CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Politik] Kesombongan PN Perak memakan diri: Tiada peranan untuk BN dalam kerajaan PN, jumpa pun tak mahu, dedah Saarani

  [Copy link]
Post time 21-11-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ayahibu85 replied at 21-11-2022 09:14 PM
Melayu islam dah sedar dan mula bangkit
Iols tak zabar endgame esok hari

Bangkit pun kena tunggu 5 tahun lagi lorrr..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 21-11-2022 09:02 PM
ni dun perak je, yg dia cite sombong tu pn perak. ph tak cakap banyak terus bagi jawatan mb kat bn ...



Semua depa ni kaki temberang

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
snowflakes replied at 21-11-2022 10:24 PM
Memangla kena lantik mb dari bn... dah org bukan melayu takleh jadi mb... okla tu... mudah kerja.. b ...

Aku rasa PN ni ramai gila kuasa walaupun anuar musa ckp wak jahid yg gila kuasa buat meeting secara rahsia dgn anwar dari 2020
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 21-11-2022 11:20 PM
Semua depa ni kaki temberang

Aku lg percaya wak skrg ni dari PN dgn anuar musa dok ckp wak itu ini dari 2020 lg
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 21-11-2022 08:25 PM
Ko ingat muhyidin nak ke...dia lagi nk humban zahid ke penjara kut setelah najib..



Ha’ah ingat lagi time tu zahid dok ulang2 cakap pasal cronisme & nepotisme. Ikut anwar nak perli2 mahathir, konon dia bersih la. Sekarang rupanya dia la bapak segala rasuah nepotisme
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2022 11:47 PM | Show all posts
Takakn PN BODOH sangat tak approach BN (Perak)
saya syak
BN nak jadi MB
sejenis tak sedor diri engkautu kalah .. seat ko sikit benor
of kos lah PN tak nak

PH senang hati bagi BN jadi MB sebab mmg Cina tak boleh jadi MB Perak (saya assume PH Perak semua muka Cina dan India atau ada 1-2 Melayu)

dari tak ada apa2 lamngsung, baik jadui Kerajaan

SO di Perak, BN ug beronar nak bersama PH sebab nak jawatan
tak ada malu2 dah sebab boss dah tunjuk perangai yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
lola0311 replied at 21-11-2022 08:26 PM
nak comolot dengan PH pastu still play victim, tibeh….

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Org perak biyer papey asey bergayer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
DUN Perak ni special sikit. Dulu Bersatu sorang je menang, Peja dapat jadi MB

Now PN menang banyak, tak dapat pun, Peja jugak yang datang nego. As I see it, leadership PN kureng. Benda boleh brush up. 5 thn ni PN buat la short course ke hapa. ADUN yg menang kawasan somi iols tu ucap terima kasih pun tidak pada geng penyokong yang jadi ejen pilihanraya. Dahla depa tu kerja sukarela je. Cuba belajar dengan budak Oxford walaupun dia kalah.

Cikgu Saarani, if it is true you met Peja on 20th, mengaku je salah. If not pm tepi je. Pergi buat belanjawan 2023 tu cepat. Stop politiking  

Giteww iols menyuruh cikgu buat kerja
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Demi jawatan tipu pengundi pun sanggup...UMNO Perak ni elok bubar aja jd sayap DAP... mcm PAN.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat jd boneka DAP la BN Perak..sedap la so NGO ape tu duk tunaikan janji dia pd rakyat Cina sana..gelan tanah hak milik kekal..menang bersorak kg tergadai oooo... Ingat DAP baik sesaje ke..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 07:28 AM | Show all posts
jangan jual segala tanah kerajaan ya. nanti tergadai segala-galanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Straya replied at 21-11-2022 11:33 PM
Ha’ah ingat lagi time tu zahid dok ulang2 cakap pasal cronisme & nepotisme. Ikut anwar nak perli2 ...

Tun penyebab semua ni...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 07:31 AM | Show all posts
Dah jd MB tu buat je la keje. Berkokok apa lg?
Nak juga sebut2 PN lg. Terancam ke dekk..


Peja jgk yg ilek. PN menang byk pun tak kecoh nek berebut jawatan





Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 07:35 AM | Show all posts
Sama je mcm prangai wak zahid. BN dah kalah bukan nak insaf ke nak malu ke.

Lagi nak tunggu orang boleh offer jawatan apa.
Kulit tebal ek depa ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 21-11-2022 11:47 PM
Takakn PN BODOH sangat tak approach BN (Perak)
saya syak
BN nak jadi MB

Ada melayu PH menang.. nizar ex mb bawah pokok tu. Tapi rasanya kalau propose Nizar as MB, maybe Sultan akan reject. So letak le Saarani ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 09:49 AM | Show all posts
Edited by adila39 at 22-11-2022 09:50 AM

Sudahla ko, statement berlagak ..hahahha nape i emo bab politik ni hahaha...eh! bencilah malaslah baca topik politik
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 10:01 AM | Show all posts
Tak pe la dah jadi MB pun saarani ni.
Bising2 pun tak guna dah.PN pun satu hal asyik2 la ayat biar berprinsip kekonon nya.
Eh rakyat perak pangkah ko untuk ko duduk jadi pembangkang ke pun.
Ooo lupa konsep pilih akhirat dari dunya.
Jadi bertabah la penyokong PN kena redha ketentuan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
dia jd mb lagi lps wak g jmpa bangnon...jd mb pn bebal lg...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 11:03 AM | Show all posts
aku sbg pengundi di perak lps ni xmo dh mengundi. serahkn pd sultan je la, nantok kome tak ku sio doh nok mangkoh...udoh le awok dr KL sanggup balik ke kuale sorg naik beh, balik hari pulok tu..sayangnye awok kt penghok tu sampai sanggup xmo tuko tempat ngundi...sedih teman rasa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 12:54 PM GMT+8 , Processed in 0.128975 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list