CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Lelaki Mirip Menantu Ismail Sabri, Jovian Mandagie Berciuman Dengan Lelaki Dalam Lif?

  [Copy link]
Post time 23-11-2022 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 22-11-2022 04:40 PM
tak sebenarnya mcm ni, yg muka cam alip satar tu dia sebenarnya ada problem mabuk gayat bila kat tem ...

sata ikan dengan jubin marmar???!!!! biar benar?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 22-11-2022 09:37 PM
Kalau tak syok takkan Nuar repeat banyak kali dengan banyak lelaki

Sedapnya mulut berkata menuduh org..aku harap satu hari nanti ko sendiri jadi saksi menengok anak ko meliwat atau di liwat atau ank pompuan ko menjadi penkid lesbian...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 23-11-2022 12:45 AM
Sedapnya mulut berkata menuduh org..aku harap satu hari nanti ko sendiri jadi saksi menengok anak  ...

Cakap begitu la kat hakim yg jatuhkan hukuman bersalah Anwar liwat Saiful.

Tapii aku faham otak pentaksub macam kau. Kena kat idola sendiri, mahkamah zalim, fitnah, konspirasi

Kena kat musuh, Najib, Rosmah..... Mahkamah adil, telus, keputusan teoat
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 07:40 AM | Show all posts
cuba bawak buat medical screening. buasir tak jubor tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 08:32 AM | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 22-11-2022 04:14 PM
ʞoƃuǝu ʞu ɐlɐdǝʞ ƃuısnɯǝɯ ılɐʞs loı uƃp 'nʇ oǝpoq ǝʇɐʇoɹ ıƃǝd ɐdɐuǝ ...

hahahhaaha dia buat jugeks merotate terbalik gini yaa! iols terhiburrrr!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 08:50 AM | Show all posts
Perwira2022 replied at 22-11-2022 09:37 PM
Kalau tak syok takkan Nuar repeat banyak kali dengan banyak lelaki

tapi penjilat si saipudin kata ... bangnon x buat semua tu... ketahian
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen: open secret...tu yg tanjat tet ...
iols rasa razainan rizmun tu pun gay lah. isteri dia pun les, biasa klu cantik sgt gitu model pulak tu byk yg les
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
bimbonya la x sabo2 nk tunggu dlm bilik. myusahkan je couple heshe ni. kesian anak bini.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 10:27 AM | Show all posts
aduh nape xcomolot
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 10:35 AM | Show all posts
tersembur kopi aku pagi ni terbaca budak2 ni dok tulis 'jovian mendoggie'
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 10:37 AM | Show all posts
bydeway. weols peduli apa sexual preference uols.
jgn pi merogol atau menganiaya org sudah.
dah kalau depa laki bini tetap bahagia. kita sapa nak kutuk lebih2 (tapi menganjing weols join je hahah)
sama la jugak dgn kes jemin, nuart dll.
tapi kalau sampai sengsara keluarga anak bini bagai, mmg patut la di kutuk berjemaah,
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 11:34 AM | Show all posts
SayaSayangMama replied at 23-11-2022 09:03 AM
iols rasa razainan rizmun tu pun gay lah. isteri dia pun les, biasa klu cantik sgt gitu model pulak ...

ok la tu sekufu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 02:53 PM | Show all posts
ada masa celop vivi bini....masa lain pulak celop burit bf, dah boleh cek ada Aids ke tak la anak ex piem kita tu...ahahaha, penat2 pak mertua bg laluan emas dpt mcm2 jd kroni...hujung2 sampai bila2 masuk sejarah menantu gayah...kesian cucu apak mcm tu

btw zmn2 dia baik dgn keNing dulu ada rumor dia kapel dgn vernon borneo tu khen...alih2 kawin akak ingat dia insof rupanya meleset semata...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:02 PM | Show all posts
katanya kejadian dia lift doubletree JB on 27/5/2019 (ada kt video tu)
and guess what, kt IG Jobian Mendoggie mmg ada pic event kt hotel tu time tu hehe
apakahhhh

baidewayyy as usual bila ada case ruangan comment di IG pun di limited kan hahahaha termasuk IG bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka kau!
Aku mmg meluat dgn si pondan ni, time banjir tu.
Kemain dia, naik heli, pegi jmp anak dia ke sapa tah. Dahtu, post dkt social media. Anjing. Saja nak menayang, pdhal byk je rakyat marhaen stuck berhari dkt atas bumbung.
Byk plk duit dia beli heli?? Sah2 pakai harta kerajaan.
Bongok punya pondn
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:15 PM | Show all posts
payahnye lar nak decode sape hanak hikan dia tu

berapa threat twitter dah iolls kaji, tetap takda orang spill, jumpa clue cakap nama dia AA je, tapi IG dah deactive

ex-staff dia ada spill tadi kat twitter, memang budak tu lagi sampai sekarang anak ikan dia

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 22-11-2022 03:26 PM
delete dah eh kat twider, tak jumpa dah

Berlambak dik dkt Twider
Ramai org dah RT
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:17 PM | Show all posts
SayaSayangMama replied at 23-11-2022 09:03 AM
iols rasa razainan rizmun tu pun gay lah. isteri dia pun les, biasa klu cantik sgt gitu model pulak ...

weii dia pernah cakap dalam interview astro dulu-dulu

dia dengan ruzaimi 2x5 je dulu, dua-dua pernah terbabas

maksudnya apa ya... hehe

ni waktu dia mula-mula nak transform jadi laki semula
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:24 PM | Show all posts
Manjah nya lelaki iteww sangkut-sangkut dagu kat bahu pulaks. Awwww
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:29 PM | Show all posts
biasalah tu ... zaman skrg ni 5 lelaki yg ko jumpa 3 sure gay ... jaga2 lah wahai gegadis kat jantan2 yg badan muscular, heterosexual, suka selfie, suka gym, swimming tu

lelaki yg tak gay nih biasa perut boncit, selekeh, kete stended, moto cabuk2, slipar asal boleh, seluar jeans lusuh berbau kebanyakannya straight ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 11:54 AM GMT+8 , Processed in 0.126362 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list