CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: EJALTI

[Politik] 'Sabar saudara KJ' - Zahid balas kritikan Khairy di FB

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
KJ kalah bukan ke cakap nak berehat hari tu? Masih berbunyik jugak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 01:32 PM | Show all posts
KJ ni muda lagi..

sib bek ade zahid and the gang,,, kl tak dah lama berkubor umno tuh dibuat H20 and nuar musa
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:40 PM | Show all posts
Dwdrum replied at 24-11-2022 01:19 PM
Mungkin jenis serius... If buat joke jenis dark humour..

Ada baca few articles tentang bangnon da ...

bideo dia on the phone kaka dah tengok?

cikgu dan anak murid...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
iols redha Bang Non jd PM ... at least bila tiba masa ngadap Ilahi, mata pejam rapat dan roh pun tenang... tak la bergentangyangan ...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Geng Kj +geng h2o+ geng pak mael = menang PAU.. Ada harapan ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 24-11-2022 01:01 PM
Betul itu trump card zahid... Diri sendiri... Bukan aku kata bangkem..reporter yang tulis...



Adakah akan ada scheme of things versi anwat agar wak jahid kekal presiden?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaduh.. gaduhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 23-11-2022 09:40 PM
bideo dia on the phone kaka dah tengok?

cikgu dan anak murid...

Tidak dapatvpula moon... But kata nya bang non guru zahid..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul la tu..dah kalah duduk diam2 lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 24-11-2022 01:01 PM
Betul itu trump card zahid... Diri sendiri... Bukan aku kata bangkem..reporter yang tulis...



camni jambu katanya
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 24-11-2022 04:42 PM
kemaruk replied at 23-11-2022 10:40 PM
Adakah akan ada scheme of things versi anwat agar wak jahid kekal presiden?


Zahid akan gain immunity jadi president..issue dalam umno among members...zahid mampu buat orang support.. Pengaruh dia kuat... Ter utama if pandai cari lobang funds untuk party survive .. Nampak nya abam KJ akan kalah lagi president election.... Marhein mampu frust saja
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 24-11-2022 12:46 PM
Bangkem dapat rasa wak jahit dah keluarkan dia punya trump card

Wak jahit nih fighter.. takkan meng ...

Betul bang kem...still terigt lg aksi wak time bang non diturunkan tu...
Wak pun maintain cool la...guru kata nak memberantas rasuan...kita nak ngk je la...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Jahid najib nuar dah mcm sebaya...wpun beza umur
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 25-11-2022 08:22 AM
Zahid akan gain immunity jadi president..issue dalam umno amongs members...zahid mampu buat orang  ...

Dan marhaen akan terus menjaub dr umno...skang 30..lg 5 thn tinggal baper ntah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
bertanding pru mcm bertanding pau
hahahahaha padanlah kalah
yg sokong pun bukan yg akan mngundi kau pun dlm pau
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
relaxjek replied at 24-11-2022 02:35 PM
Geng Kj +geng h2o+ geng pak mael = menang PAU.. Ada harapan ni..

Geng ni pun kena bersabar...riki dulu suasana dlm umno tu...org umno ni bukan mcm org kt luar bese ni...ikut ja...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
aku suka je jd kj jd gelojoh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:33 AM | Show all posts
Happy2 je la dulu wak jahid.
Teringat video midin pai senget2 kepala cakap bang non tu pm tepi je.
Tak bertahan lama pun keseronokan midin tu.
Iols nak pesan pada KJ jangan di layan wak jahid tu sgt.
Kalah boleh bangkit semula next pru.Yang penting usahakan kembali kepercayaan penyokong2 BN.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
namr replied at 24-11-2022 04:19 PM
camni jambu katanya

Kita mana tahu depa dari era dinosaur.... Mungkin kita ada ketika itu boleh langgar tiang jambu nya zahid... Head turner
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 08:42 AM | Show all posts
Zahid dah rancang awal,kita aje yang lalai

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-4-2023 07:39 AM GMT+8 , Processed in 0.230907 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list