CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5513|Reply: 36

Curlast Bintang Paling Popular 2018 pilih Greece utk pengambaran VC

  [Copy link]
Post time 18-1-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by fadz84 at 18-1-2019 05:19 PM

Hebat bukan bila Greece dipilih sebagai lokasi untuk pengambaran video klip lagu terbaru Wany Hasrita yang bertajuk Terlalu Memuja. Wany akan berada di sana selama 5 hari.

Sesuailah dgn gelaran BPP tu kan?

(Sumber Berita Hiburan KoolFM)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2019 05:40 PM | Show all posts
oklah tu lepas gi greece boleh gi istanbul..naik air balloon di cappadocia bukan jauh pon....
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Santorini la tu.. borringggg
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 18-1-2019 05:58 PM
Santorini la tu.. borringggg

Aah yela tu.. dgr td tempat tu jd salah satu lokasi..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 06:31 PM | Show all posts
Lagu leman lagi ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 06:37 PM | Show all posts

Lagu leman ke lemau?hahaha!
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 18-1-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
scarletz replied at 18-1-2019 06:31 PM
Lagu leman lagi ke

Lagu Sharon Paul komposer lagu Kak Mitch Sampai Bila tu.. mungkin ada vibe lagu tu kot.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 06:35 AM | Show all posts
ah artis FMC da mula rancak buat kat overseas.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2019 06:56 AM | Show all posts
Apa saje lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 07:06 AM | Show all posts
Wow tp ko tetap sendu je bagi i
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2019 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
pumpkinpatch replied at 19-1-2019 06:35 AM
ah artis FMC da mula rancak buat kat overseas.

Sebelum ni dik qiqi buat VC kat australia kn? KB buat kat London.. tokti yg superdiva buat VC kat lobby hotel saje (mungkin next VC blh invest byk sket utk buat gempaq2)..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 08:09 AM | Show all posts
tak guna juga kalau mv ala2 karaoke 90an. meols harap fmc hire production lain utk bagi mv sheols lebih berseni yach!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2019 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
debab76 replied at 19-1-2019 08:09 AM
tak guna juga kalau mv ala2 karaoke 90an. meols harap fmc hire production lain utk bagi mv sheols le ...

I rasa sure VC ni ala2 jln2 tepi laut n tjk scenery aje.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 08:26 AM | Show all posts
fadz84 replied at 19-1-2019 08:12 AM
I rasa sure VC ni ala2 jln2 tepi laut n tjk scenery aje.. hehe

ya ampon chuols sendunya... yang pasti ada jejaka greece sbg model yach! buang duit sajork shoot jauh2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
debab76 replied at 19-1-2019 08:26 AM
ya ampon chuols sendunya... yang pasti ada jejaka greece sbg model yach! buang duit sajork shoot j ...

Shoot VC sambil choti2 oversea je kot, 2+1.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Fmc dan production yg 1 ittew mmg macam kontrak seumur hidup..
Mv suma ala2 karoke jahh..
Mohon try la pulak production lain..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-1-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
hantamal replied at 19-1-2019 10:51 AM
Fmc dan production yg 1 ittew mmg macam kontrak seumur hidup..
Mv suma ala2 karoke jahh..
Mohon tr ...

Mmg FMC ni tangkap kontrak dgn produksi yg sama sejak zmn sitinana, elyana & Syura ke? Produksi sape tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
antara penyanyi baru yg aku cukup kagumi, graduan medic, sopan, berhijab, cakap pun lemah lembut.
semoga kerjaya awak terus sukses, jangan layan haters2 yg dengki sbb diorg cemburu, lagipun awak sungguh jelita...diorg ni muka macam dugong!
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 19-1-2019 07:23 AM
Sebelum ni dik qiqi buat VC kat australia kn? KB buat kat London.. tokti yg superdiva buat VC kat  ...

Tapi tokti pernah buat video musik kat Patong Beach Phuket...jalan2 tepi bangla road (tmpt agogo di waktu malam, nasib baik dia shoot siang) sambil nyanyi lagu Engkau sebutir Permata asmara
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat greece ke..venice ke, madrid ke..kalau nyanyi asyik kepak2 tangan mcm selalu tu, mmg buruk la juga mv nya ..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-9-2023 10:07 AM GMT+8 , Processed in 0.230451 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list