CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 7176|Reply: 69

“Betis Besar Kayu Balak Tak Payahlah Tayang”, Janna Nick Teruk Dikecam Gara-Gara Berpakaian Seksi

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 02:09 AM | Show all posts |Read mode






Pelakon dan penyanyi Janna Nick dikhabarkan baru putus cinta dengan bekas kekasih hatinya, Dini Schatzmann dan kini dia membawa diri ke luar negara untuk mencari ketenangan.


Menerusi satu hantaran baru di Instagramnya, Janna atau nama sebenarnya Nurul Janna Muner berkongsi gambar sedang posing di hadapan Trevi Fountain, di Rome, Itali namun menutup ruangan komen.


  



Apa yang menjadi bualan ramai adalah gaya pemakaian dan cara dia posing telah menimbulkan rasa kurang senang netizen.


Janna dilihat berpakaian agak menjolok mata apabila menggayakan skirt pendek menampakkan peha dan sebahagian lutut sekaligus membuatkan ramai netizen ‘panas’ melihat pelakon beragama Islam berpakaian sedemikian rupa.


Menerusi tinjauan di ruangan komen di Facebook Rotikaya, rata-rata netizen menegur cara pemakaian Jana dan turut tidak melepaskan peluang mengecam sambil "membahan".













Sekadar info, ini bukanlah kali pertama gaya pemakaian dan cara Janna posing menerima kritikan netizen. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian dia...Fattah pun tak dapat...dini pun  taknak....kahwin jer lah dgn Michael ang
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi comel je mek jannah ni. Tak kurus kering pun chubby2 yg ada shape je, muka penuh org cakap sebab pipi dan muka bulat dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Lohhhhhh camtu pun ko nak kata seksi sangaaat ke wahai netijen!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:54 AM | Show all posts
mana ada macam kayu balik..cantik aja aku tengok.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
nape dia pose macam nak lepaskan kentut….
rasa dia ajak kawen dini x moh….or not ready….
dh curat kemain dlm ig….berkelana bagai…
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Halah yang komen kata kayu balak peha kepci bagai tu pun entah entah gunduuuu. Nak sarung skirt tu lepas sampai betis aje. Takpun kurus kering takde shape / hodoh / kepam dan yang sewaktu dengannye. Dah nak masuk 2023 netijen oi. Bawak bawakla berenti kecam rupe paras orang especially bila diri tu pun tak sesempurna manaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah la, biasa je aku tgk pic tu
Dia kat luar kecik je pun, jenis body sedang elok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Jannah ni pon dulu ada kes body shaming model apetah nama omputeh tu. Tak, sekarang ni aku nak tanya sebagai seseorang yg claim ada mental disorder, berani betol ek dia pi jalan sensorang. Tak pulak kena anxiety attack & vertigo dia tu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Bia la die nk happy kn diri...pmpn ati klau dh skit gini la..jgn jd cm fatiya dhla..janna ni jnis bdn cpt Naik.. Dia kn elak nc Kalau nk kurus..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 23-11-2022 11:11 PM
Jannah ni pon dulu ada kes body shaming model apetah nama omputeh tu. Tak, sekarang ni aku nak tanya ...

Aku rasa dia tak pergi sorang....habis tu siapa yg snap gambar dia ni? Kan...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain macam cara cari ketenangan... Orang ada duit pergilah umrah.doa betul2 kat sana mana tahu jumpa jodoh lagi helok macam pu......
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:43 AM | Show all posts
mmg pose dia mohon dikecam pun
macam taktau perangai netizens bila nampak gambar2 tak patuh shariah ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 07:56 AM | Show all posts
aku rasa org lebih bencikan body dia ni compare to her attitude. kdg kesian dgn die ni. sheols bukan kategory gemukpun. die hanyalah chubby. tpi the way org body shaming die tu mcm sakit hati sgt. i rasa sheols cantik jer dgn body gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:17 AM | Show all posts
terpikir gak sape amik gmbr janna..mesti ade geng follow
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Thunderclouds at 24-11-2022 08:23 AM

Yg dok bodyshamming janna ni mesti hot hot blaka yer dak. Hari2 btunggu tgga kt ig retis2 gundu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 08:53 AM | Show all posts
Lantak kaulah besar kayu balak ke, keding mcm ranting kayu ke.. tp sorokla sikit.. nk dedah2.. terima jela apa org nak ckp..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Page sana bertarung nyawa, page sini astaghfirullah habibi


Hahahahaha dunya dunyaaaaaa

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:13 AM | Show all posts
tu klau besar camtu.. jln bergeser peha.. tp dia nie kulit mmg flawless.. klau tgk citer2 dia blakon.. close up dpn2.. elok licin jer kulit dia.. gebu gebas..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pernah jumpa janah ni lalu depan mata. Lawa n comel. Tak mekap kulit bersih je. Badan dia mmg jenis takkan kurus. Chubby2 mcm tu. Tp aku mmg tak minat pompuan bingit ni

Tp netizen pon mulut satu hal. Aku yakin yang komen tu antara yg terhodoh gemuk pendek dalam kelas dia.

Biarlah janah tu badan mcm tu. Nampak segar bugar. Fresh tak kurus sgt mcm artis2 kpop tu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 10:37 AM GMT+8 , Processed in 0.114707 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list