CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: 9teen

Siapa Shark, BF Aku Ni? & Kisah Kisah Lain (PENERANGAN : #726 - 19/11)

  [Copy link]
Post time 9-9-2016 02:21 PM | Show all posts
dari cerita ko ni kan dik memang hakak takkan bagi anak hakak masuk sekolah asrama walau laki hakak insist on sending him to his former school..dah la all boys bleeghh
you are one tough guy walaupun gaya ala2 soft tapi you are strong inside
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2016 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa bila I scroll down nak cari thread ni tak jumpa sampai Page 5? Tengok baru juga forumers komen? Kena search *SHARK* baru jumpa. I sorang jer ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2016 11:43 AM | Show all posts
SIAPA EA SHARK???
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2016 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tajuk dah tukar bf??
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2016 10:54 AM | Show all posts
aijinmisaki replied at 11-9-2016 08:22 PM
Kenapa tajuk dah tukar bf??

hahaaha kannnn
sesuatu sangat ni
sapa tukar tajuk
hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2016 08:27 PM | Show all posts
oi TT cepat lah update !


Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-9-2016 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Selama ni SR je. TT mohon update pls
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2016 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw, @mamaezah ada compile kan semua cerita ice ni tak? Kalau ada, kita nak bole tak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2016 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu hari benang nih. Best gak. Tahniah tt. Gaya penceritaan tt ni ada aura
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2016 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
*satu hari merempit
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2016 01:01 AM | Show all posts
tt hilang ke....kita tertunggu2 update tt
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2016 06:17 PM | Show all posts
huh selesai berjogging dlm rumah TT ni ari ni.. siap terlajak 45 minit dr waktu balik keje.. toleh2, sumer org dh balik.

TT nnt update ye, jgn la dikau menghilang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2016 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
TT update please..SR je slame ni..nak tunggu TT update kena bertabah betol~
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2016 06:35 PM | Show all posts
9teen replied at 27-8-2016 11:14 PM
Refer Page 24 Post #478

Lepas aku kena speku sebagai hamba Allah yang telah merampas keterunaa ...

oh ya ya...baru ingatfuh....maaf lerr dik..baru akak balas komen ko ni dik
sebenarnya akak duk ulang baca yang ko pengsan tu..

ok, so apa jadi lepas tu..tak habis lagi ni
sila elaborate cepat dik 9teen

"Nanti aku elaboratekan rupa yang mengganggu sepanjang perjalanan tu & cara gangguan dia (based on apa yang Tok Rom cerita) pada next post ya? "






Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2016 11:49 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


100% Welcome Deposit Bonus hanya untuk anda!!!


Deposit minimum MYR100 keatas dan dapatkan bonus anda sekarang!!!



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2016 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
annakaranina replied at 9-9-2016 12:50 PM
100% budak MRSM cuma tak tau which one and which state. I suspect N9 sebab ada part 3bidadara gu ...

I pun teka n9 hihi sbb TT cakap dia g outing dgn shark pergi family store. Family store bersepah kat n9 ni. Melaka ada kot tp x banyak kot. Entah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-9-2016 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
qemon replied at 16-9-2016 01:39 PM
I pun teka n9 hihi sbb TT cakap dia g outing dgn shark pergi family store. Family store bersepah k ...

Melaka pun byk family store.. pasaraya yg agak murah ler banding di sekitarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2016 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde sambung dh????
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 09:27 AM | Show all posts
Aku lagi takut kes buli kau dari cerita hantu dik. Kesiannya kau dik! nasib baiklah kau ni jenis yang bertabah, kalau aku tu dah nangis nangis nak tukar sekolah. Sampai macam tu sekali cerita hidup kau.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 09:30 AM | Show all posts
selama ni jadi silent reader je tapi aku ni asyik dok terfikir je kisah hidup kau and baru baru ni ada orang terdekat aku pun ada masalah lebih kurang sama macam kau tu yang aku teringat nak comment. tapi malangnya orang terdekat aku tamatkan riwayat dia sendiri. Bukan rekaan, kalau aku tipu maka aku tipu semua orang yang baca ni. jenuh aku nak cari sorang sorang kat padang masyar kang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-10-2023 09:55 PM GMT+8 , Processed in 0.110560 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list