CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 5515|Reply: 49

Khairul Aming Dituduh Terkenal Disebabkan Ikut Freemason Dan Adalah Berhala Ciptaan Taghut

[Copy link]
Post time 27-9-2022 12:21 AM | Show all posts |Read mode







Sejak menjadi usahawan berjaya, Content Creator terkenal, KhairulAming atau nama sebenarnya Khairul Amin Kamarulzaman sering menjadi bualan di media sosial malah tak kurang juga yang dengki dengan kejayaannya.


Terbaru, seorang individu telah membuat tuduhan melampau mengenai kejayaan Khairul Aming yang dikaitkan dengan Freemanson dan berhala.


Kecoh di Twitter apabila akaun Insan Kamil@khalids meminta orang ramai menjauhi Khairul Aming yang dikatakan adalah satu berhala ciptaan Taghut yang disembah ramai.








Tidak dapat dipastikan pula kenapa individu terbabit tergamak menuduh Khairul Aming sedemikian rupa namun rata-rata warganet tidak bersetuju dan mengecam individu tersebut atas tuduhan yang tak masuk akal. - CARI




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke sampai merepek2 kait sekali dgn mat kilau?

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape ke bodoh tuduh merepek melulu.. hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tripleid at 27-9-2022 09:03 AM

Insan Kamil blaja wat fitnah drpd lobai hadi bawang leteww..lagikan chief lobai parti isle sendiri pun gigih tabur fitnah sana sini, siap fitnah Anwar yahudi freemason sampai skrg x mintak maaf

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ooo dia cakap KA tu lah berhala nye ye
Kira fans dia ni menyembah KA
Euwwwwwww
Kot yer nak samakan dia dengan berhala pun
Carilah yang helok rupa paras sikitttt
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Laa BTS dgn blackpink tu lagi ketara berhala yg kpop industry berjaya hasilkan
Takar kerol aming ni heols cuma idola anak muda yg ada cite2 nak jdi usahawan jugak
Xde lah sampai tahap tido nak kena tatap cium peluk gambar kerol ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 27-9-2022 02:12 AM
Laa BTS dgn blackpink tu lagi ketara berhala yg kpop industry berjaya hasilkan
Takar kerol aming ni ...

Takde sape nak buat buku skrap kot.


Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 04:10 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 27-9-2022 01:41 AM
Ooo dia cakap KA tu lah berhala nye ye
Kira fans dia ni menyembah KA
Euwwwwwww

Kan sis!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 04:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Siti Nurhaliza lagik lama jadik berhala dek.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Bercakap yg bukan2
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Ebit lg berhala besar
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah Apa2 lah dok kaitkan dgn berhala.. Anyway, tinggi jugak si KA ni kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada sapa2 sembah aming ke kat umah? Tak penah nampak plak sticker dia kat belakang keta? Patung2 dia pun takde dijual kat kedai.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Mawi AF3 pun pernah menjadi berhala dek....?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
produk khairul aming meletup seebab kt pasaran x bnyk produk mcm dia buat.so dia fokus marketing betul2. berjaya la.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 07:01 AM | Show all posts
makin lama makin ramai manusia bermasalah mental...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 27-9-2022 06:34 AM
Mawi AF3 pun pernah menjadi berhala dek....?

dino Apple tersenyum sinis

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 07:27 AM | Show all posts
saya tidak geng mana mana pun hidup senang gembira tapi tidak kaya hanya cukup cukup makan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:25 AM | Show all posts
sembah berhala apa nya...

orang kagum dengan kejayaan beliau dan dijadikan contoh. tu aje.

takde nya pergi depan si KA ni sambil berlutut dan menonggeng jadah nya
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:38 AM | Show all posts
macam biasalah

dengki bila melayu maju

mula lah tuduh rasuah la, kabel la, tongkat la

kali ni pelik sikit, freemason

apa2 jela
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 11:25 AM GMT+8 , Processed in 0.117204 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list