CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: syitaeyqa

Hanis Haizi, Arianna rose and Abdul Rahman Amougou V72

   Close [Copy link]
Post time 15-11-2022 03:38 PM | Show all posts

introvert apa
kalau sanggup kejar jantan naik fly long haul balik hari
introvert apa
kalau muka tak malu bertempek rumah orang sampai malam
introvert apa kalau pakai baju tak cukup kain
semua nak tunjuk
cannot brain
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2022 03:41 PM | Show all posts
MsAzr replied at 15-11-2022 12:42 PM
Salam rumah baru
Imej baru.. ala ala adik sitikassim gitu

jangan samakan dengan siti kasim, uols.
malu siti kasim nak mengaku kakpam adik dia.

at least siti kasim tu lawyer, kakpam ni apa je dia ada?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 03:42 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 15-11-2022 03:06 PM
kesian baby gukguk..lps ni sahih2 la baby gukguk yg kena snap kan pic mak pak dia..maklum dari lah ...

kesian kan...orang lain punya la eksited dapat baby, siap tolak tepi bab kalkulator ke hapa...dia pulak tolak tepi stroler baby dgn baby kat dalam, demi nak berposing macam org kaya lakibini
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
teacher replied at 15-11-2022 03:29 PM
Hepp, kak pam main game la dgn laki dia.. acik forum apa tau.. dlm byk2 tmpt blh ke burbank ye pam ...

marriage tip kunun.

Baru brp hari kawen
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 15-11-2022 03:45 PM
marriage tip kunun.

Baru brp hari kawen

adakah lps ni sesapa tanya marry tips kepam kenakan tips mcm blekpar keja waiter harap tips hehehehe demi kelansungan hidup
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 15-11-2022 02:30 PM
best gile gegurls bertige je keluar ngedate. bergelak tawa sakan. kalau kepam ade mesti awkward. yg  ...

pam cakap melayu pun nak ber slang, reti ke nak buat lawak bagai..nak gelak nganga mulut luas2 mmg tak lah..last2 pakat akward belaka..tu tak campur ambik gamba filter anime lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 04:04 PM | Show all posts
noorhairiahma replied at 15-11-2022 03:41 PM
jangan samakan dengan siti kasim, uols.
malu siti kasim nak mengaku kakpam adik dia.

anggap je adik Sk yg terencat...cakap gulung2...Sk cakap bukan main lantang
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 04:06 PM | Show all posts
kakpam dyna makan sushi dia pon nak makan sushiii jugak ye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2022 04:22 PM | Show all posts
kepam nie bukan boleh percaya . kang dia sbnrnya nak rembat laki Dyna sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 04:22 PM | Show all posts
MsAzr replied at 15-11-2022 02:00 PM
Haa kan penampakan stroller pink

adakah dekat bag yang blekpar pegang tu thermos air panas? tanya jer tauuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 15-11-2022 04:22 PM
kepam nie bukan boleh percaya . kang dia sbnrnya nak rembat laki Dyna sebenarnya

tepuk sebelah tgn tak menjadi lah. dun worry . Kak hanis 1 apa pun tak sama macam dyna. Comel jauh sekali . All those skills masak, gedik2 natural, kalau tkde pun takpe. tapi mesti comel lawa yach

korang masih trauma dgn kejadian kak rima & ain kah???? ain tu lain lah. asal usul kerja sama2 dgn bambot… kita tak tahu apa citer sampai tepuknya bersambut, maybe ain byk settle isu kerja & nampak bijak kat tempat keje ke apa.. Tapi kak hanis . zero yilek.

BamRaz aje yg bersabar bertahan dgn dia tapi tetaplah kak hanis mengata dia kat ig tak cukup vocab

terharu  you BamRaz buat bidio ni dedicated utk kak hanis kita….. dated back 2012

https://vimeo.com/40818555/credits
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 04:39 PM | Show all posts


check in dulu dgn stroller baby sempena kakpam mendonia jln2 dgn baby amougou

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 04:40 PM | Show all posts
kepompong replied at 15-11-2022 04:35 PM
tepuk sebelah tgn tak menjadi lah. dun worry . Kak hanis 1 apa pun tak sama macam dyna. Comel jauh ...

ye chuolls bambot dgn si garit tu happy ke sekarang ? lama i tak jengah benang kak rima . jap lagi i nak jengah la. ye u mmg la tapi kita tau kan kepam tu mcm mana . but i rasa laki dyna idok la buta sgt . mybe bambot terpikat ke garit tu sbb slim muda rupa pun boleh la . niie kalau kepam apa jek boleh dibanggakan ? pemalas , perasan kaya , tek layut . susah nak jumpa benda baik kt dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 15-11-2022 07:13 AM
sesapa bleh tepek gambar ubat gigi darkie yg itam nampak mata dgn gigi tu je..ubat gigi dolu2 b4 dar ...






This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 15-11-2022 03:27 PM

Awww
Kalau kepam gini.. pengsan kita acik2 forum nengok.  
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 15-11-2022 03:30 PM
xpandai jaga customer camtu la..dah la dia ambik order high end brand..kalau jaga betul2 confirm d ...

Khen
Nengok nick uols teringat.kepam.pernah kutuk si kelly tu
Now kelly tu relaks je.merentas negara sana sini..
Sedangkan kepam.mengepam.dalam.dungeon sambil.rasa diri tu still first class...padahal..
Harap ihsan orang je...
Silap hari bulan..gi kat soup kitchen jelah makan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
teacher replied at 15-11-2022 03:29 PM
Hepp, kak pam main game la dgn laki dia.. acik forum apa tau.. dlm byk2 tmpt blh ke burbank ye pam ...

Mujur madinah dgn lakinya ada plan dgn hws of ell ehh
Kalau mereka takde apa2 plan & lepak kat rumah je aritu, haruslah game yg kununnya kuin laki bini main tu membawa mereka ke dapur rumah madinah
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
teacher replied at 15-11-2022 03:29 PM
Hepp, kak pam main game la dgn laki dia.. acik forum apa tau.. dlm byk2 tmpt blh ke burbank ye pam ...

Yihhhh kawen belum sampai setahun beria nak bagi marriage tips bagai. Ke kepam kira sekali masa yg kawin dgn jali
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
i nak reply lagi komen siapa yach yg tanya pasal elaun tokmid… pendpt i dia dah tua, anak2 semua dah dewasa, maybe mmg tkde apa nak buat sgt dgn duit2 dia tu.. gaji ceo kat malaysia ni 100k ke atas yach. kawan i keje tm mmg kejar pangkat tu now he’s a gm kat menara telekom. mmg nampak bersungguh2 nak kejar sbb dia kata siapa nak tolak 100k sebulan (tak kisah la busy ke apa yg penting dpt) takkan lah mab lagi kecik gaji ceo/coo berbanding telekom kan. Pity tokmid keje teruk2 tapi kak hanis  begini jadi nya foya2 tak tentu arah
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 15-11-2022 05:00 PM
Yihhhh kawen belum sampai setahun beria nak bagi marriage tips bagai. Ke kepam kira sekali masa yg ...

ambik tips yg gagal, bakalan jadi gagal yach
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 07:20 AM GMT+8 , Processed in 0.558010 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list