CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: EJALTI

[Politik] 'Sabar saudara KJ' - Zahid balas kritikan Khairy di FB

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Login_ID replied at 25-11-2022 09:57 AM
kemarin 100 ketua bahagian umno memberikan sokongan kepada wak jahid.

so hati2 je KJ. yg mengundi ...

Kj n geng nak gerakkan catur kena betul pd waktunya...bg la depa merasa...kang kj dipanggil jd muntri plak...hahaha...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang tak suke ko Keri..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 24-11-2022 04:26 PM
Dan marhaen akan terus menjaub dr umno...skang 30..lg 5 thn tinggal baper ntah...

Rasa nya ber gantung kepada cybertrooper party.. Ph.. Pn.. Bn mana lebih bijak untuk jaga reputation party dan cuci politicians fav depa... Ada thread kata nya position mentris kementerian penting bagi kepada BN
BN dapat bola tanggung.... Bagaimana Cara depa suci kan zahid dengan court cases...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:18 PM | Show all posts
Firenzza replied at 25-11-2022 01:39 AM
Pak mael silap percaturan dh kena game dgn wak jahit, dia bubar parlimen sbb termakan umpan wak ja ...

Lol cashhhhh sgtttt. Tertunggu2 jugak pak marl keluar dr umno mcm anak dia jaja apaknya rela dipecat dr join PH form gomen. Kenapa tak keluar je, wayang lebih seko ni pun. Padahal masa jadi pm siap signed MOU bersama dgn PH DAP bagaiii utk backup dia sebagaii pm so klu gebg dia nak jatuhkan dia penbabgkang masa tu akan backup. Lps election nak jadi hero konon2 taknak kejasama dgn PH DAP, mmg bangsattt hanjengggg ni nak mnipu rakyattt phuiiii! DH lah bodoh speaking london pun haukk huh buat malu jah dia jadi pm, low class sgtt
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 25-11-2022 06:28 AM
kemaruk replied at 24-11-2022 05:32 PM
wak jahit tak kesah dah sama ada masih presiden atau tak lepas PAU kelak
dia tahu 95% kebarangkali ...


Memang mahu tengok court case najib bagaimana...

Sekarang nampak seperti zahid buat safety net saja coalition dengan PH... Umno members perlu support zahid selagi dia president untuk jaga reputation party dan act seperti zahid innocent since dia degil untuk perception rakyat... Najib way better dari zahid mahu jaga party .....if zahid masuk PKR meroyan gang bangnon...ini saja yang mampu terfikir bangkem
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Masanya akan tiba..tak penyabau kj
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:28 PM | Show all posts
kemaruk replied at 24-11-2022 12:12 PM
Ada kejutan dari wak jahit?

Yakin benar buat PAU hujung tahun ni

jawa2 dan minang2 satu Malaysia menyokong penuh zahid hamidi

mangan diwei myongdong topokki!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 25-11-2022 06:34 AM
jihyomelly replied at 24-11-2022 06:50 PM
kerana jambu?  camna reporter tahu bang non suka yg jambu2


Mungkin dia kenal anak ikan bangnon prolly rupa semua jambu or bangnon suka clingy dengan lelaki jambu..... Ampuuunn yah ini ciptaan semata
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Firenzza replied at 25-11-2022 09:39 AM
Pak mael silap percaturan dh kena game dgn wak jahit, dia bubar parlimen sbb termakan umpan wak ja ...

Salah tuu... Mmg keadaan mendesak Malaysia ni kene buat PRU... Sbb malaysia takde Pedana menteri...FDI x nak masuk.. Saham jatuh.. RM jatuh... Ekonomi mmg dh terok Malaysia... Kene main dgn taikun business ja kerajaan... Sbb PM interim xde kuasa sgt.. Nak kemane2x ke luar negara join negara lain pon xboleh...Kalau di biar sampai tahun depan masak ekonomi malaysia... Meleset abesss...kesian malaysi
Lain2x faktor tu xtaula atas dasar politik...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 25-11-2022 10:34 PM
Salah tuu... Mmg keadaan mendesak Malaysia ni kene buat PRU... Sbb malaysia takde Pedana menteri.. ...

malaysia punya ekonomi sebenarnya ok je berkembang dalam fasa pemulihan sejak dari kobid dulu

mmg ada golongan rakyat marhaen yg tidak bernasib baik masa kobid dan lepas tamat pkp tetapi secara keseluruhannya kadar pertumbuhan ekonomi negara kita ok je

mmg ada kelemahan dalam beberapa aspek ekonomi negara kita ni tapi bukan bermakna malaysia ni nak kiamat bak kata salah seorang panel yg dijemput astro awani

ekonomi negara kita memulih dalam keadaan baik je sejak dari problem kobid dulu tu

masa zaman bn... ekonomi negara ok je.. tapi tetap ada yg bising seolah2 mcm ekonomi negara dah nak runtuh

masa zaman ph... ekonomi negara ok je.. tapi tetap ada yg bising seolah2 mcm ekonomi negara dah nak runtuh

masa zaman kerajaan2 lepas tu... ekonomi negara ok je.. tapi tetap ada yg bising seolah2 mcm ekonomi negara dah nak runtuh

mmg ada kelemahan2 dalam pengurusan ekonomi oleh mana2 kerajaan sebelum ni tapi rakyat patut fokus pada kelemahan2 tu je dan jgn termakan umpan permainan sentimen politik yg cenderung ke arah ekstrim memburukkan pihak lawan dalam politik
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-11-2022 12:46 PM
Badi lizz truss 44 hari jalan terus.

Amin....so sape Rishi Sunak nya?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
rishi sunak ker lizz truss ker boris ker theresa may ker... x sama kesnya dgn politik di mesia
diaorg satu parti yg sama
iaitu parti conservative
diaorg sesama dlm parti yg undi
diaorg sesama dlm parti yg saling bergasak
mcm boris bila buat kes party gate time covid jer
terus ahli parti conservative suruh turun
xde pulak boris kebal or label kroni lain biadap
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
sangbara2020 replied at 24-11-2022 12:18 PM
tukar la dgn kj..kalau tok mat mmg jd org suruhan jahit je la nnty tu
iolls xsangka k tok mat gitu

Dulu tok mat org suruhan najib, skang najib dah msuk dalam jd org suruhan jahit plak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 24-11-2022 12:43 PM
Korang tak terfikir ke, apa jadi kalau Presiden yang Pro PN menang PAU kelak?

Sekiranya kerajaan PH ...

Nak tunggu lagi lama buat pe? 6 bulan lagi kheunz?PAU humngok?

Work out scheme of things come this 19th december ler...apa bodoh sangat ko ni kemakruk?

Undi percaya yg will be tabled by anwar sendiri....

Macam tak besa pulak geng geng khianat ni....

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Nnasda53 replied at 25-11-2022 08:33 AM
Happy2 je la dulu wak jahid.
Teringat video midin pai senget2 kepala cakap bang non tu pm tepi je:lo ...

Kan, skang rehat2 dulu layan bini, jaga pak mertua, bela rambut panjang kayuh beskal, perut kasi flattt lagi 5 thun buat come back
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 25-11-2022 10:06 PM
Orang tak suke ko Keri..

Antibebek je kut x suka, iols suka jer dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 26-11-2022 07:20 AM
Nak tunggu lagi lama buat pe? 6 bulan lagi kheunz?PAU humngok?

Work out scheme of things come thi ...

Undi tak percaya wajib ikut presiden umno punya pilihan

Kalau tak nak ikut, maksudnya dah ingkar akujanji maka kena kosongkan kerusi parlimen

The real deal is PAU.. kalau presiden umno baru kelak pro PN maka anwat akan ada masalah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 26-11-2022 07:33 AM
kemaruk replied at 26-11-2022 07:24 AM
Undi tak percaya wajib ikut presiden umno punya pilihan

Kalau tak nak ikut, maksudnya dah ingkar  ...


Akurjanji watikah perjanjian termasuk mengikuti presiden dalam pilihan piyem selain dari partai sendiri?

Atau   tandantangan hanya tertakluk decision presiden terhadap parti utk bergabung jika ada keperluan bila keputusan hung  teda sebarang partai yg dapat majority mudah?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 26-11-2022 07:31 AM
Akurjanji watikah perjanjian termasuk pilihan piyem selain dari partai sendiri?

Atau   tandantang ...

Memilih tak percaya pada anwar sama seperti memilih untuk keluar dari gabungan yang dipilih presiden
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 26-11-2022 07:24 AM
Antibebek je kut x suka, iols suka jer dia.

Cuker peks berair ler ni?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:10 PM GMT+8 , Processed in 0.107330 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list