CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Politik] Kesombongan PN Perak memakan diri: Tiada peranan untuk BN dalam kerajaan PN, jumpa pun tak mahu, dedah Saarani

  [Copy link]
Post time 22-11-2022 11:08 AM | Show all posts
snowflakes replied at 21-11-2022 10:24 PM
Memangla kena lantik mb dari bn... dah org bukan melayu takleh jadi mb... okla tu... mudah kerja.. b ...

bkn kah ada pemenang melayu dlm PH???? tak semestinya BN.... ini semua sebab nak kuasa dan nak memerintah...so BN adalah king maker dalam situasi ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 22-11-2022 09:47 AM
Ada melayu PH menang.. nizar ex mb bawah pokok tu. Tapi rasanya kalau propose Nizar as MB, maybe S ...

Begitulah kisahnya... kenalah hormat payung kuning yang memayungi orang melayu kan... nanti kata ph melawan pulak... betul tak?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
gitu kekdahnya hal politik perak same je pushing2. elok je comolot
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sorg je melayu dlm kerajaan perak? menarik
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 12:49 PM | Show all posts
dh kalah,kerusi plg sikit..dpt jd mb..takkan nk tolak lauk dpn mata
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 21-11-2022 09:07 PM

Mana nk cari cerita pasal ni yee lawak plak bersidang bawah pokok
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 21-11-2022 11:47 PM
Takakn PN BODOH sangat tak approach BN (Perak)
saya syak
BN nak jadi MB

Sbb tu la Umno takleh join ngn Bersatu sbb dedua parti melayu.
So mesti la akan ada rebutan jawatan
Kalau sama2 masa pilihanraya mesti berebut2 nk jadi kawasan tu.

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 12:55 PM | Show all posts
snowflakes replied at 21-11-2022 10:24 PM
Memangla kena lantik mb dari bn... dah org bukan melayu takleh jadi mb... okla tu... mudah kerja.. b ...

tula silap..sebelum menang rakyat itu rakyat ini...dah menang, action pulak sudahnya nganga...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
BN ni mmg x sedar diri, dahla paling sikit menang, idam jwtn MB je, piirahhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 01:18 PM | Show all posts
ina_na replied at 22-11-2022 07:23 AM
Selamat jd boneka DAP la BN Perak..sedap la so NGO ape tu duk tunaikan janji dia pd rakyat Cina sana ...

eleh..dari zaman bn dolu2 tu pun dah bnyk je tanah tergadai...toksah sembang api kereta la..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
pn koyak,terima lah kenyataan
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
pas di kelantan pun bergantung tokey cina..ada hati nak cakap psl maruah bangsa & agama...dasar penunggang ugama

sultan perak tahu si peja useless...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 01:41 PM | Show all posts
peranan ke ganjaran?


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 01:43 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 21-11-2022 11:22 PM
Aku rasa PN ni ramai gila kuasa walaupun anuar musa ckp wak jahid yg gila kuasa buat meeting secar ...

Ppbm kn lubuk katak tua yg gila kuasa tapi x kompeten. Tapi sebab dah kawin dengan pak lobai, semua dah jadi suci. Lagi2 jemin
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
lola0311 replied at 21-11-2022 08:26 PM
nak comolot dengan PH pastu still play victim, tibeh….

Hahahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 22-11-2022 01:18 PM
eleh..dari zaman bn dolu2 tu pun dah bnyk je tanah tergadai...toksah sembang api kereta la..

Sbb dr dl la skrg ni nampak kesan..org melayu dpt rm50 kumain gembira.org Cina pangkah dap menang dpt geran hak milik kekal..ko nk trskan ke...mcm ko ckp x yang sembang kete api..tgk je rumah menteri,adun melayu x kira parti.. berbanding kita rakyat..dah la nk geran tanah pun kn bl rumah atau tanah berpuluh2 tahun kn bayo loan ke bank.. makin lama ape kita nk bg ke anak2 kita...kita ni bukan suku sakan atok..duit berjuta2 dlm bank..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
now baru i tau, gila kuasa rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:51 AM | Show all posts
Sultan perak pon tak nak pelampau agama jadi kerajaan….kepala sultan perak tak kan penyokong pn tak tahu…terang2 sultan tanya dulu pn ade majoriti ke tak..pn xde majoriti tanpa berlengah sultan tanye side ph…ade majoriti terus jalan…
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
https://www.bharian.com.my/berita/nasional/2022/11/1028634/pn-bincang-dengan-bn-bentuk-kerajaan-perak

Btul ke kata tak nak jumpa habeh ni ape? Ke sbb bn tak dpt jwtn mb.mmg selayaknye la ko pun menang brape kerusi jah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 10:49 AM GMT+8 , Processed in 0.216610 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list