat berborak atau tempat bergaduh, tindakan penutupan thread mungkin dibuat.

5.  Forumer juga tidak dibenarkan berborak dimana-mana thread kecuali di thread borak khas yg telah disediakan.  Forumer yang secara berterusan mengganggu thread dengan post-post borak yang tidak berkaitan mungkin akan dikenakan tindakan bergantung pada pertimbangan moderator.


Untuk membaca peraturan forum, Sila klik  Peraturan Cari Forum
 
Hide sticky threads MOD ONLY - [Read permissions 101]digest  ...23456..49
sourplum    |   18-1-2006 03:30 PM    |   View:3117    |   Reply:964
AceHand 23-2-2022 08:20 PM Everywhere
 
Hide sticky threads ~PERATURAN BOD PP : Baca ni dulu sebelum buka thread ~
sourplum    |   26-12-2010 05:53 PM    |   View:81479    |   Reply:2
juju_amin84 16-4-2013 06:42 PM
 
Hide sticky threads Mod Online digest  ...23456..13
sourplum    |   27-3-2008 03:00 PM    |   View:171418    |   Reply:241
adila39 9-5-2022 03:37 PM This Forum
  Forum Thread   
 
EDISI dapat kacangs! - My motto TODAY / matlamat anda hari ini. attach_img agree  ...234
adila39    |   12-1-2022 08:33 AM    |   View:4884    |   Reply:69
Gingerly 29-1-2023 01:56 AM
 
Rasa bersalah tapi ngeri. Patut ke aku ghosting mamat Pakistan? Newbie Thread
READxDREAM    |   31-12-2022 10:13 AM    |   View:1097    |   Reply:16
READxDREAM 28-1-2023 07:36 PM
 
Indian Call Girls in Dubai *@ 0562909321 *@*Call Girls service in Dubai recommend New
monikasharma    |   28-1-2023 02:35 AM    |   View:55    |   Reply:0
monikasharma 28-1-2023 04:14 AM
 
Verified Call Girls in Dubai @ O523055365*@ Dubai Call Girls recommend New
monikasharma    |   28-1-2023 02:35 AM    |   View:51    |   Reply:0
monikasharma 28-1-2023 03:28 AM

ADVERTISEMENT


 
Top Indian Call Girls Dubai 0568174022*@* Call Girls Dubai New
monikasharma    |   28-1-2023 02:36 AM    |   View:42    |   Reply:0
monikasharma 28-1-2023 02:36 AM
 
Pakistani call girl in Dubai @ O523055365*@ Call Girls service in Dubai New
monikasharma    |   28-1-2023 02:35 AM    |   View:55    |   Reply:0
monikasharma 28-1-2023 02:35 AM
 
Call Girls service in Dubai @ O523055365*@ Dubai Call Girls Newbie Thread New
monikasharma    |   28-1-2023 02:33 AM    |   View:49    |   Reply:0
monikasharma 28-1-2023 02:33 AM
 
Cara atasi Anxiety & Depression agree New
soulmatte    |   26-1-2023 09:00 PM    |   View:166    |   Reply:5
adila39 28-1-2023 01:34 AM
 
Perasaan Prasangka sebab tengok orang lain lebih senang agree  ...2
SelakLangsir    |   12-9-2022 01:02 AM    |   View:3354    |   Reply:32
achinto 26-1-2023 04:58 PM
 
Stress suami ego agree  ...23
shalalaqueen    |   1-3-2022 09:58 AM    |   View:7185    |   Reply:52
Bipolajourney 23-1-2023 01:57 PM
 
Soal Jodoh : Mak tak terima menantu askar [MERGED] heatlevel agree  ...23456..19
eymazaki    |   30-5-2011 12:20 PM    |   View:38560    |   Reply:372
AJENALI 22-1-2023 11:49 AM
 
Mertua Miskin vs Kaya digest recommend agree  ...23456..24
anony-mous    |   1-10-2020 04:37 PM    |   View:55415    |   Reply:467
hagrid 21-1-2023 12:14 AM
 
Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H attach_img recommend agree  ...23456..44
rospinki    |   31-7-2021 07:24 AM    |   View:52506    |   Reply:865
rospinki 20-1-2023 02:21 PM
 
Deposit Burn tapi Belum Sign Ape2 Agreement Newbie Thread recommend
AishAziz    |   21-5-2019 10:19 AM    |   View:2446    |   Reply:6
green~tea 17-1-2023 04:23 PM
 
Kenapa susah sangat nak kurus?? Newbie Thread attachment recommend  ...23456..9
Ketypurry    |   27-11-2018 01:09 AM    |   View:42835    |   Reply:170
aciksenah 17-1-2023 02:45 PM
 
I xnk kawin Newbie Thread recommend  ...2345
bublysnowflake    |   3-8-2020 03:25 PM    |   View:21093    |   Reply:80
yowa2 12-1-2023 10:34 PM
 
Permohonan maaf dan pengumuman penting agree
rimau_manja    |   3-1-2023 10:38 PM    |   View:765    |   Reply:8
rospinki 10-1-2023 06:51 AM
 
Masalah dengan kawan perempuan sebab saya perempuan agree
Lily_Elizabeth_    |   4-1-2023 09:30 AM    |   View:581    |   Reply:11
Lily_Elizabeth_ 9-1-2023 11:13 PM
 
Bakal mertua tak suka. Anak teruna vs single mum anak 2 recommend agree  ...2
periukTanah    |   30-11-2022 04:50 AM    |   View:1910    |   Reply:29
lesprincesse 7-1-2023 06:40 PM
 
aku menangis seorang diri... agree  ...234
nasha62    |   3-12-2009 01:32 AM    |   View:7808    |   Reply:74
MinahMalang 3-1-2023 06:24 PM
 
Kerana GAY dan Aids.. recommend agree  ...234
pashminamerah    |   12-11-2019 12:02 PM    |   View:11042    |   Reply:64
theotherfriend 2-1-2023 04:51 PM
 
Patutkah berhenti belajar kerana dipulau rakan sekelas Newbie Thread agree
Mocha99    |   1-12-2022 12:17 PM    |   View:961    |   Reply:12
theotherfriend 2-1-2023 04:40 PM
 
Suami Kaki Blue Newbie Thread recommend  ...23456
suzenna    |   6-12-2014 01:06 PM    |   View:43401    |   Reply:108
jijilaaa 2-1-2023 02:27 PM
 
Ampunkan aku tuhan Newbie Thread  ...23456
PerempuanDosa    |   1-4-2022 12:54 AM    |   View:10012    |   Reply:115
Bedakpowder 1-1-2023 07:01 PM

ADVERTISEMENT


 
Suami yang tidak memahami
dedaunan_kiut    |   27-11-2022 07:38 AM    |   View:1442    |   Reply:11
vanilacup 28-12-2022 09:56 AM
 
17/08 - doakan anak aku cepat sihat. 09/12 updated attach_img agree  ...2345
kaishi    |   17-8-2022 08:53 PM    |   View:5538    |   Reply:83
kaishi 24-12-2022 11:08 AM
 
Restructure loan sedia ada recommend agree  ...2
juliesha    |   5-11-2022 11:21 AM    |   View:1829    |   Reply:21
juliesha 18-12-2022 10:50 PM
 
#####################
NadrahRuhDania    |   9-12-2022 04:15 PM    |   View:466    |   Reply:1
lolen 10-12-2022 08:17 PM
 
Pelaburan melalui telegram tuh scanmer ker valid?
msdummy.2018    |   8-12-2022 04:08 PM    |   View:484    |   Reply:2
J4I 10-12-2022 08:05 PM
 
I have sleeping problem agree  ...2
clarizsa    |   21-10-2022 03:18 AM    |   View:1827    |   Reply:20
Meiizu 7-12-2022 08:33 PM
 
Kerap mimpi pelik2 dan menyeramkan agree
dedaunan_kiut    |   3-12-2022 10:35 PM    |   View:858    |   Reply:9
CiliPadiSedap 7-12-2022 12:48 PM
 
Wujud ke santau dan sihir recommend agree
clarizsa    |   28-10-2022 11:26 PM    |   View:1414    |   Reply:15
Taktahu18 6-12-2022 08:27 PM
 
Patut atau tak patut? agree  ...2
rahsier    |   24-3-2022 10:24 AM    |   View:5502    |   Reply:29
kads 1-12-2022 01:26 PM
 
Berhenti Kerja atau teruskan? Newbie Thread agree  ...2
redcrow12345    |   23-8-2022 08:59 PM    |   View:2956    |   Reply:35
mayakaren 30-11-2022 08:43 PM
 
Ahli Pengurusan Zalim agree
CikDaNdeLi0n    |   7-11-2022 01:36 PM    |   View:957    |   Reply:3
wi_haryati 17-11-2022 01:03 AM
 
MUA rosakkan hari bahagia aku. Patut ke dia diambil tindakan undang2? TOLONG Newbie Thread  ...2
sekutcornflake    |   23-4-2021 09:56 AM    |   View:7976    |   Reply:30
Vynnvynn 14-11-2022 10:38 PM
 
Fasakh..sape tau mcm mane nak cepat settle? Newbie Thread digest recommend agree  ...23456..9
Cumikucingku    |   29-2-2020 12:34 AM    |   View:27574    |   Reply:169
Vynnvynn 14-11-2022 10:34 PM
 
Pengalaman bekerja dengan sektor kerajaan(Beruniform)
BoLapciOus    |   4-11-2022 07:20 AM    |   View:1106    |   Reply:12
HabukBesi 8-11-2022 09:44 AM
 
bipolar mom.Im paying it forward. anyone looking for a wfh job?maybe i can help pulak this time. pls head to last page.TQ for all of your doa!-open space for mental health sharing attach_img recommend agree  ...23456..24
nia_salina    |   29-11-2021 05:50 PM    |   View:21621    |   Reply:467
nia_salina 5-11-2022 11:05 AM
 
Tolong bg idea macam mane nak ubah sikap mak aku... agree  ...23
Cumikucingku    |   9-8-2022 01:39 AM    |   View:4384    |   Reply:40
NurAlia14 4-11-2022 09:52 PM
 
Masalah Kulit Kusam dan Pucat Lesi agree
Hidungkembang    |   4-3-2022 03:09 PM    |   View:2424    |   Reply:13
amy26 2-11-2022 08:18 AM
 
Macam mana nak cari kerja?  ...2
nasalo    |   8-9-2022 03:14 PM    |   View:2974    |   Reply:33
ninja boy 16-10-2022 09:03 PM
 
Kerja bank
jantung_pisang    |   9-8-2022 09:00 PM    |   View:1857    |   Reply:15
Page88 16-10-2022 08:22 PM
 
Betul ke kat Perlis mudah urusan berpoligami?
theotherfriend    |   21-9-2022 05:19 PM    |   View:1229    |   Reply:2
theotherfriend 13-10-2022 09:56 PM
 
Rumah di Serang Pepijat (Update: Masalah selesai lepas panggil pest control) attach_img recommend  ...23456..7
Naatasha    |   2-8-2020 09:00 PM    |   View:19300    |   Reply:120
monreyes 12-10-2022 03:02 AM
 
Takut nak tambah komitmen..pls help me Newbie Thread attach_img agree
mejabiru    |   14-9-2022 11:15 PM    |   View:1757    |   Reply:19
airmineral 8-10-2022 04:29 PM
 
Baru pindah perumahan baru tapi jiran dah start berpuak recommend  ...2
lizsha    |   31-8-2022 10:12 AM    |   View:3370    |   Reply:39
rospinki 8-10-2022 07:10 AM
Next »

Quick post

You can still enter 200 characters
You have to log in before you can post Login | Register

Points Rules

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:31 PM GMT+8 , Processed in 0.193576 second(s), 69 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top Return to the forum