CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: NekNgah

All about Ben Amir : Benomena Vol3

  [Copy link]
Post time 27-12-2020 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-12-2020 08:30 AM | Show all posts
ctnorenjoy replied at 26-12-2020 10:27 PM
Kali ni ben betul2 serius keluarkan produk. Dlm skala besar, modal besar. Ada share partner lain s ...

Tak boleh jawab, tak tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2020 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
kaedahnya replied at 26-12-2020 07:41 PM
ben ni muka dia macam lisa, tapi cara cakap macam yuci/norman

Si yuci tu taktau kenapa makin tua makin hotttt
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2020 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kaedahnya replied at 26-12-2020 07:41 PM
ben ni muka dia macam lisa, tapi cara cakap macam yuci/norman

Ben dgn yuci boleh sgt berlakon jd ahli keluarga.. mmg sama sgt cara ckp..
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2020 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape dah try bentamix tu? Sedap x?
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2020 08:54 AM | Show all posts
babycc replied at 27-12-2020 10:01 PM
Sape dah try bentamix tu? Sedap x?

I ols baru order kt shopee. Dah dpt nnt, i try and bg review. hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2020 01:27 PM | Show all posts
Edited by 46BlueBerry at 28-12-2020 01:30 PM

I ols reply post @NekNgah kat rumah lama. I ols dah jumpa dah. hehehe

Siapa yang rajin CSI pasal sneaker LV, sling bag LV & jam tangan Bell & Ross tu silakan.  

Generally white sneakers LV, range RM4+++ to RM7+++

Bell & Ross watches range RM15,+++ to RM400,+++, rasanya model BR 05.  Disebabkan tag ada tag model, nak kena CSI & Ngah malas.



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah jumpa harga jam tu


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 30-12-2020 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts

  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-12-2020 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by NekNgah at 30-12-2020 10:20 PM

Keputusan Gempak Most Wanted telah keluar,
https://gempak.com/berita-terkini/tok-ti-azfarheri-iman-troye-antara-yang-tergempak-2020-ini-keputusan-penuh-45404

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 08:42 AM | Show all posts
NekNgah replied at 30-12-2020 10:15 PM
Keputusan Gempak Most Wanted telah keluar,
https://gempak.com/berita-terkini/tok-ti-azfarheri-iman ...

Yeayyy.. artis bujang tergempak!

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 10:52 AM | Show all posts
Update from ig. With Tiz for Diva Popular.

  

Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 30-12-2020 10:15 PM
Keputusan Gempak Most Wanted telah keluar,
https://gempak.com/berita-terkini/tok-ti-azfarheri-iman ...

tahniah Ben Amirr.. wah tahun 2020 tahun Ben Amirr mendonia.. dot tutup mulut haters dia yg kata Ben sendu.. Sweet dreams laku keras sbb ada Mira Filzah tp ternyata hasil undian ABPBH dan meletop telah buktikan dsebaliknya.. puas hati iols
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 26-12-2020 04:37 PM
Uit! Dah publish ke??

Tadi rasanya masih dalam draft.

eh trofi pertama Ben menang  yg ada BBNU tu.. bukan dlm tahun  2020 ? Ingot Ben ckp selepas 6 tahun dlm industri, baru menang..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 30-12-2020 10:15 PM
Keputusan Gempak Most Wanted telah keluar,
https://gempak.com/berita-terkini/tok-ti-azfarheri-iman ...

Pemenang kateg 2.. fans  dia gigih ngundi,, dlm GV hampir setiap minggu menang cuckoo tu.. penapis air
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam sweet dreams 2, hrp mike invite Hannah Delisha juga berlakun.. dia dah berhijab tapi semakin cantik .. tengok dlm Tercipta satu ikatan..hero pun berambut panjang..nak sangat Hannah jumpa Ben
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-1-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in..tetiber aku jadi suka pulak dgn Ben lepas tengok dia berlakon baru ni..terus aku rempit layan sweet dream..xpnah2 layan drama astro. .sbb kemachoan Ben, ku gagahi jugak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-1-2021 08:48 PM | Show all posts
Teh_90 replied at 2-1-2021 08:01 PM
tahniah Ben Amirr.. wah tahun 2020 tahun Ben Amirr mendonia.. dot tutup mulut haters dia yg kata B ...

Ya KakaTeh, tahun 2020 memang nampak dah hasilnya.

Tapi untuk anugerah ABPBH teruk juga bergasak di IG & YT, ada fans yang tak puas hari artis diorang tak menang.  Benci betul nama Ben Amir tu.
Dah namanya award popular undian fans, pun masih tak boleh terima kenyataan.

Yang anugerah BBNU (Bintang Baru Nak Up) tu dari Konsert Throwbaek 2019.  Asas anugerah tu semua dari drama Sweet Dreams.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-1-2021 08:53 PM | Show all posts
Teh_90 replied at 2-1-2021 08:19 PM
Dalam sweet dreams 2, hrp mike invite Hannah Delisha juga berlakun.. dia dah berhijab tapi semakin c ...

Last month ada Mike tunjuk sikit skrip untuk SD2 tu.  Nampak ada watak baru, perempuan free hair.  Watak Puteri masih ada rasanya walaupun SD2 sambungan dari episod 19 - Puteri kena langgar.
Siapa pelakon production tak tunjuk lagi.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-1-2021 09:00 PM | Show all posts
asma87 replied at 2-1-2021 08:42 PM
Check in..tetiber aku jadi suka pulak dgn Ben lepas tengok dia berlakon baru ni..terus aku rempit la ...

Welcome to the club Asma87.

Latest drama - Sang Pewaris lah ye.

Actually banyak aje drama-drama lama dia yang worth to watch.  Boleh tengok di wiki senarai drama, tele-filem & filem.
Ada yang boleh tonton di YT, Astro OnDemad, RTMmyklik etc.  Kalau tak jumpa tanya aje.

This is the reason kita tak pagar thread ni macam thread yang awal, untuk attract new fans.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-5-2023 12:42 AM GMT+8 , Processed in 0.787026 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list