CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Raline

[Tempatan] Rasmi, Anwar Ibrahim Perdana Menteri ke-10

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 24-11-2022 02:12 PM
nahh BN dulu yg setuju, si sembab tu raja2 dah keluar pagar baru terhegeh2 nak setuju. tak payah l ...

bn sokong kerajaan perpaduan bukan diterajui pn...beza tu mksud bergabung dgn kerajaan perpaduan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 24-11-2022 02:15 PM
kite tgk jela cane nti. wak sihat walafiat ke. atau wak admitted pd hari kes berjalan. wak sll sgt ...

Silap2 tun m pun demam kura skali
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah ye dah tak jadi pm tepi lagi
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
paling penting skrg ni imej malaysia kat mata investor
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:18 PM | Show all posts
pada waktu ni, aku tak kisah sesiapa pun jadi PM

asalkan bukan Zahid Hamidi..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:19 PM | Show all posts
Raline: esok tol satu malaysia akan dirobohkan..umah kondo umah ats tanah smua turun hargaminyak masak minyak petrol smua turun harga mcm cikedis


orang gila pun tahu tol kena bayar. kalau tiada bayar jalan berlubang nak tampal guna  apa? chewing gum? kondom?

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Taniya msia..ramai muntri sepet rentung..sejarah tanglung, kuil bakal berulang
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Though DSAI baru dilantik jadi PM, tapi rasa mcm dah lama dia jadi PM. No longer PM tepi.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 02:20 PM | Show all posts
Budak2 muda laung reformasi, korang lahir pun tak lagi masa tu
Nak acah2 pulak mcm budak puteri sari tu
Tolong jaangan poyo eh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:20 PM | Show all posts
tangkap azam baki
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah bangnon....akhirnya jadi juga PM...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeahhh...sila.lantik Rafizi jd MOF
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:21 PM | Show all posts
bakingsoda replied at 24-11-2022 02:12 PM
nahh BN dulu yg setuju, si sembab tu raja2 dah keluar pagar baru terhegeh2 nak setuju. tak payah l ...

kehadiran wak sembab dengan lebai antara tercorot. harap dh jadi pembangkang datang lah kehadiran penuh macam sadiq dan anthony loke
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 24-11-2022 02:15 PM
bukan gosip mmg PH bagi tpm BN, dan dah berapa kali nama tokmat naik. boleh la dr wak jahit kan :f ...

boleh lah diterima lagi daripada zahid
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka din pagoh dan wak jahid
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:22 PM | Show all posts
tikusmontok replied at 24-11-2022 02:19 PM
Taniya msia..ramai muntri sepet rentung..sejarah tanglung, kuil bakal berulang

umno ada dalam tu akan check balance keris vs rocket. selamat bercakaran
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 24-11-2022 02:20 PM
Budak2 muda laung reformasi, korang lahir pun tak lagi masa tu
Nak acah2 pulak mcm budak puteri sar ...

acik ni yg kata negeri bawah ph takleh solat kat thread sebelah kan..now tgh gelabah ke camne
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-11-2022 02:22 PM
Padan muka din pagoh dan wak jahid

paling padan muka wak yidin..sombong bongkak
bermodalkan anak tok guru pandai baca doa, dia igt semua org suka dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:23 PM | Show all posts
tahniah                                                   
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah dpt PM yg fasih speaking english..takde la malu msia ni pi karang surat dlm bhs melayu utk PM UK dan berucap in bhs kt pbb
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-4-2023 06:58 PM GMT+8 , Processed in 0.201845 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list