CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Anwar tidak berupaya tangani krisis kewangan negara: Tun M

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Atok pernah jadi the closest person to anwar.
Kita tengok kebenaran kata2 Atok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 24-11-2022 09:05 PM
Bukan tersakiti tapi bagilah peluang Anwar buktikan kebolehan dia memimpin negara. Tempoh pun dlm  ...


Lah betullah apa aku cakap...haiz..ko ni...ko ada 5tahun tuk tengok performbnce dia...aku xsuruh ko tnegok hr ni hr esok...atau la2 ni....kabinet pun xbentang lagi...aku cuma cakap tgk puas2...ituh jerrrr..sb lagi 5years ko pun xleh nk jangka dia kekal atai jatuh..pru skrg semakin bnyk supriseee kan...tun yg gagah tuh pun kalah..ko jgn nk tersakiti sangat hokey.

https://youtu.be/VhOCsYlMJrU

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:15 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 24-11-2022 09:00 PM
Masakan ayam kunyit nyonya wan azizah pun belum sempat jamah.

Kaka tengok selambak juga ayam kuny ...

Sehari dua ni Anwar terlalu busy nak fikir ayam goreng kunyit Kak Wan. Gawatnya keadaan dgn pertarungan nasib yg tak menentu, tak de nak fikir sangatlah tentang menu ayam kunyit le. Dah dpt nasi bungkus dgn porsi ayam yg selambak tu harusnya bersyukurlah.  Wartawan yg sibuk bertugas sempat juga disambangi dgn nasi tapau untuk makan tengah hari.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:22 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 24-11-2022 09:14 PM
Lah betullah apa aku cakap...haiz..ko ni...ko ada 5tahun tuk tengok performbnce dia...aku xsuruh k ...

OK lah. Ku mohon maaf, barangkali saya silap fhm apa yg awak maksudkan. Kita rakyat bersama2lah doakan semoga DSAI dpt metadbirkan sebaik2nya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 24-11-2022 08:41 PM
apa la korang ni bekas banduan rasuah dan liwat korang angkat... jijik la korang ni...

hahahhahahah ...

siapa yg layak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa susah....nanti Hakim Nazlan zeti kena panggil ...kantoi semua aniaya Najib. Najib bebas ...bertanding kat pekan...jadi MP...join kabinet Anwar...selamatlah Anwar sbb najib pakar ekonomi....meroyan orang Tua madher n Midin n the gang....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 24-11-2022 09:25 PM
Apa susah....nanti Hakim Nazlan zeti kena panggil ...kantoi semua aniaya Najib. Najib bebas ...berta ...

Xmustahil .hahaha. masa tu rashiman cium roket dah xmain keris dah. Masa tu mata lebam bangnon jadi sticker kereta .

Org politik ni banyak betul drama kan. Kalah drama north korea
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
atok madey ni pandai bab character assasination...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Thailand, Indonesia, Vietnam juga terima bantuan IMF masa tu...dan di manakah mereka berbanding kita sekarang?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kasi chan lahh kat bang nonp..org tu baru start keje pm
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
olaklempit replied at 24-11-2022 09:09 PM
Haishh itukan janji ph dap masa menang pru14

Ptptn tu interest banyak

tu bukan janji PH la bodoh. janji PH tangguhkan pembayaran balik ptptn utk yg bergaji bawah 4k. yg janji nak hapus ptptn tu janji LOBAI MALANG. ko undi lobai malang penipu dah berjanji suruh tuntut dgn PH ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
P.E.K.K.A replied at 24-11-2022 08:25 PM
Kipas mini Mr D.I.Y tersenyum sinis

Kena present ni kat wan azizah...rimas pulak tengok kipas jepun & wan azizah berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tua kutuk ni sampai masuk lubang kubur pun nak membebel pasal nuar..elok2 org atas pagar terus jadi benci kat hang..

just shut the fuck up and let him do his work!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila Atok nk pindah Ostolia..ari tu kata klau Anwar jd PM..nk migrate ke Ostolia
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:16 PM | Show all posts
wait n see je lah
harap kita tak perlu mengharungi peperangan utk menjadi negara yg kuat
negara2 yg kuat kne menghadapi peperangan atau kesusahan
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 24-11-2022 09:25 PM
Apa susah....nanti Hakim Nazlan zeti kena panggil ...kantoi semua aniaya Najib. Najib bebas ...berta ...

Harap² najib selongkar sapa yg aniaya dia.....
Pucat yiddin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Atok.. Atok.. Cuba bagi sokongan sikit, kata2 positif ke..dah bau tanah insof2lah sikit. Adeyyy
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 24-11-2022 10:02 PM
tu bukan janji PH la bodoh. janji PH tangguhkan pembayaran balik ptptn utk yg bergaji bawah 4k. yg ...

Tulah, kalau dihapuskan hutang ptptn mcm nak bagi pinjam generasi yg seterusnya.. Petuk daun ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:32 PM | Show all posts

PAS paling banyak kerusi.. PAS la layak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kereta terbang dengan ko sekali melayang. Happy retirement
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 12:14 PM GMT+8 , Processed in 0.142809 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list