CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[Netflix 2022-2023] THE GLORY Part 1 & 2 - Song Hye Kyo, Lee Do Hyun, Lim Ji Yeon, Yeom Hye Ran, Park Sung Hoon, Jung Sung Il

  [Copy link]
Post time 5-1-2023 12:50 PM | Show all posts
iols main tgok jah haritu, sbb tgok ada 8 epi jah, iols pun mcm okeh boleh la layan sbb x pjg sgat...... marathon gak la habis dlm sehari, sekali dh epi 8 tergantung mcm tu jah siot betol kena tggu bulan mac pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2023 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 4-1-2023 10:01 PM
Maybe Dong eun dah habis study Do young... kan Dong eun memang confident Do young akan call dia un ...

Tu la..mcm takkan semudah itu la kan. I rasa doyoung ni ada hidden character yg tak ditunjukkan lg. Tp maybe dia masih side yeonji sbb sol tu. Walopon dia dah dpt tangkap sikit jaejun tu biological father si sol.
Ok la plot citer ni. Citer stop kat apartment dong eun tu kira tak la terlampau saspen. Kira blh la tunggu baper bulan pun utk sambungannya. Plus citer ni slow pace je so rilek2 ja.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2023 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 7-1-2023 04:12 PM
sitisbp replied at 5-1-2023 06:11 PM
Tu la..mcm takkan semudah itu la kan. I rasa doyoung ni ada hidden character yg tak ditunjukkan lg ...


Yup...
sebab kita tak tau next episode macam mana... dia side siapa... 'If' Doyoung tak side Dongeun iols curious apa plan Dongeun... apa next step...
Tak sabar nak tau...

Haah... nak kata slow sangat tu tak juga... cuma iols risau citer best ni ending pulak rushing... tapi writernim Kim Eun Sook ni so far drama dia success...

Marketing Netflix ni... tu yang buat 2 part... supaya subscribers stay... now Netflix kena compete dengan Disney+ & Prime video...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2023 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 7-1-2023 04:08 PM
Yup...
sebab kita tak tau next episode macam mana... dia side siapa... 'If' Doyoung tak side Donge ...

Ya..strategi la ni.
I pun tak pasal2 sub prime video jgk.
Citer mcm island tu baloi jgk la nak tgk tanpa sekatan haha.
Disney+ pun ok.
Tp tu la masalahnya  byk plak kena subscribe huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2023 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 7-1-2023 04:11 PM
Ya..strategi la ni.
I pun tak pasal2 sub prime video jgk.
Citer mcm island tu baloi jgk la nak tg ...

Iols subscribe Netflix & viu jer...
Bertahan lagi ni...
Sebab Disney+ & Prime video ambil drama best2...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2023 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 7-1-2023 04:15 PM
Iols subscribe Netflix & viu jer...
Bertahan lagi ni...
Sebab Disney+ & Prime video am ...

Tu la.
I ada semua haha...tp viu dgn prime je yg byr sendiri. Lg 2 tu tumpang .
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 7-1-2023 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Belum confirm ye release bila part 2... just confirm Mac jer... please la release sebelum bulan puasa...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2023 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 7-1-2023 04:17 PM
Tu la.
I ada semua haha...tp viu dgn prime je yg byr sendiri. Lg 2 tu tumpang .

Best la uols...
Semua ada... tengok tanpa gangguan ads... selagi boleh guna apps tu tengok jer... tumpang @ tak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2023 09:44 PM | Show all posts
Netflix siar jam berapa? 10pm ke? Tq
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2023 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
uda replied at 7-1-2023 09:44 PM
Netflix siar jam berapa? 10pm ke? Tq

Part 1 dah released semua episode kat Netflix... Part 2 release bulan mac...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2023 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
uda replied at 7-1-2023 09:44 PM
Netflix siar jam berapa? 10pm ke? Tq

Ni Netflix original series…Citer ni tayang sekali je 8 episod hari tu utk part 1…sambungan part 2 lagi 8 episod bulan 3 nanti…bukan tayang weekly ye mcm drama yg tayang kat stesen tv tu…ke uols nak tanya pasal citer lain?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2023 10:16 PM | Show all posts
xyla73 replied at 7-1-2023 09:54 PM
Ni Netflix original series…Citer ni tayang sekali je 8 episod hari tu utk part 1…sambungan part  ...

Opps.. silap rumah . i sebenarnya nak tanya ttg alchemy of soul
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2023 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat nya tgk muka shk ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2023 08:52 PM | Show all posts
Boleh tgk commentary ni kalau nak tau lebih lanjut behind the scenes...

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 02:01 PM | Show all posts
iols rasa ... lakonan dorang masa remaja tu jauh lbh best drp watak dorang bila dah besar

sakit hati tgk dorang jadi pembuli. lakonan 5 star.

bila dah besar2 biasa2 jer ... SHK ok la keluar drp lakonan dia tapi mcm kurang umphhhhhh. mcm tak cukup garam.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 02:04 PM | Show all posts
Edited by santubung at 10-1-2023 02:32 PM
mbhcsf replied at 2-1-2023 03:40 AM
so , i tak tengok  citer ni sebab element sadistic tapi lakonan Song Hye Kyo okay tak?

ramai yg puji best. mungkin sbb x macam citer2 yg lps2 tapi .... ntahlah. pd iols biasa jer. nak kata best tak best sangat. nak kata tak best, ok2 je lah

Do Hyun utk season 1??? ni pelakon utama ke pelakon jemputan? x ada impak apa2. buang masa tul dia terima offer cerita ni. tak tahu la kot2 season 2 tu terserlah saiko dia. sbb sebenarnya dia digambarkan sbg doc yang saiko. Episode 1 - 8? celah mana saikonya? takat tunjuk pisau bersusun je. buang masa tul


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2023 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Netflix bgtau part 2 kuar 10 Mac..TT tolong update tajuk…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2023 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Part 2... 10 March...
  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2023 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 18-1-2023 09:17 PM
Netflix bgtau part 2 kuar 10 Mac..TT tolong update tajuk…

Done update...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2023 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 23-1-2023 02:54 PM

SPECIAL TRAILER... THE GLORY 2...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-11-2023 11:41 PM GMT+8 , Processed in 0.142708 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list