CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: mojarean_X

[Politik] Kesombongan PN Perak memakan diri: Tiada peranan untuk BN dalam kerajaan PN, jumpa pun tak mahu, dedah Saarani

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 21-11-2022 09:13 PM
Senang la dap nak control bn perak. Dah terhutang budi dpt jawatan mb. Tu pun takkeh fikir. Ingat da ...

Kalau dap nak control, BN lari kat PN pulak bentuk kerajaan, exco2 PH kenalah letak jawatan dan jadi pembangkang pulak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by annehuda at 27-11-2022 01:06 AM
sayawifenikmie replied at 21-11-2022 11:47 PM
Takakn PN BODOH sangat tak approach BN (Perak)
saya syak
BN nak jadi MB


Yes kaka mmg btul. Pru2008 pun dap menang plg byk kerusi kt perak,dah ada dah calon mb non-malay,tapi sultan perak. Masa ni mmg kontroversi sbb bapak lim guan eng pun masuk campur. Last2 gabung ngan pas,dpt la mb nizar. Tu pun sekejap jah jadi mb sbb kes lompat parti gak. Masa tu kerusi pas plg skit,tapi sbb sultan tak berkenan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 22-11-2022 12:50 PM
Mana nk cari cerita pasal ni yee lawak plak bersidang bawah pokok

Uols google jah pokok reformasi. Ada plak yg citer psl bersidang bawah pokok ni. Tapi katenye plak tu dah kene buang ngan mbi
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:14 AM | Show all posts
annehuda replied at 27-11-2022 01:01 AM
Yes kaka mmg btul. Pru2008 pun dap menang plg byk kerusi kt perak,dah ada dah calon mb non-malay,t ...

... pru 2008  ekk ?
rasa macam baru jer lagi nizar ni jadi MB perak ..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 27-11-2022 01:14 AM
... pru 2008  ekk ?
rasa macam baru jer lagi nizar ni jadi MB perak ..

Sekarang exco
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 07:36 AM | Show all posts
Amboooiiii jahatnya..saarani awal2 menipu kah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 21-11-2022 11:17 PM
Bangkit pun kena tunggu 5 tahun lagi lorrr..

itu pun aku rasa klu PH x perform..

kalau PH perform mgkin x bangkit2 dah kot...

sombong sgt, ptutnya ini lah masanya nk tnjuk kehebatan Islam memerintah, ambik peluang dan ruang tu, gabung je dgn PH..

syg seribu kali syg..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
rashiman replied at 27-11-2022 01:00 AM
Kalau dap nak control, BN lari kat PN pulak bentuk kerajaan, exco2 PH kenalah letak jawatan dan ja ...

Ko ingat klau bn lari sokong PN saraani tu kekal jadi mb ke? razman tu nak mengalah ke jawatan mb?salah satu sbb pn perak x bergabung dgn bn sbb sultan x suka calon mb pn.open secret kot...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 11:02 AM GMT+8 , Processed in 0.091865 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list