CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Lelaki Mirip Menantu Ismail Sabri, Jovian Mandagie Berciuman Dengan Lelaki Dalam Lif?

  [Copy link]
Post time 22-11-2022 03:18 PM | Show all posts
Sampai teleng2 kepala iolls nak tengok si Jobiang ke tak? Haram tak nampak jelas.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 03:19 PM | Show all posts
syok ka laki ngan laki2?



Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 03:22 PM | Show all posts
kenapa pulak nak bercium dlm lift
dah tau rata-rata lif zaman sekarang dah ada cctv
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
delete dah eh kat twider, tak jumpa dah
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 03:27 PM | Show all posts
dlm video tu.. mcm laki tu kata - eh ada cctv laaa... hah gutu... then yg sorg tu teros mcm mencari cctv.. habissssssss
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 03:31 PM | Show all posts
video hanyalah besi berani xboleh dijqadikan bukti
-olamak besar-
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriously????
Omg
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nampak mole kat mata dia tu…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
so kalo heshe gay, heshe top ke bottom?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-11-2022 03:53 PM
so kalo heshe gay, heshe top ke bottom?

Akak syak dia flexi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
hareeeesah replied at 22-11-2022 03:46 PM
Kalau nampak mole kat mata dia tu…

Terus i rasa nak g klinik buang mole tu
Kat mana ada serbis ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:11 PM | Show all posts
tak cium leher pun, tu kat atas bahu jer.. igt betul2 kat leher.
dah kenapa pegi rotate bodeo tu, dgn iol skali memusing kepala nk nengok
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:12 PM | Show all posts

haa kan, iols pun speku gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-11-2022 03:53 PM
so kalo heshe gay, heshe top ke bottom?

Ummah bottomrina dekk.


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 22-11-2022 04:11 PM
tak cium leher pun, tu kat atas bahu jer.. igt betul2 kat leher.
dah kenapa pegi rotate bodeo tu, dg ...

ʞoƃuǝu ʞu ɐlɐdǝʞ ƃuısnɯǝɯ ılɐʞs loı uƃp 'nʇ oǝpoq ǝʇɐʇoɹ ıƃǝd ɐdɐuǝʞ ɥɐp
˙ɹǝɥǝl ʇɐʞ ᄅlnʇǝq ʇƃı ˙˙ɹǝɾ nɥɐq sɐʇɐ ʇɐʞ nʇ 'und ɹǝɥǝl ɯnıɔ ʞɐʇ
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
jovian memberontak? takkan tak nyempat2 dlm lif pn onzzzz
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-11-2022 04:16 PM | Show all posts
emm iols geli tgk dia amek gambar mesti nak mengangkang dgn seluar katok tu. eeee nak tunjuk bebird yg size straw ke nyahh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahahhaahhaahahahaha... akhir nya ada dedicated tered
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 22-11-2022 03:16 PM
open secret...tu yg tanjat tetiba kawin anak menteri...pompuan kan feeling lebih..laki fesyen design ...

Meaning... nobody's perfect kekdah nyerr
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
hareeeesah replied at 22-11-2022 03:46 PM
Kalau nampak mole kat mata dia tu…

Jantan dlm lift tu ada mole ka?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 11:07 AM GMT+8 , Processed in 0.116777 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list