CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Anwar tidak berupaya tangani krisis kewangan negara: Tun M

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fefeeling at 24-11-2022 08:32 PM
ekselen replied at 24-11-2022 07:24 PM
Tp psl imf tu mmg betul la kan... Rasa salah satu faktor... Tp rasanya adaa faktor lain jgk. Ni kisa ...


Letih la dgn org2 yg duk petik benda2 dah berlaku puloh2 tahun yg lalu.. move on jelah toksah jadi melayu sangat.. baik diorang ni risaukan esok anak2 dah besar ada keje ke tak kt mesia ni ke ko dah nak kena standby duit tambang nak anta anak ko cari keje kt indon sana dr skang menabung siap..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 08:31 PM | Show all posts
P.E.K.K.A replied at 24-11-2022 08:25 PM
Kipas mini Mr D.I.Y tersenyum sinis



Hanya di Alybabas...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling replied at 24-11-2022 08:31 PM
Letih la dgn org2 yg duk petik benda2 dah berlaku puloh2 tahun yg lalu.. move on jelah toksah jadi ...

iols respon berdasarkan subjek thread je chuols... Since ada yg up benda ni balik... Chuols request la tutup thread dah x perlu org lain nk komen2 lg dah...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:34 PM | Show all posts
Hanya aku yang berupaya......gihtewww kekdahnyaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Politic2 akan menjadi menarik, nuar akan sentiasa dikritik, Tun m x akan diam selagi hidup, kita lihat sajalah apa berlaku 1 bulan 3 bulan 6 bulan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:41 PM | Show all posts
apa la korang ni bekas banduan rasuah dan liwat korang angkat... jijik la korang ni...

hahahhahahaha

dasar pendubo harapan negara kalian
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 24-11-2022 08:28 PM
doa almarhum haji fadhil noor di makbulkan. rindu zaman tu. zaman yb2 pas lantang bersuara di parl ...

Almarhum Ustaz Fadzil Noor dan Almarhum TGNA ada dlm zmn PAS yg betul2 nmpak juara rakyat dlm tangani rasuah.Datang zmn TGHA dan TITM masa 1MDB Arun kanda bg penjelasan yg meragukan pun blh percaya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 24-11-2022 12:27 PM
ada satu kaum tu support produk dan org2 sendiri di malaysia ni wlaaupun dibenci org lain
cuba tek ...

Cina kot.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 08:46 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 24-11-2022 07:27 PM
Malaysia mmg oayah nk sokong brg buatan malaysia...bmf pun xbuar

bmf tu mahal barang2 nya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:47 PM | Show all posts
puan_rohayu replied at 24-11-2022 08:42 PM
Almarhum Ustaz Fadzil Noor dan Almarhum TGNA ada dlm zmn PAS yg betul2 nmpak juara rakyat dlm tang ...

yup masa tu zaman kegemilangan pas. im from pas totok sebab ikut arwah atuk . after that kejap semangat 46 logo kapal layar equaniminity . lepas tu totok iran rasanya sbb iran antara negara islam terkuat tentera. lagi satu pm iran dia simple person rumah biasa je. character yang di sayangi... dah kantoi iran syiah baru slow libatkan ideologi politik. lepas tu zaman kegemilangan ayah pink kerajaan teko langit..  zaman tu mana ada internet

lepas zaman simbah fru tu baru perhatikan abim dan bangnon. tp xdelah totok mana. yang ni nak bangnon pun sebab nak harap malaysia lebih baik tak nak wak cirit dan lebai perintah



Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:54 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 24-11-2022 08:30 PM
nak wawasan 2020 apa benda nya. zaman atuk dulu pudu sentral tu macam reban ayam je.lepas na ...

memang nama dia wawasan 2020 tapi tahun 1998 dah kena siap semua maju berdaya saing bagai... kalo boleh klcc tu rancang buat n siap tahun 1999, patutnya zaman 1500 BC dh siap klcc tu... gituh kan ?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:55 PM | Show all posts
Edited by Nurdianah at 24-11-2022 08:59 PM





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:56 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 24-11-2022 07:28 PM
Kenapa nak takut? Hafap jerlah..hr tuh kemain sgt masing3 nk tgk nuar ni mentadbir..hah skang bukak  ...

Nak tengok apenya.  Anwar pun belum tengok kerusi-meja pejabat dia, belum juga tengok file2 yg kena disemaknya. Belum pun 24 jam jadi PM, lum dpt tengok apa2 lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 24-11-2022 08:54 PM
memang nama dia wawasan 2020 tapi tahun 1998 dah kena siap semua maju berdaya saing bagai... kalo  ...

Ada menara m xsiap lg..

Kaka dulu2 biasa duduk kt sebelah klcc wisma sentral. Ada nampak satu tapak dah pasang piling. Dari tingkat atas nampak..

Entahlah xtahu menara M yang paling tinggi kat dunia atau pun bangunan lain

Situ kalau banjir tu confirm jadi tukun kereta staf petronas.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 24-11-2022 08:56 PM
Nak tengok apenya.  Anwar pun belum tengok kerusi-meja pejabat dia, belum juga tengok file2 yg ken ...

Kau ada banyak masa nk tgk..5tahun nk tengok.tengok puas2...yang ko tersakiti sgt nih kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 24-11-2022 08:56 PM
Nak tengok apenya.  Anwar pun belum tengok kerusi-meja pejabat dia, belum juga tengok file2 yg ken ...

Masakan ayam kunyit nyonya wan azizah pun belum sempat jamah.

Kaka tengok selambak juga ayam kunyit tu. Xde kedekut portion
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 09:05 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 24-11-2022 08:59 PM
Kau ada banyak masa nk tgk..5tahun nk tengok.tengok puas2...yang ko tersakiti sgt nih kenapa?

Bukan tersakiti tapi bagilah peluang Anwar buktikan kebolehan dia memimpin negara. Tempoh pun dlm 5 thn kan. Bukan je kerusi PM belum panas, duduk pun belum, dah suruh buka mata untuk menengok.. Nak tengok apenye. Jgnlah mcm tu awak..........
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Perwira2022 replied at 24-11-2022 07:57 PM
Rileks la Tun. Esok RON97 harga RM1.50.

Janji dicapati!


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 24-11-2022 07:06 PM
Mmg Anwar tak pandai...and too old to learn...tapi dia as PM boleh jer set up a team experts to advi ...

Set up team mcm Jho Low ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 24-11-2022 08:19 PM
Ptptn mana bolh hapus la
Okay ape ade ptptn
Kalo makpak ade duit x yah la guna ptptn

Haishh itukan janji ph dap masa menang pru14

Ptptn tu interest banyak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:23 PM GMT+8 , Processed in 0.148841 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list