CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dinmur01

Ungku ismail akui rindu Nad Zainal, sebelum ini ceria sekarang sunyi

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 10:10 AM | Show all posts
lasagna replied at 25-11-2022 08:55 AM
oooo couple dah la ni yaa sbrnya, cuma tak terucap.. ok paham dah..

terus teringat lagu nash, zahir tak terucap





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 10:22 AM | Show all posts
Fly_over replied at 25-11-2022 09:27 AM
sekali nanad sedar pastu balik kt laki dia

choiii plot twist
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:25 AM | Show all posts
motip aku sedih baca stetmen dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:44 AM | Show all posts
supernaturalee replied at 25-11-2022 10:10 AM
terus teringat lagu nash, zahir tak terucap

kannnn... lama tak dgr lagu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:45 AM | Show all posts
aku masih x paham nape dorang cerai?bukan ke dorang lovey dodey ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 25-11-2022 10:45 AM
aku masih x paham nape dorang cerai?bukan ke dorang lovey dodey ke?

Jangan percaya dengan social media… Tak semua yang di kongsi itu benar belaka….
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnye..semuga nad sehat kembali n bahgia bersama UI n anak2
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn nanad bangun dari koma, dah tak suka mael pulak…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian plak tengok…baru je start, dah hubungan diuji mcm ni
Tp kan, kalau xjadi gini, si mael ni xkan open up pasal hubungan diorang pun kan
Ni dah ngaku dah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 25-11-2022 09:27 AM
sekali nanad sedar pastu balik kt laki dia

Amin..itulah yang terbaik untuk masa depan anak2
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
lotusteratai replied at 25-11-2022 10:22 AM
choiii plot twist

hahahaha drama akasia gitew kan…
kt tt tu ada sorg pakcik hilang ingatan lepas sedar dr koma. kdg2 dia lupa jugak psl bini dia. kelako nya dia ingat blm kawen dgn bini tu dia ingat masih gf. ajak nikah dulu sbb nk duduk dlm bilik sama. nanti kena tangkap basah katanya
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Lps nanad sembuh menikah la kome.
Hantaran, buah pinggang sebelah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
autoimun ni makan kena jaga. So, better travelog UI makan2 tu tukar aktiviti lain
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 25-11-2022 11:19 AM
hahahaha drama akasia gitew kan…
kt tt tu ada sorg pakcik hilang ingatan lepas sedar dr koma. kd ...

Ha en.zul dgn kak zai tu kan. Best tgk life dorang. Duk kat ch, sejuk sokmo. Tabah n sabar kak tu layan laki dia. Dahlah en. Zul hari2 tny psl anak bongsu yg dah 3thn meninggal.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah habis iddah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:05 PM | Show all posts
Agaknya heolls open je pasal relationship ni. Maybe edah Nad pon dah habis. Sebab news sheolls bercerai September tapi tak bagi tahu exact date. Pastu baru nampak Nad & Ungku ni mcm close gitu.

For Faliq, kalau tengah single cari balik la awek yg u crush sangat2 masa high school dulu tu. Sheolls masih single & cantik. Awek Faliq masa kat Aswara pon dah kawin, so no more getback la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sblm ni ingtkn gimik je dorg brcinta. rupeny btol.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
virgocircus replied at 25-11-2022 11:56 AM
Ha en.zul dgn kak zai tu kan. Best tgk life dorang. Duk kat ch, sejuk sokmo. Tabah n sabar kak tu  ...

relay en zul dgn bini tu fun2 gitu kan. relay en zul dgn anak2 pulak sedih. bayangkan 1hari entah bape hari dia lupa anak bongsu dia dah mninggal. tiap kali teringat pastu tanya anak mesti la nangis mcm br tau anak dah takde kan.. festime lalu vid tu nangis iols
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 kt forum positive je baca berita ni kt sini.. Acik2 kt fb mengutuk UI ni sbb tgh nad sakit cerita pasal ni..
Ada yg siap ckp tak hormat bekas suami nad dgn anak2.. Nk kena hormat kenapa dah jadi bekassss
Kalau suami lg ye la
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 01:07 PM | Show all posts
masa tinguk IG Nad ke Bali tu.. terdetik rasa..depa ni close as couple kaaa.
UI ni cousin to hasben Linda Onn kan.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:31 PM GMT+8 , Processed in 0.104369 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list