CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5467|Reply: 15

BOT MEMANCING DAN MENCANDAT

[Copy link]
Post time 20-11-2007 03:42 PM | Show all posts |Read mode
Kepada sesiapa yang berminat nak pergi secara group untuk memancing dan mencandat sotong,boleh contact saya. Saya ada menyediakan perkhimatan BOT Besar (muat utk sekali turun kelaut dlm 10 org) dan tempat tinggal. Lokasi Paka Terengganu. Anda akan dibawa ke lokasi unjam2 dan lubuk2 ikan serta sotong..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2007 03:51 PM | Show all posts
Originally posted by badai007 at 20-11-2007 03:42 PM
Kepada sesiapa yang berminat nak pergi secara group untuk memancing dan mencandat sotong,boleh contact saya. Saya ada menyediakan perkhimatan BOT Besar (muat utk sekali turun kelaut dlm 10 org) d ...


asslammualaikum .. sedara apa kata saudara masuk www.kakipancing.net untuk mempromosi kan
BOT saudara . sebab di sana .. semua member memeber mungkin berminat ..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2007 03:56 PM | Show all posts
Originally posted by badai007 at 20-11-2007 03:42 PM
Kepada sesiapa yang berminat nak pergi secara group untuk memancing dan mencandat sotong,boleh contact saya. Saya ada menyediakan perkhimatan BOT Besar (muat utk sekali turun kelaut dlm 10 org) d ...


asslammualaikum .. sedara apa kata saudara masuk www.kakipancing.net untuk mempromosi kan
BOT saudara . sebab di sana .. semua member memeber mungkin berminat ..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2007 09:19 AM | Show all posts
Kepada kaki2 pancing dan mereka yang nak bercuti boleh lah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2007 02:50 PM | Show all posts
Originally posted by badai007 at 21-11-2007 09:19 AM
Kepada kaki2 pancing dan mereka yang nak bercuti boleh lah..


kat dalam site tu semua kaki kaki pancing kes kes kes kes
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2007 02:53 PM | Show all posts
Originally posted by badai007 at 21-11-2007 09:19 AM
Kepada kaki2 pancing dan mereka yang nak bercuti boleh lah..


kat dalam site tu semua kaki kaki pancing kes kes kes kes
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-11-2007 04:57 PM | Show all posts
badai..bulan bila sesuai gie mencandat sotong nie?
ari tu aku ada gie dlm bulan 7 mcm tu la...gie ngan kwn2...plan nak gie lagi thn depan...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2007 11:08 PM | Show all posts
Kalo nak candat paling bagus lepas raya cina
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2007 11:19 PM | Show all posts
semua disediakan ker...
bawak badan jer??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2007 11:39 PM | Show all posts
yupp kalo candat bwk badan jer..tp kalo memancing bawak pancing ler.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2007 01:34 AM | Show all posts
hehe..berminat ni...bape budget ek...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2007 10:38 AM | Show all posts
boleh gi secara grouping...lagi best woo
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2007 03:22 AM | Show all posts

Reply #7 zerocredit's post

ZC, bole aku join x?

[ Last edited by  lukmanhakim at 3-12-2007 03:45 AM ]
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2007 08:17 AM | Show all posts
jom..moh kita gi..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2007 11:40 AM | Show all posts
pergi mende time ni.. kang tak balik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2007 02:51 PM | Show all posts
Originally posted by sepiITUindah at 3-12-2007 11:40 AM
pergi mende time ni.. kang tak balik


bukang skg..lepas musim tengkujuh ler..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-10-2023 01:18 PM GMT+8 , Processed in 2.696570 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list