CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hafizadam

[2017] TOMBIRUO PENUNGGU RIMBA

  [Copy link]
Post time 28-1-2015 05:55 PM | Show all posts
Aaron aziz x try audition kerr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2015 05:55 PM | Show all posts
Sharnaz ahmad..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 06:04 PM | Show all posts
Donatello86 replied at 28-1-2015 05:54 PM
Pelakon yg perlu mmgang watak Tombiruo ni perlu ada karisma dan teknik lakonan yg natural dan berkes ...

betul betul, setuju. kalau kena dengan filem dan pengarahan. filem ni boleh jadi filem box-office, kalau bernasib baik boleh bertanding dalam festival luar negara. pemilihan pelakon pun perlu kena dengan karakter watak yang ada, takpayah muka komersial dgn pun okay kalau pelakon tu cemerlang dalam membawa watak yang diberi. Bront Palarae antara calon yang sesuai, Beto Kusyairy pun boleh diambil kira.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 06:05 PM | Show all posts

kulit agak dark, sado pun ada. boleh jugak. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 06:05 PM | Show all posts
takde yang nak cadangkan abam KJ ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tombiruo - fav novel
Bront palarae - fav actor
Ngam!

Btw kite nak cari 'Ejim', bukan nk cari hero romantis cite suami ku encik blablabla..
Bront pn kata takde masalah utk dia pergi gym.. Selayaknya bront jd Ejim!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-1-2015 06:09 PM | Show all posts
Bront Palarae semestinya
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 06:13 PM | Show all posts

better than bront lagi si nanaz.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2015 06:17 PM | Show all posts
Santeira replied at 28-1-2015 06:13 PM
better than bront lagi si nanaz.

Kalo ada rezeki dapat laa watak tu kat sa..Bg iolss dia antara yg paling sesuai bw watak tu selain bk..
Bk tu kalo tinggi taf mmg dia calon TERbaek..
Sorang lg sofi jikan..
Kalo taf tinggi mmg antara yg sesuai jg..
Kalo movie neh hanya unt kutip untung, tahu2 laa mana pelakon yg dipilih..

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Lorra2411 replied at 28-1-2015 06:05 PM
takde yang nak cadangkan abam KJ ke?

wow KJ I lioke

bront & beto ok kot kalau nk hero yg x putis sangat.zul aripin x payah kot.tgk drama pkl 7 skrg pn xde aura nak bg penonton melekat pun.watak cliche.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 06:30 PM | Show all posts

Cdt : budakhutan.com

Bront mmg sgt sesuai jd Ejim okehh.

Zulripin jd abam pilot je k, ni nk jd penunggu hutan weh. Tak sesuai

Cadangan lain yg me rasa ok juga; beto & nanaz.

Yg pntg pilih pelakon yg berjiwa utk Ejim. Bukan bersandarkan rupa.  Jgn kecewakan peminat karya RAM

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Cant wait! Whoever whatever
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 07:09 PM | Show all posts
fuyupoktek replied at 28-1-2015 06:01 AM
Syazwan zulkifli plz jantan hutan sgt muka dia

Wakakakaka siot je. Heols klu tgk in person manis n handsome okeh.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 07:10 PM | Show all posts
mdhelmi replied at 28-1-2015 10:42 AM
tombiruo dgn semangat hutan sama ke?
aku ada pinjam semangat hutan dari akak aku tp xbaca2 pon lagi ...

trilogi..sambung2
1.tombiruo
2.semangat hutan
3.tombiruo terakhir

best tapi bca memalam macam seram jugek
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 07:17 PM | Show all posts
Semestinya bront
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
opkos la bront
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2015 08:28 PM | Show all posts
MissQwerty replied at 28-1-2015 10:22 AM
Tombiruo kena amek pelakon yg lasak2 sikit. Bront palarae la yg sesuaiiii
Hehe
Wow tak sabar nak d ...

bront mmg sesuai
sebab ejim seorang yg lasak

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 09:01 PM | Show all posts
m.nasir ??
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bront palarie..(betul ka??)
Muka jambu jgn hokay...
Sharnazz pun ok juga
M nasir ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2015 09:08 PM | Show all posts
bront palarae
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-10-2023 07:34 AM GMT+8 , Processed in 0.116468 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list