CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Nad Zainal Perlu Jalani Rawatan Buah Pinggang, Netizen Syak Sebab Makan Ubat Kurus

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 24-11-2022 12:32 PM
serammm..i mmg takkan percaya benda segala ubt kuwus ini..
tp i pernah terjebak beli ubt kuwus masa  ...

Yang produk sexucurve sashaaziz cocoshake, lemon semua tu ubat kurus jugak ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 24-11-2022 01:37 PM
alaaa i pun cannot tinggal my coffeeehhhh. aand i memang penggemar cake & pastries tapi tak la tia ...

i pun peminat kopi/nes, tapi now i buat IF dekat group tu ramai suggest kopi paket brand essenso kopi antara yg low kalori tapi harga mampu milik. tapi kalau u sejenis yg minum kopi barista tak dapek la nak tolong hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 24-11-2022 02:08 PM
Aku x follow Nad..so ku tak tahu produk apa yg dia t3lan smpai masuk ke icu
Tapi kalau Anjuling tu y ...

Anjuling tu kuat betul teguk timbang kiloz produk . Seram tengok dgn tektek selambak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 24-11-2022 02:34 PM
Mentality perempuan gitu mmg below stupidity, senang cakap. Iolls penah tegur ponder (yg gambar kat ...

Ini mesti jenis fonder timbang kilo yg low gred
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asfaz at 24-11-2022 03:31 PM

Ai sangat suka nescafe tin tu. Tinggi ai 150 aje. Tp berat ai pernah cecah 62a
Ai dah start cut sugar dlm 5minggu +. Necsafe mmg tak usik dah.Makan pun dah sikit. Tp ai ttp makan macam biasa cuma kurangkan nasi lebih kan sayur.
Last sebelum ai start ,berat 60++kg . Sekarang berat ai 56+kg. Ok la turun slow asalkan ai tak berakkkkciriitttt aje
Dlu seluar jeans ai saiz 32 sekarang saiz 29 dah boleh pakai. Happy nokssss
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:32 PM | Show all posts
lama dah kan dia jual produk.dulu promot audela
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 24-11-2022 06:41 AM
dia kalau si gang2 influencer yg gitu
mmg semua sumbat


geng2 ni tak ada pulak kena kanser ke, sakit jntung ke , tumor ke kan.
cam Anjuling tu bukan takat consume produk kurus.
1 tubuh badan abis di otter nya..telan belon, buat extension mata, dye rmbut, cucuk bibir la,sedut lemak la
ni buang tatoo pulak.
aku pulak yg takut nenguk nya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:37 PM | Show all posts
hanihan16 replied at 24-11-2022 01:37 PM
alaaa i pun cannot tinggal my coffeeehhhh. aand i memang penggemar cake & pastries tapi tak la tia ...

banyak2 coffee hipster, mana kegemaran you?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 24-11-2022 02:34 PM
Mentality perempuan gitu mmg below stupidity, senang cakap. Iolls penah tegur ponder (yg gambar kat ...

Cube soh die cek buah pinggang tu
Ntah2 dah terok
Buah pinggang klo simptom Awal2 die bese2 je
Cm penyakit lain

Bile dah kronik baru simptom die terok
Tp mase tu dialysis je la jawabnye
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 24-11-2022 03:28 PM
Ai sangat suka nescafe tin tu. Tinggi ai 150 aje. Tp berat ai pernah cecah 62a
Ai dah start ...

Hehe
Klo tgl gula mmg cpt turun

Kadang kilo sket
Tp inchloss byk
Congratulations uu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:41 PM | Show all posts
hanihan16 replied at 24-11-2022 02:56 PM
tiba2 i teringat video yg pernah viral dulu arwah sape eh yg mula dia macam shuk? ada video dia buat ...

a ah... ciknon... tu pon byk sgt consume aneh2...

kejap aje tros pergi.. kita yg tgk pon risau
depa chill2 saje
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sitinaziha_214 replied at 24-11-2022 07:24 AM
Anjuling tu kuat betul teguk timbang kiloz produk . Seram tengok dgn tektek selambak

minum ubat kurus entah dh berapa puluh kotak dah
sedut lemak lagi., telan belon lgi
kurus nya tidak
makin besor tempayan lagi ada.
24jam hidung berhingus
harap sempat la bertaubat..kot nnti tau2 kanser stage 4 ha.
bukan la nak mendoakan tpi peringat
tak perlu nak tksub2 dgn produk timbng kilo ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi aq ada baca Doctor agakk diaa nie ada penyakit autoimmune mcm SLE tu haa.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:43 PM | Show all posts
hanihan16 replied at 24-11-2022 01:37 PM
alaaa i pun cannot tinggal my coffeeehhhh. aand i memang penggemar cake & pastries tapi tak la tia ...

kopi tu ok je kan
mmg ada kajian kopi tu bagus utk kesihatan
yg tak bagus yg instant,creamer, campur pulak gula sebeban tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:43 PM | Show all posts
sitinaziha_214 replied at 24-11-2022 07:27 AM
Ini mesti jenis fonder timbang kilo yg low gred

Opkos. Geng SSKJP. Siap bwk geng lagi hentam iolls. Iolls nan hado kan sajurk. Hanya orang bodoh je nak bertelagah dgn mentaliti budak kelas belakang.

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 24-11-2022 03:40 PM
Hehe
Klo tgl gula mmg cpt turun


Aah betul sb ai mmg tak minum dah nescafe. Dlu selalu jgk sakit tumit maybe berat over kan. Tu belum baju pun banyak dah sempit sekarang alhamdulillah dah boleh pakai. Masih teruskan .target nak 50kg..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 24-11-2022 03:49 PM
Aah betul sb ai mmg tak minum dah nescafe. Dlu selalu jgk sakit tumit maybe berat over kan. Tu bel ...

Good luck hehe
I pn baru smlm try baju yg x muat eh dah muat hahahaha
Also dah lame x minum manis
Setabak ape nala tu dah lama gile xsentuh

Paling2 buat milo boh fresh milk

Best feeling pakai baju muat lol

Bole je turun berat tanpa produk tp lambat
Lambat turun tp nk naik blik pn lmbt
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
CikYaYaYa replied at 24-11-2022 03:41 PM
tapi aq ada baca Doctor agakk diaa nie ada penyakit autoimmune mcm SLE tu haa.

Yer ade bace jgk cm sle.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 04:21 PM | Show all posts
Madel replied at 24-11-2022 03:37 PM
geng2 ni tak ada pulak kena kanser ke, sakit jntung ke , tumor ke kan.
cam Anjuling tu bukan takat ...

doa2 kekal sihat...

takut ada sakit mcm2 tapi mcm tersorok atau tak diagnose..
jenis yg payah jumpa dr dan rely on ubat lain2 utk sakit keci2... walhal tanda2 utk sakit besar tu pelan2 muncul if ada la kan

tup2 tu la.. terus gone aje
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 04:23 PM | Show all posts
sampai effect buah pinggang ke..bahaya betul
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 11:52 AM GMT+8 , Processed in 0.117534 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list