CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 6442|Reply: 88

Neelofa Bawa Naelofar Babes Ke Langkawi Untuk Lancar Koleksi Naelofar Hijab Bambi x Naelofar

[Copy link]
Post time 23-11-2022 08:35 AM | Show all posts |Read mode






Sempena pelancaran koleksi Naelofar Hijab Bambi x Naelofar, selebriti dan usahawan terkenal, Neelofa telah membawa Naelofar Babes ke Langkawi untuk tujuan tersebut.


Video trip ke Langkawi itu dikongsi di Tiktok lofa.word untuk tontonan peminatnya.





Ketika trip tersebut, Neelofa juga sempat menunjukkan barangan yang selalu ada didalam handbag yang dibawanya setiap hari.






Menjengah ke Instagram dan Tiktok isteri Haris Ismail itu, banyak hantaran baru ketika Neelofar membuat photoshot di Langkawi. Memang cantik sangat hasil photoshot tersebut. Meletup!






  



  



  



  



Mesti ramai yang sudah tidak sabar nak memiliki koleksi Naelofar Hijab Bambi x Naelofar kan. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 08:42 AM | Show all posts
kenapa dia suka sangat langkawi..kenapa tak sabah ke..redang ke. tioman ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 08:49 AM | Show all posts
Bambi tu shomel, tu je nk ckp..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
iza_just2c replied at 23-11-2022 12:42 AM
kenapa dia suka sangat langkawi..kenapa tak sabah ke..redang ke. tioman ke

Buat poll
A. Ada kenangan indah di Langkawi
B. Dia suka melangkawi, semua benda dia nak langkau
C. Dia nak menakluk pulau tu, menjadi jajahannya, nanti dia tukar nama jadi Pulau Neelangkaw
D. Semua di atas
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
iza_just2c replied at 23-11-2022 08:42 AM
kenapa dia suka sangat langkawi..kenapa tak sabah ke..redang ke. tioman ke

Terkenang kenang zaman persekolahan sheols kot. 5 years in Langkawi gitu. Tapi itulah, tak bosan ke pergi tempat sama je?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:05 AM | Show all posts
Edited by Hypothetically at 23-11-2022 09:21 AM

This explains the cheap publicity pakai skirt ber boot tu. Sanggup ya  jual integrity agama lagi utk kaya kan keluarga ko. Ingat Allah tak tidur, maha mengetahui dan maha mendengar.  Berapa byk kali ko misled orgramai. Mcm gitu lah nasib ko lepas ni. Ameen.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
bambi ke babi…
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
iza_just2c replied at 23-11-2022 08:42 AM
kenapa dia suka sangat langkawi..kenapa tak sabah ke..redang ke. tioman ke

dh monsoon season…tutup
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 09:34 AM | Show all posts
Cantik setup launch tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:48 AM | Show all posts
Keciknya cincin kawen neelangkaw, tak padan dengan status dia yang millionaire. 2 carats pun tak lepas gayanya tu. Patut neelangkaw topak sikit duit kat ustat celop, beli besar sikit. Baru la kartini senyum sampai telinga
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 09:50 AM | Show all posts
bambi wow classic cartoon tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Babi x Naelofar yang sebetulnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Asik la melangkawi. Bilanya nak pergi oversea? Haritu heboh bilalain dah buat passport.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
iza_just2c: kenapa dia suka sangat langkaw ...


Mungkin sheols suka shopping coklat dan pinggan corel kat haji ismail group kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 10:21 AM | Show all posts
iza_just2c replied at 23-11-2022 08:42 AM
kenapa dia suka sangat langkawi..kenapa tak sabah ke..redang ke. tioman ke

Sbb Langkawi ada St. Regis uols... baru la gah launching nya nt... gituu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 10:22 AM | Show all posts
Kenapa la ko tak promote kan negeri kelahiran ko bungkus.
Nampak la lebih yislamik.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2022 10:35 AM | Show all posts
dia pakai mask ke niqab tu??

kalau dia minum mesti staff kat situ still boleh nampak muka dia kan??huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Ink pru dia pekat betul lagi ek.. iols basuh tangan 2kali lunch dinner pun hilang dah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 11:25 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Another product for her kedai runcit? Product lama2 wujud lg tak? Ini bukan bisnes org jutawan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 11:57 AM GMT+8 , Processed in 0.116074 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list