CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: NekNgah

All about Ben Amir : Benomena Vol3

  [Copy link]
 Author| Post time 22-3-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 19-3-2021 04:20 PM
Lambat la ben pomote hp ni. Iols baru je beli hp baru untuk mak i ols. Kalau tak, dah angkat satu da ...

Tunggu yang pakai kemeja hitam pulak. Kalau kita tidak tertipu malam itu... hahaha..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-3-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Update yang dah terlewat,  hahaha..
  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 03:14 PM | Show all posts
Hapdate!!  

  

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tepek versi gambar.
Actually better tepek yg gambar je sebab kadang2 tepek link direct ig ni, kadang2 post tu delete la. So hilang camtu je.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 03:24 PM | Show all posts
Actually, i ols nak cakap terima kasih byk2 kat ig fan ben yg selalu post update2 bts drama ben.
So izikan i ols share kat sini posting2 yg ada.

  


  



Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 03:26 PM | Show all posts
bosan gak borak sorang2 dalam ni. hmm


  



  

Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 24-3-2021 09:30 AM | Show all posts
46BlueBerry replied at 23-3-2021 03:18 PM
Tepek versi gambar.
Actually better tepek yg gambar je sebab kadang2 tepek link direct ig ni, kada ...

Betul tu Berry, kadang-kadang IG tukar jadi private pun link terus hilang.  

Kita pun bukan ingat apa yang kita post dulu, untuk ganti dengan IG link yang lain.


Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 10:18 AM | Show all posts
NekNgah replied at 24-3-2021 09:30 AM
Betul tu Berry, kadang-kadang IG tukar jadi private pun link terus hilang.  

Kita pun bukan ing ...

Dah la ben pon suka delete post dia. pastu kita nanti cam krik krik eh gambar mana pulak dia delete ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-3-2021 02:01 PM | Show all posts
46BlueBerry replied at 24-3-2021 10:18 AM
Dah la ben pon suka delete post dia. pastu kita nanti cam krik krik eh gambar mana pulak dia delet ...

Most of the time memang tak perasan dia delete sampai orang bagitahu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tepek jap gambar kat zoo.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 09:08 AM | Show all posts
{:3_85:
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Haluuu...lama tak menjengah penthouse.. ada hot2 story ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-3-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Mairamitis replied at 28-3-2021 10:19 AM
Haluuu...lama tak menjengah penthouse.. ada hot2 story ke?


Sekarang ni kurang hot sebab penthouse tak pagar.
Kalau ada apa nak share, tumpahkan aje teh kat sini. Nanti boleh discuss.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerita semalam
  

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2021 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by NekNgah at 1-4-2021 11:06 AM

Tepek juga gambar,  just in case kena delete.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by NekNgah at 1-4-2021 11:17 AM

Deleted feed.
Posted on 23rd March 2021.
'Cikgu Amir on his way to school. Cuba teka Cikgu Amir ajar apa?'

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 1-4-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
New IG feed,
  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by NekNgah at 1-4-2021 02:58 PM

Back up post,
What was your dream when you were a kid?
Me : Play football for @chelseafc


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 1-4-2021 11:15 AM
Deleted feed.
Posted on 23rd March 2021.
'Cikgu Amir on his way to school. Cuba teka Cikgu Amir aj ...

Suka tau delete2 dia ni! Somebody please tell him gambar dia semua cantik takyah delete! Hehehe. Thanks Ngah simpan gambar dia kat sini.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-4-2021 09:53 AM | Show all posts
ibuafif replied at 1-4-2021 04:31 PM
Suka tau delete2 dia ni! Somebody please tell him gambar dia semua cantik takyah delete! Hehehe. T ...

Budak sorang ni memang kita tak boleh jangka, kita rasa okay aje post dia.  Even tweet pun suka-suka delete.

Friday, 2nd April 2021 ada event dengan MAKSAK di Ipon & Mydin Meru.  Event tu Ngah boikot sebab bongok orang yang organised, tak reti susun shcedule. Tengah malam drive pergi Ipoh untuk event pagi, petang tutup booth di Mydin, drive balik KL untuk sambung shooting #AnakSena.

Saturday wrap shoot #AnakSena, nanti Ngah update BTS.  Lately ni sibuk sikit dengan kerja office.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-9-2023 03:59 AM GMT+8 , Processed in 1.009850 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list