CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 13356|Reply: 172

Fazura Dipuji Sunting Gambar Beg Hermes Jadi Kabur, Netizen Jangka Neelofa Bakal Dedah Hidung Bilal Pula

  [Copy link]
Post time 27-9-2022 01:06 PM | Show all posts |Read mode
Fazura meraih perhatian ramai apabila dipuji-puji tidak suka menayang kemewahan dan barangan berjenama yang dipakainya.


Baru-baru ini di Instagram, Fazura dilihat menyunting gambar bagnya menjadi 'blur'.


Foto: IG




Walaupun kabur, ramai yang pasti beg tersebut berjenama Hermes dan nilainya boleh mencecah ratusan ribu ringgit.


Di ruangan komen ramai yang memuji tindakannya yang sangat merendah diri.


  



Macam biasa bila Fazura dipuji, pasti ada yang akan mengaitkannya dengan artis lain.


"Hahah fazura blurkan bag hermes dia. Jap lagi kita bole tgk hidung anak dia pulak."










Walaupun tidak menyatakan nama namun semua dapat teka artis yang dimaksudkan adalah Neelofa.







Sebelum ini bila Fazura dapat anugerah, Neelofa tayang telinga Bilal.




  



Kali ini Fazura dipuji ramai yang menjangkakakn Neelofa bakal dedahkan hidung Bilal pula untuk memastikan namanya juga sentiasa disebut.




  



Macam-macam hal. Hati-hati ya, takut jatuh fitnah pula, tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
I love fazura more ❤️
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg Allah anugerahkan kecantikan buat fazura ni.. dari dulu mmg cantik..
makin berusia nampak muka lbh matang selari dgn usia dia. Beruntung org cantik ni..

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:28 PM | Show all posts
Cari-saiful dah start nak melaga-lagakan Fans Olahan article yg mengundang
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
No hidung lambat sikit
Salahkan acik forum dulu tunjuk kaki Billie kemain mengomen lebam tompok grey semua

Sekarang nak tunjuk dahi je pun kena confirm semua tompok dah hilang. Hidung belum boleh haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus mcm tu la..resmi padi..lagi berisi lagi menunduk.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila agaknya nk tamat perang fans fazlopa ni

Mcm dulu perang nora-fasha

Meluat weh netizen oii..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknye fazura. Gigi tersusun elok, senyum cantik, semua cantik lah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 01:32 PM | Show all posts
Tapayah sunting2lah , sekadar pakai beg. Lainlah ko tayang gerobok penuh beg mewah itu baru kira show off.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa tgk post ni kt ig kakafaz, hati iols terdetik ni mesti ade org bukak benang kt porem..masuk2 je sini, haaa ko terpampang terus tajuk beg kakafaz
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dah lah tu memuji pajura.
Yelah pajura lah terpaling humble, terpaling tak menayang harta walau kaya....katanya.
Ambik ambik nak menang sangat.
(tapi takpe nanti kat tiktok, gugucat akan siasat dan bgtahu harga..)
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
I dok bayang faz dan jah lg 30 tahun klu pjg umo... haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 27-9-2022 01:48 PM
Dah dah lah tu memuji pajura.
Yelah pajura lah terpaling humble, terpaling tak menayang harta walau ...

Kau kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:52 PM | Show all posts
Kemain ko sepol
Risau pitenah jangan bukak thread sepol oiiii.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:53 PM | Show all posts
Edited by sora13 at 27-9-2022 01:54 PM

Dia kan pentiru. Kita dah bagi hajjah piala kemenangan dan dia tak tahu nak kutuk apa, dia pusing lah statement, macam tak biasa. Hehehe..lagipun benak belum pergi majlis usrah besar2an, dah pergi nanti baru dapat hidayah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:58 PM | Show all posts
move on la netizen pun
get a life la
biar je lah org2 tu hidup aman2
klu arwah Changa hidup lagi
mesti dia carutss je semua
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik Fazura dia ni ada ke pakai handbag dia jual tu eh?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
purplelilac replied at 27-9-2022 01:59 PM
Cantik Fazura  dia ni ada ke pakai handbag dia jual tu eh?

Slalu je dia pakai.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
purplelilac replied at 27-9-2022 01:59 PM
Cantik Fazura  dia ni ada ke pakai handbag dia jual tu eh?

Ada juga dia pakai, pernah nampak
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 27-9-2022 01:53 PM
Dia kan pentiru. Kita dah bagi hajjah piala kemenangan dan dia tak tahu nak kutuk apa, dia pusing l ...

Ntah dia ni sewel agak nya. Dok meratib gugu, gugu. Kau dh kenapa?? Ikot suka aku lah nk buat apa. Drpd kau sibuk apa aku buat, baik kau do something to lift up ur idolat yg merudum sendu tu. Sedehh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:42 AM GMT+8 , Processed in 0.120770 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list