CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: EJALTI

[Politik] 'Sabar saudara KJ' - Zahid balas kritikan Khairy di FB

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Persepi lain mungkin dia sengaja mengkamben hitamkan diri smbil minum pepsi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 09:31 AM | Show all posts
Suchi replied at 24-11-2022 01:09 PM
Apa maksud bercakap tanpa irama?

Bebal tu kenapa plak?

mmg buku ni kutuk org umno. xsilap aku buku ni pun ada kutuk najib - kerja kurang tapi banyak kejar pompuan. kl aku jumpa aku post sini
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:32 AM | Show all posts
Dwdrum replied at 25-11-2022 08:22 AM
Zahid akan gain immunity jadi president..issue dalam umno among members...zahid mampu buat orang s ...

wak jahit tak kesah dah sama ada masih presiden atau tak lepas PAU kelak
dia tahu 95% kebarangkalian dia akan kalah dan karier wak jahit dalam umno bakal terkubur

yang penting sekarang ialah kes mahkamah, sama ada digugurkan atau adjust kasi menang

bangkem tak heran kalau wak jahit masuk PKR sebelum PRU 16

moga2 najib diampunkan lalu baiki semula UMNO
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sicvitaest replied at 24-11-2022 12:35 PM
Tok Mat ni ikut tradisi org no 2 dlm Umno, takut tak naik kalau melawan boss

Dimanakeww kedudukheun pak mael?

Cian tau pak mael.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
umno ni byk aset..
bangunan, tanah..
tk semudah tu nak lenyap
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 25-11-2022 08:46 AM
Persepi lain mungkin dia sengaja mengkamben hitamkan diri smbil minum pepsi

Pepsi marhaen macam ko yg minum....org iteww bacardi coke ler....ko apo tahu?

Oohh lupa ko tahu.....peristiwa 3 pagi dari luar rumah dah boleh bau kheunz?

Tajamnya hidung serombong kapal ko?

Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:36 AM | Show all posts
honeybee1802 replied at 25-11-2022 08:25 AM
Betul bang kem...still terigt lg aksi wak time bang non diturunkan tu...
Wak pun maintain cool la. ...

kita je yang rancang, mereka dah lalai
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 25-11-2022 09:33 AM
Dimanakeww kedudukheun pak mael?

Cian tau pak mael.....

Pak mael silap percaturan dh kena game dgn wak jahit, dia bubar parlimen sbb termakan umpan wak jahit jolok dia naik jd piem klau menang, akibat kemaruk sgt nk jd piem lg mcm anjing dgn bayang2 nampak tulang dlm air teruih meleleh ayaq liuq tulang yg digongong sanggup lepaskan. Betul ckp kak long anak wak jahit.....org tamak selalu rugi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 09:45 AM | Show all posts
ape respon kj...time kempen berdegar2 cam dah menang je
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:54 AM | Show all posts
juboqhang replied at 24-11-2022 12:06 PM
Pesanan buat pada KJ ..hang
muda lagi dlm Umngok tu boleh buat comeback. Mulut jgn celupar sgt.. low ...

oih.. setuju sungguh ni.. KJ, org umno ni tak pilih yg popular. org umno selalu pilih yg dekat di hati.. bawa bertenang KJ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:57 AM | Show all posts
relaxjek replied at 24-11-2022 02:35 PM
Geng Kj +geng h2o+ geng pak mael = menang PAU.. Ada harapan ni..

kemarin 100 ketua bahagian umno memberikan sokongan kepada wak jahid.

so hati2 je KJ. yg mengundi PAU adalah perwakilan. bukan rakyat jelata
setakat perwakilan yg seberapa tu, pasti boleh dibeli dgn uang
lainlah klu rakyat jelata yg undi.. di kubu kuat sendiri pun nyaris tersungkur. sampai ada org tu takut kira kali kedua
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:22 AM | Show all posts
kemaruk replied at 25-11-2022 09:32 AM
wak jahit tak kesah dah sama ada masih presiden atau tak lepas PAU kelak
dia tahu 95% kebarangkali ...

kem, dah ada video perbualan ex MP jempol dgn secpol si mail lambong, katanya kena kitai dalam mesyuarat MKT si mail ni. so aku boleh agak dan hampir semua ketua bahagian UMNO sokong wak jahit lepas video tu tersebar. yes aku nak Najib bebas dan reform umno.

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:23 AM | Show all posts
relaxjek replied at 24-11-2022 02:35 PM
Geng Kj +geng h2o+ geng pak mael = menang PAU.. Ada harapan ni..

kalau pact ni menang anwar el jub akan jadi PM tersingkat lah nanti sebb geng ni pro PN dan din pagoh akan back up pact ni. ada berani anwar eljub nak bet?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:33 AM | Show all posts
nikaido replied at 25-11-2022 09:31 AM
mmg buku ni kutuk org umno. xsilap aku buku ni pun ada kutuk najib - kerja kurang tapi banyak keja ...

parking. hahahaha tazzabar nak baca. tak sangka bossku playboy
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:34 AM | Show all posts
lkick2113 replied at 25-11-2022 10:22 AM
kem, dah ada video perbualan ex MP jempol dgn secpol si mail lambong, katanya kena kitai dalam mes ...

ye dalam fb najib ada post.. jahat jugak pak mael
semoga bang nuar bebaskan najib cepat2


cuma najib je yang boleh menang presiden PAU kelak dan lepas tu tetap sokong anwar sebagai PM

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian KJ, harap nnt dia jadi Presiden walaupun x mudah nak kalahkan wak jahit ni. Lek ok KJ perati je dulu permainan dorg ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 24-11-2022 05:09 AM
Apa maksud bercakap tanpa irama?

Bebal tu kenapa plak?

Ckp tanpa irama tu, ckp mendatar mcm membaca.
Pasal bebal tu, jaman dulu bila
label someone dgn word like bebal, bodoh, keling,  gemuk, bantut, freak, etc bukan satu yg offensive.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 24-11-2022 01:01 PM
Betul itu trump card zahid... Diri sendiri... Bukan aku kata bangkem..reporter yang tulis...



kerana jambu? camna reporter tahu bang non suka yg jambu2
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
JJ (jahit jambu)
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:53 AM | Show all posts
Bila hati dah hitam segala suara dan kehendak rakyat sudah tidak dipeduli. Semoga kau insaf hendaknya sebab berjuta rakyat menyumpah kau wahai jahid
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 04:53 PM GMT+8 , Processed in 1.857673 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list