CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Lelaki Mirip Menantu Ismail Sabri, Jovian Mandagie Berciuman Dengan Lelaki Dalam Lif?

  [Copy link]
Post time 23-11-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 22-11-2022 11:45 PM
Sedapnya mulut berkata menuduh org..aku harap satu hari nanti ko sendiri jadi saksi menengok anak  ...

manusia jenis apa ni doa mcm tu kat orang? tambah2 pula kat anak orang? kang berbalik doa tu kat diri sendiri baru adan uke.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
leftenanhensem replied at 23-11-2022 03:02 PM
katanya kejadian dia lift doubletree JB on 27/5/2019 (ada kt video tu)
and guess what, kt IG Jobian  ...

Berani ye staff hotel sendiri yang leak cctv ni.. Jangan kena saman udoh..

Dorg pon satu, dah tau hotel, sah2 ada cctv dlm lift.

Cuma yg best hotel ni, dari parking boleh terus naik ke bilik, tak yah lalu lobby..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
SayaSayangMama replied at 23-11-2022 08:03 AM
iols rasa razainan rizmun tu pun gay lah. isteri dia pun les, biasa klu cantik sgt gitu model pulak ...

dedua bisexual dan semua open marriage kah? advanced betul.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:39 PM | Show all posts
i tak pelik berita jobi ni tak lurus tapi dalam video tu tak nampak mcm dia pon? ke hijab i tertutup?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:53 PM | Show all posts
ade clue dlm twiderrr td - pasangan ade kes kwsp.

cer carikk sape yg ade kes kwsp xbayor dkt staff baru2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku daaaaah lamaaa agak dah dia ini gay. Pondan. Before dia kahwin dengan nina aku tengok sekali pun boleh tahu. Kalau betula la, panjat aku!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 22-11-2022 03:16 PM
open secret...tu yg tanjat tetiba kawin anak menteri...pompuan kan feeling lebih..laki fesyen design ...

Straight lah sangatttt
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 22-11-2022 09:19 PM
Dalam mana2 family ada yg bengkok atau cat dinding atau nonbinary atau flexi. Sbb tu jangan hencap l ...

Nonbinary dgn flexi tu apa? Weyyyyyh maluuu weyh jovian mesti malu nak letak muka kat mana . Kalau story topik keluar pasal benda lain takpe. Ini pasal ini maluuuu dooooo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
SayaSayangMama replied at 23-11-2022 09:03 AM
iols rasa razainan rizmun tu pun gay lah. isteri dia pun les, biasa klu cantik sgt gitu model pulak ...


Bukan rase. Rase… tapi memang betul. Pernah dengar rizman pondan/gay dulu. Bini nurida before this les les. Tapi dulu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 22-11-2022 03:16 PM
open secret...tu yg tanjat tetiba kawin anak menteri...pompuan kan feeling lebih..laki fesyen design ...

oh, kira lama dh la org tahu ek?

yg latest haritu dekat forum jugak org reveal yg adik ipar dia pon sejenis gayah jugak
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sitinaziha_214 replied at 23-11-2022 04:05 PM
Nonbinary dgn flexi tu apa? Weyyyyyh maluuu weyh jovian mesti malu nak letak muka kat mana . Kalau ...

nonbinary tu dia takde gender tetap.

Boleh nak panggil dia laki/pompuan, tak terikat dgn satu gender gituh. Ini hasil i bertapa dekat twitter la
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
atira replied at 23-11-2022 10:37 AM
bydeway. weols peduli apa sexual preference uols.
jgn pi merogol atau menganiaya org sudah.
dah kala ...

Azmin jemin ali tu pun memang kes betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 23-11-2022 04:08 PM
oh, kira lama dh la org tahu ek?

yg latest haritu dekat forum jugak org reveal yg adik ipar dia p ...


Dafi itu aku tengok pun aku tahu.. sebab muka babyface sangat2. Mcam tu. Ai can know. Panjat aku baca headline tersembur
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 23-11-2022 12:45 AM
Sedapnya mulut berkata menuduh org..aku harap satu hari nanti ko sendiri jadi saksi menengok anak  ...

OT sikit tapi yg kes nuar tu reporter semua pon tahu heols tak buat benda tu.


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sitinaziha_214 replied at 23-11-2022 04:10 PM
Dafi itu aku tengok pun aku tahu.. sebab muka babyface sangat2. Mcam tu. Ai can know. Panjat aku b ...


yg reveal tu kata partner heols budak Alvin yg pelakon cina cute2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuks..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
anyway kelakar tengok ada yg tiber jadi ustazah pulak dalam ni padahal selama ni dia la yg mulut paling pedas
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sofi_sofia replied at 23-11-2022 03:29 PM
biasalah tu ... zaman skrg ni 5 lelaki yg ko jumpa 3 sure gay ... jaga2 lah wahai gegadis kat jantan ...

Normal lelaki selekeh memang straight yang lawa2, kemas tiptop ramai tak
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 23-11-2022 04:12 PM
yg reveal tu kata partner heols budak Alvin yg pelakon cina cute2 tu

Laahahhhhhh ye keee? Alvin cina dgn dafi
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sitinaziha_214 replied at 23-11-2022 04:16 PM
Laahahhhhhh ye keee? Alvin cina dgn dafi

kalau based on apa yg forumer tu pernah reveal, gituh la cerita dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 12:13 PM GMT+8 , Processed in 0.113934 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list