CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 7278|Reply: 74

"Dah Glamour Ramailah Yang Himpit Balik,"- Wanita Mengaku Bekas Kekasih Ryan Bakery, Siap Simpan Lagi Gambar Lama

[Copy link]
Post time 26-9-2022 05:32 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini tular di TikTok, posting seorang wanita yang mengaku dirinya sebagai bekas teman wanita Ryan Bakery.


Dalam rakaman tersebut, wanita tersebut menunjukkan gambar lama Ryan dan bertanya adakah lelaki itu masih mengingatinya.


Difahamkan wanita tersebut dah memadam rakaman tersebut namun telah dimuat naik semula oleh pengguna lain.


Foto: IG




"Terdesak sangat ke sis nak famous? Respect la sikit dia tu tunang orang, pelik eh perempuan sekarang,"tulisnya di kapsyen.







Di ruangan komen ramai yang mengecam wanita berkenaan yang dilihat sebagai tak menghormati status Ryan yang kini sudah menjadi tunang orang.


Malah ramai yang mempersoalkan tindakan wanita tersebut yang masih menyimpan gambar bekas kekasih.








Ryan juga sempat memberikan komen, "Tah, tak kenal," tulisnya.


Biasalah orang bila dah glamour mulalah ramai yang menghimpit, tak gitu? -CARI

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Maluuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa lagi tunang yg skang ni.. Tak malu punya ex. Duk diam2 x boleh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
malu la weiiii . .. Ryan pun siap Komen tu kata tak kenal. akak pergi cari laki lain la
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 06:23 PM | Show all posts
Pompuan jenis camni bahaya ooo... Kulit tebal. Pedulik hapa ko dah ada tunang ke tak.. Janji orang tau ko ex aku.. Mental la ko dikk
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa still simpan gambar ex.. move on je laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeee. Apo lah tak malu ke orang tu dah bertunang sibuk dok canang hang ex girlfriend dia. Dah tunang tu lagi lawa dari ex girlfriend.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Dek..ko ke yg minta putus?
Mesti kesal kann skggg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Malunya dik. Gambar nak simpan tunjuk pada siapa? Bakal suami?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Idok le glamour mana pun, skrg pun dah mula sendu balik..hype kejap aje
lgi2 bila kekawan dia pun dah mula buat konten masing2
Nak himpit balik pun tak ada untung apa
Kalau setarap mcm KAming tu iya la
educated, kilang pun nak masuk 2 ha, duit kepok2 dlm bank
gituu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat malu je laa hahahaha
Klo lah x femes ko pn malu agknye nk ngaku ex
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijik bethol dah jadi bini org tapi masih berperangai penyondol..sundal taktau malu..baik berhenti jadi manusia la..better ko jadi babi
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 03:59 AM From the mobile phone | Show all posts
acikkkk
nama pun bekas kan
sooooo??
move onnnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 06:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ya Ryan ni femes?

Klu aku komen mcm ni kt fb.. aku akan dpt byk react marah.. dan explaination "Ryan mengimbas zaman dulu.. ko no mesti bbnu"

Erkkkkkk????
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-9-2022 06:19 PM
malu la weiiii . .. Ryan pun siap Komen tu kata tak kenal.  akak pergi cari laki l ...

Serius la..padan mukaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:26 AM | Show all posts
hhahahahaa.. i looike ryan pya reply.. "ntah.. tak kenal"
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 08:29 AM | Show all posts
ni semua sebab jantan tu berduit.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:40 AM | Show all posts
siapa mamat nih? kenapa aku tak pernah tengok apa2 rancangan dia..
dia mmg bakery ker atau pelawak???
hahahhahaa...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:55 AM | Show all posts
Sian kan pompuan ni tatau malu.. sedih.. patut apak viral  yg bakar brg2 kpop anak pompuan tu bakar jugak gambar ryan yg ada kat pompuan ni.. ekekekek
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:58 AM | Show all posts
uishh bahaya pompuan gini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 08:50 PM GMT+8 , Processed in 0.217744 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list