CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Seronok Tengok Si Cel*Ka Sekalian Bertanya,"-Tiz Zaqyah Berang Dituduh Berzina Dengan Lelaki Dalam Hotel

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesimpulannya.. Jangan lah upload video mengundang soalan celaka..… Kau pun tahu Bukan semua netizens cerdik Macam kau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebabomb replied at 25-11-2022 12:30 PM
Kesimpulannya.. Jangan lah upload video mengundang soalan celaka..… Kau pun tahu Bukan semua netize ...

I mean.,, Bukan semua netizen cerdik.. sama macam kau..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:38 PM | Show all posts
Paiya replied at 24-11-2022 11:25 AM
kan lelaki tu dahjadi bujang balik

sapo OKG tu?spill tea la sikit kat acik ni..

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:40 PM | Show all posts
aduh da la aku stres ngan komen acik sting ni komen acik meleis pulak makin serabut aku baca benang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
nmpk tiz & remy tengah shooting sama2 filem/drama directed by khabir bhatia… mcm reunion nur kasih & cinta jangan pergi
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:43 PM | Show all posts
codenamedream replied at 24-11-2022 09:10 AM
Dah ada testimoni ke pakai mesin mati tak sakit tu?

tak...masalahnya tau plk mati tu sakit, sebab nak cari mesin yg boleh matikan tanpa rasa sakit...iols conclude dlm hati tu ada agama, tp tolak sebab nak buat dosa tanpa rasa bersalah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:56 PM | Show all posts
lightheaded67 replied at 24-11-2022 08:48 AM
apooo dri cara ckp pun tau ko ni hidop celaru. halooo religion tu utk impose yg kena sedar hidop ad ...

setepekkkk..ntahnye kan nk liberal tahap mana pun lantak la tapi dok bangga2 tu xle blah..helokla ditepekkan ajee

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 25-11-2022 10:45 AM
Trkjut kjp iol bca komen CariMalay tu, kus smangat.

Samela. Iols pun tekejut. Terus skip semua komen dia. Ghisauuu! Semoga peroleh hidayahNya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 04:02 PM | Show all posts
CariMalay replied at 24-11-2022 12:47 AM
Aku dulu kaki sosial. Dadah, arak, pelacur, parti liar, semua aku dah rasa awal 20an dulu. Aku pun l ...

kalau ank pompuan awk boleh ke ditebuk lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 06:38 PM | Show all posts
Edited by Lagubestbest at 25-11-2022 06:50 PM
CariMalay replied at 25-11-2022 03:06 AM
Tengah sakit atau dah mati sekalipun aku tetap atheist, aku dalami ilmu psikologi termasuk ilmu2 l ...

Giler ah. BERANI. Kagum2.

PS: Firaun yang maha hebat dasyat gah glamor gila tu lawan nabi Musa laut terbelah dulu tu (sportrim kete kuda dia emas tulen tau) masa sakaratul maut/ kematian Jibril siap turun pergi kuis2 pasir dasar laut ke mulut firaun sebab tanak bagi dia mengucap tau. Dia terdetik menyerah kalah tapi tak sempat secara zahirnya untuk berkata dia beriman pada tuhan nabi Musa. Allah siap bergurau buat2 tanya lagi eh awatla hang gigih bebeno tadi nya, time sakarat point dah tak kira tau.

Nway. Goodluck 2U.




Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:35 PM | Show all posts
Mekgadis16 replied at 25-11-2022 02:36 PM
Samela. Iols pun tekejut. Terus skip semua komen dia. Ghisauuu! Semoga peroleh hidayahNya

Ha'ah, iol mngaku yg iol pun buknnya alim mna tpi komen heol/sheol mmg iol x kn bca.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku percaya tiz kalau nak memantat dia tak buat video tiktok tunjuk jantan yg telah dia nodai tu. Kena iron baju lak tu. Sedih. Lepas penat mendayung kena buat chores pulak. Ahahaha aku rasa laki tu assistant dia or make up retis / stylist gitu lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku yg x berapa baik ni pun takut baca komen si carimalay tu Sejahat jahat aku masih nak mati dlm islam.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Panduan beragama islam berdasarkan kitab Al Quran dan Hadis. Bukan fikir secara akal dan logik. Hasbunallah Huwanikmal wakil...

Hidup di dunia tak lama sangat pun.Semoga diberi petunjuk dan hidayah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik maleis yg nak jadi freethinker tu, jadi la freethinker yg classy. Teruskan cara hidup mana yg acik suka asalkan bukan kegiatan jenayah. Tak perlu lagi risaukan urusan agama org lain, tak perlu lagi kesiankan org yg masih utuh lakukan ibadah. Why bother? It's not ur problem. Baik gi gym, tengok wayang, drpd kusutkan kepala memikir kesiannya muslimah kena bungkus tutup aurat. Diorang yg panaskan, bukannya acik maleis. Sementara masih hidup ni baik acik simpan duit utk biaya kos nak mati guna mesin tu. Be classy. Jgn mencapub urusan keagamaan org lain. Let them be.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
DeLuna85 replied at 23-11-2022 09:34 PM
Kalau igt dia pernah skandal dengan sei rang artis lelaki berstatus suami orang. Tapi Tak sempat bua ...

La bohsia kaki sondol ke rupanya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 25-11-2022 11:00 PM
Acik maleis yg nak jadi freethinker tu, jadi la freethinker yg classy. Teruskan cara hidup mana yg a ...

well said
keyword: be classy.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
CariMalay replied at 24-11-2022 12:47 AM
Aku dulu kaki sosial. Dadah, arak, pelacur, parti liar, semua aku dah rasa awal 20an dulu. Aku pun l ...

Astaghfirullahalazim
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
bankerpencen replied at 25-11-2022 12:20 PM
Lor aku balik ke thread ni sebab nampak dah panjang sikit threadnya, kot2 dah tau siapa lelaki tu. G ...

Tah nya..yang forumer lain pulak g layan sewel tu. Patut abaikan je. Berapa kerat pasal tiz.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
mandear11 replied at 24-11-2022 11:12 PM
buruknya muka dia, ni la standard artis malaysia..hehehehe...still dont get it....so ugly and yet u  ...

Kebanyakan rakyat malaysia begitulahhh..
Asal putih melepak je cantik.
Tu yang produk timbang kilo berleluasa. Buah pinggang binasa pun tak pe janji putih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 11:55 AM GMT+8 , Processed in 0.095341 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list