CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 16004|Reply: 173

"Berapa Kali Drip Baru Putih Cenggitu Ek?"-Hael Husaini Dikutuk Try Hard Nak Jadi Oppa Korea

  [Copy link]
Post time 27-9-2022 05:15 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi dan komposer popular, Hael Husaini baru-baru ini telah mencuri perhatian ramai setelah menghadiri acara fesyen, Milan Fashion Week (MFW) 2022 di Itali.


Terkini menerusi ciapan di laman Twitter, Hael Husaini disindir oleh netizen yang dikatakan mahu meniru pelakon kacak Korea Selatan, Lee Min Ho.


Foto: IG




“Hael wanna be Lee Min Ho so bad,” ciap netizen di Twitter.







Di ruangan komen, rata-rata netizen memberikan pelbagai reaksi mereka, malah ada yang berpendapat Hael telah melakukan perubahan secara ‘dramatik’.


“Dia nak jadi Korean so bad. Lmao.”




  





  



“Dah elok-elok macho terus jadi macam jantan tak siap.”


“He change dramatically.”




  



  



“Ada duit semua jadi.”




  



“Berapa kali drip baru putih cenggitu ek? Huhu.” -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Hurmmmmmm..kenapa ko hael. Mak sedih.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeee geli la dedah2 dada tu? Igt org berselera tgk? Gayah2 suka la kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Xboleh la tgk hael n shiha dlm iklan Nivea tu..mcm tgh baca skrip sambil buat iklan
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka mcm rempeyek, gegehhhh nak jadi Oppa.
Nih, Oppa2 tu semua, helok kah?
Ni si Pondringga ni muka dah mcm getah sekerap dlm cawan
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:32 PM | Show all posts
Kalau katek ... berangan ja la nk mengkpop kan diri teww
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts


Ko berendam klorox ke nyah.. semakin terserlah kenoknokkan heols..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 27-9-2022 05:32 PM
Ko berendam klorox ke nyah.. semakin terserlah kenoknokkan heols..

Dh tau rendang, pose lagi cmtu. Tmbah la rendang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 05:35 PM | Show all posts
gelinya
pondan sgt
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:37 PM | Show all posts
kenot la dia ni.. try hard sgt nk nmpak oppa kpop, kesian!
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:42 PM | Show all posts
jadi african boleh la kot ala2 rihanna... nak jadi kpop memang tak boleh ler dik dah muka pun macam tapai basi... operate 100 kali pun belum tentu dapat rhoper kpop..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ramai yg gigih nak jadi putih?
Hitam itu lagi menawan...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
amboiiii dik hael pakai cutex itam gothic lagi..ingat pakai yinnai tersepit di pintu neraka
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:51 PM | Show all posts
unguaurora replied at 27-9-2022 05:25 PM
Eeee geli la dedah2 dada tu? Igt org berselera tgk? Gayah2 suka la kot

memang itu pointnya pun belah dada gitu
kot2 la ada abe top nampak kan
tergamak dulu2 makcik2 dalam forum ni nak jodohkan heshe ni dengan dayang... tergamak theyols nak pedajal andartu tu...
kalau jadi terpaksa la heshe menonggeng kehausan sampai ke subuh di malam jumaat...
hujung2 suami pun join menonggeng sekali nak lawan sape punya tonggengan lebih mantap agituhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Lutut sawo matang masih terserlah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli laaa
Pondan sangat
Jarang la laki tulen nak kulit putih2 ni
Lagi hensem dan macho kulit tanned kasar saya gituhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetap tak kacak.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Utk org yg x berapa ada rupa n lembut imej mcmni agak sesuai n komersial dlm industri hiburan. Mngkin dia feeling2 oppa n harry styles
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 27-9-2022 09:32 AM
Ko berendam klorox ke nyah.. semakin terserlah kenoknokkan heols..

Kawan dia si azhar ni dh kawin kan... Ingat masa dia buat vid clip azhael dulu, si nazimah otman model dlm tu.... Hael ni siap mengidolakan jawline si nazimah... Ternyata yg dia inginkan tu dapat ye skrg... Kemain tajam jawline... Tajam bleh buat sembelih ayam
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 06:00 PM | Show all posts
Edited by prince_marhaen at 27-9-2022 06:07 PM

Sekadar mengimbau wajah asal heshe


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:01 AM GMT+8 , Processed in 0.156995 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list