CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 6464|Reply: 87

Lepas Mengadap Tun Mahathir, Hairul Azreen Bawa Team Cakenis Ke Pulau Redang Naik Flight Khas, "Ada Cop BERJAYA"

  [Copy link]
Post time 26-9-2022 04:50 PM | Show all posts |Read mode
Hairul Azreen meraih perhatian lagi apabila dia meghadiri majlis sambutan hari lahir Tun Mahathir Mohamad baru-baru ini.


"Budak Serdang di apit 2 orang hebat Tan Sri Vincent Tan & Tan Sri Mokhzani mengadap Tun M," tulisnya.


Foto: IG




turut kelihatan pengarah filem Adrian Teh ada bersama.







Isterinya, Hanis Zalikha juga sempat berkongsi momen indah menghadiri majlis tersebut.










Di runagan komen ramai cemburu dengan pasangan ini kerana dapat berada di sekeliling orang yang hebat.


"Terbaik networking," kata mereka.
Sementara itu Hairul juga memuat naik video membawa team Cakenis naik flight untuk ke Pulau redang.







Bukan sebarangan flight sebaliknya ada cop "Berjaya" yang dimiliki Vincent Tan.


Bukan calang-calang ya, penerbangan peribadi. Tak mainlah naik bas! Tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LadyCarefree at 26-9-2022 08:21 PM

Ni barulah iols puji hargai dan belanja staff.  Hebat kekrol dapat naikkan nama sebegini. Harap2 stoplah buat benda2 aksi2 bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 05:28 PM | Show all posts
perniagaan dobi ke tuwww
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 05:41 PM | Show all posts
semakin lama semakin tersingkap apa yang aku cakap dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KucingBiru at 26-9-2022 05:57 PM

Kaya lagi ke VT , covid 2 tahun Berjaya Group tak affected ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 05:55 PM | Show all posts
bukan saja2 mengadap
ngadap ada makna
jadi proksi terbaru ke tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Waah pegi mengadap the real boss
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 06:04 PM | Show all posts
Bincang filem aksi terbaru ke? Cukup2lah muka dia ni jadi hero. Muak dah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik betul kabel dia ni. Cuci mencuci ke
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Movie apa lagi lepas ni nak keluar hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila 2 ekor melayu yg sedang diperbodohkan.aku caya disebalik business haram vt dan adrian ni dia gunakan 2 ekor monyet ni sbg kambing hitam aje..yg 2 ekor ni pula tak kisah la jd kambing hitam asal hidup senang.tgklah nnt bila dah kantoi jgn 2 ekor ni yg dijadikan mangsa.bak kata p.ramlee,baikkkk,baik ada makna tuu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
huntunglah diapit
netijem amik maklong.sekiam.
-ujar netijem usai hi tea santai bsama shbat2 datin dan selevel kayangan dgnnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 26-9-2022 05:55 PM
Kaya lagi ke VT , covid 2 tahun Berjaya Group tak affected ke?

Rasa sgt affected tgh build up kn balik
Tapi dulu dia naik sebb kroni kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Heyy pegi redang Taras tu mmg ada pakej naik flight lh… 1k++ per pax.. bkn nya dia pinjam kapal terbang tan sri tu pn
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 26-9-2022 05:41 PM
semakin lama semakin tersingkap apa yang aku cakap dulu.

dia ni mmg raja menempel sedunia. smua org di tempel, dri artis, atlit..now politician.
tgk la siapa bff dia skrg s adrian teh tu. adrian tu buat filem pn pkai bajet VT. so fhm fhm la sdiri kan..satu bnda aku xsuka si herul ni sbb poyo sjnis jakun suka show off. sm la dgn bini dia si keknis tu. mcm la retis hebat sgt pdhl satu drama pn xde yg org igt. Lol.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 07:16 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 26-9-2022 07:07 PM
dia ni mmg raja menempel sedunia. smua org di tempel, dri artis, atlit..now politician.
tgk la sia ...

Aku ingat satu jah Hanis dalam Suamiku Encik Sotong.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa la aku plak yg rase ngeri tgok lifestyle dua org nih...rase cam tgok drama hong kong ep.1 dah dpt agak ep. last die camne...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk improvement hairul. Makin maju. Rajin keje.  Tidak la nmpak mcm hrpkan bini utk dpt job.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 26-9-2022 07:04 PM
Heyy pegi redang Taras tu mmg ada pakej naik flight lh… 1k++ per pax.. bkn nya dia pinjam kapal ter ...

Macik menunggu komen berinfo begini
Tapi orang yang tak tahu
Dia akan wowwwwwww
Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 26-9-2022 05:55 PM
Kaya lagi ke VT , covid 2 tahun Berjaya Group tak affected ke?

Macik teringat FS Kyoto
Yang venue Chrys kawen tu

Dah dijual rupanya
RM1.87 bilion
Berjaya untung RM600 juta

Tak tahu kenapa dijual
Dulu Chrys cukup suka bertapa di sana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 08:40 PM GMT+8 , Processed in 0.121305 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list