CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2177|Reply: 14

"Baka Penang Funny Dan Bijak Hebat, Pintar Ligat,” Anak Sharnaaz Ahmad Buat Bunyi Cicak Tokek Buat Ramai Terhibur

  [Copy link]
Post time 22-11-2022 12:34 PM | Show all posts |Read mode
Gelagat anak selebriti Noor Nabila dan Sharnaaz Ahmad, Jebat Jayden sekali lagi meraih perhatian netizen selepas melihat telatahnya membuat bunyi cicak tokek.


Menerusi video yang tular di TikTok itu, Jebat yang sedang berbual bersama ibu saudaranya, Noor Intan tentang cicak itu.


Foto: IG




“Kalau bunyi tokek macam mana? Bunyi tokek la cicak yang besar tu,” katanya.


Hasil tinjauan di ruangan komen, rata-rata warganet terkejut dengan kecerdikan si kecil itu kerana kebanyakannya tidak mengetahui bunyi sebenarnya cicak itu.







“Mana dia tahu ehhh. Saya yang besar ni baru tahuuuu bena tu bunyi cam ni hhhhahhaha.


“Aaaa bunyi tokek rupanya, ingatkan toke kedai ahahahha.


“Ish sungguh wei. Hang tau mana Jebat oii.




  



“Anak-anak baka Penang funny dan bijak hebat , pintar ligat,” komen netizen.




  



Malah, ada juga yang mendakwa bahawa bapanya, Sharnaaz yang mengajar si cilik itu membuat bunyi cicak itu. -CARI


Sumber: XTRA
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Abis semua jadik kan dia content.. Ciann
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aha elok elok penang sama kelate tak gaduh, netizen pilih bulu

Lepasni ada yang trigger tak masal. Dua dua mulut lantang
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tang bibir tu mmg potong habis..
Puting kuat sgt..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 05:24 PM | Show all posts
Tok K........? Pandai dak Jebat buat bunyik tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp si jebat ni mmg comel dan bijak lah. Pandai mak pak dia jaga. Walaupun depa dah divorce.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:45 AM | Show all posts
jebat ko xnk buat content ngn bilalz ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Poremer mana hari tu ckp jebat iras justin stranger things..trs iolls cannot unseen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa family ni sampai nenek mak bapa makcik jadikan dia content...kadang tak lucu langsung. Kesian jebat takde privacy
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:30 AM | Show all posts
Makin banyak muka sanaz parpu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:11 PM | Show all posts
Kesian aku tengok budak ni
Pelat sampai skang
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya sampai umur berapa diorang nak paggil jebat ni baby ye..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal budak ni nampak cam tak berkembang ya?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel.jebat ni..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 01:40 PM | Show all posts
kelakar lah Jebat ni...
menjadi betul dia dikir barat yg tak nak gi sekolah tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 10:55 AM GMT+8 , Processed in 0.200220 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list