CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: EJALTI

[Politik] 'Sabar saudara KJ' - Zahid balas kritikan Khairy di FB

  [Copy link]
Post time 26-11-2022 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 26-11-2022 07:34 AM
Cuker peks berair ler ni?

Kahkahkahkahkah

Jgnlah jeles aku tau la hang peks takde totey lagi la takde khuenz.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 26-11-2022 07:34 AM
Memilih tak percaya pada anwar sama seperti memilih untuk keluar dari gabungan yang dipilih presid ...

Ko dah baca the fine print of akurjanji tersebut? Dikalangan calon calon beend? Menuruti presiden dlm keputusan termasuk pilihan piyem dari partai lawan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 26-11-2022 07:37 AM
Jgnlah jeles aku tau la hang peks takde totey lagi la takde khuenz.

Kahkahkahkahkahkah

Peks tengah berair keww pepagi ini? Atau tengah piyed  heavy flow?



Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:48 AM | Show all posts
stingergrumpy replied at 26-11-2022 07:39 AM
Ko dah baca the fine print of akurjanji tersebut? Dikalangan calon calon beend? Menuruti presiden  ...

wak jahit dan anwat taklah bodoh macam hang dan abahcow

abahcow kulu kilir bawak SD individu sambil cakap i have the numbers

manakala anwat kekal tenang sebab dia tahu dia cuma perlu sokongan presiden umno seorang sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 26-11-2022 07:52 AM
kemaruk replied at 26-11-2022 07:48 AM
wak jahit dan anwat taklah bodoh macam hang dan abahcow

abahcow kulu kilir bawak SD individu samb ...


Bodoh harbam iteww keturunan ko yang dah patentkhen dalam darah daging...so please...jgn nak cari members baru....dikalangan porummers cari

Ko tak menjawab soalan lagi.....ko dah baca the fine print akurjanji watikah yg ditandatangani oleh calon calon beend stau belum kemakruk?


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 25-11-2022 09:35 AM
Pepsi marhaen macam ko yg minum....org iteww bacardi coke ler....ko apo tahu?

Oohh lupa ko tahu. ...

Yep...and i can smell your shit far from here too.

Air bacardi tu apa..air tebu tuak ke
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 26-11-2022 07:54 AM
Yep...and i can smell your shit far from here too.

Air bacardi tu apa..air tebu tuak ke


Yg ko bau 3 pagi dari luar rumah lagi sebelum bau menghampiri ko....bau apo? Takkheun lendir pompuan lain melekat kt bajunya?

Kahkahkahkahakhakhakhak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 25-11-2022 10:30 PM
Mungkin dia kenal anak ikan bangnon prolly rupa semua jambu or bangnon suka clingy dengan lelaki j ...

ni rekaan semata2 xde kena mengena dgn yg hidup dan yg mati
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 25-11-2022 08:36 AM
Kita mana tahu depa dari era dinosaur.... Mungkin kita ada ketika itu boleh langgar tiang jambu ny ...

May Allah forgive me but i hate even looking at him
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:58 AM | Show all posts
iraizz replied at 26-11-2022 07:23 AM
Kan, skang rehat2 dulu layan bini, jaga pak mertua, bela rambut panjang kayuh beskal, perut kasi f ...

Yup KJ ni boleh naik balik.
Dia ni ramai je yg suka.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 25-11-2022 10:18 PM
Lol cashhhhh sgtttt. Tertunggu2 jugak pak marl keluar dr umno mcm anak dia jaja apaknya rela dipec ...

Kdg2 bila kita jadi supreme power, kena guna otak supaya orang lain x letak otak kita kt lutut. Begitu la yg dh terjadi kt pak mael, dia terlalu naif utk jd piem bila ada org lain control dia dr blkg.

Kalau la dia bertahan x bubar perlimen sampai mhkmh bg hukuman wak jahit & at the sane time dia blh atur strategi utk rampas jwtn presiden.

Skrg pun wak tgh lobi nuar utk post tpm. Mana resolusi pau yg ckp no dap no nuar? Pak mael dh basah kuyup kena kencing wak
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 25-11-2022 10:34 PM
Salah tuu... Mmg keadaan mendesak Malaysia ni kene buat PRU... Sbb malaysia takde Pedana menteri.. ...

Mana2 negara pun ada krisis slps kobit msia x terkecuali. Wak nak selamatkan tengkuk  dpd 2 musibat 1. kes mhkmh 2. Jwtn presiden tergugat kalau kes dia sangkut.

Percaturan wak menjadi bila dia bwk geng2 umngok terjun lombong bila vercomolot dgn PH, skrg pun dh ada ura2 kes akal budi nk dikaji semula atas alasan kebajikan. Anwar sure terhutang budi dgn wak jahit yg sudi melengkapkan majoriti mp utk setup  kjn sbv balasan mgkin kes wak jahit gugur bila AG yg baru dilantik x favor utk teruskan kes lgpun klau wak bakal jd tpm kes mhkmh akan mencacatkan kjn bwh anwar yg x bersih
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:19 PM | Show all posts
Semoga dipermudahkan...


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka jer KJ lawan Zahid jawa.

Menang kalah belakang citer
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 10:12 PM | Show all posts
kemaruk replied at 26-11-2022 07:48 AM
wak jahit dan anwat taklah bodoh macam hang dan abahcow

abahcow kulu kilir bawak SD individu samb ...

so apa kat awani or media cakap ahli parlimen boleh vote prime minister tidak langgar akta lompat parti tu tipu lah?


patut lah hold berapa hari sebab nak biarlah lebai tercirit awal
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 25-11-2022 05:15 PM
ni rekaan semata2 xde kena mengena dgn yg hidup dan yg mati

Haah... Tetapi boleh nampak bangnon ada persona ter sendiri sehingga macai dia puluh tahun support dia jadi pm...  forumer seperti ketagihan candu support bangnon... Hahaha sedang kann members bersama yang tubuh kan PKR tidak lagi bersama...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
namr replied at 25-11-2022 05:55 PM
May Allah forgive me but i hate even looking at him

Terus kan usaha focus muka zahid nanti jambu nya hadir cara tersendiri... .kata melayu jangan benci nanti suka...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Firenzza replied at 27-11-2022 10:49 AM
Mana2 negara pun ada krisis slps kobit msia x terkecuali. Wak nak selamatkan tengkuk  dpd 2 musiba ...

Negara lain mane ade PM interim... Malaysia ja ade PM interim.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnasda53 replied at 26-11-2022 09:58 AM
Yup KJ ni boleh naik balik.
Dia ni ramai je yg suka.

Boleh je naik kalo dia kurangkan perangai diva and lantik sampai 30 lantikan politaik..

Cer peel normal sikit... sayang orang dah cerdik
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 28-11-2022 05:43 PM
Negara lain mane ade PM interim... Malaysia ja ade PM interim.

Ade laa kejap boris johnson jadi pm interim lepas dia resign tu sblm lizz truss dilantik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:22 PM GMT+8 , Processed in 0.101732 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list