CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dinmur01

Ungku ismail akui rindu Nad Zainal, sebelum ini ceria sekarang sunyi

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 25-11-2022 12:57 PM
Acik2 kt forum positive je baca berita ni kt sini.. Acik2 kt fb mengutuk UI ni sbb tgh nad sakit cer ...

Lol yeah.. surprisingly yg byk kecam acik2 fb yach... Siap pertikai nad tu dlm edah pun ada ye. Lol kelakar.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorang berdua nampak sepadan. Nad ni, bekas suami pun masih ambil berat pasal dia. Nampak macam nad ni baik juga sampai ex pon kesian dekat dia.
Ui ni pernah berkahwin ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 25-11-2022 09:27 AM
sekali nanad sedar pastu balik kt laki dia

Plot twist

Apa salahnya, anak anak pun sayang dua dua mak bapak kan

Ex dia pun sedih. Rupanya baru rasa tak sanggup kehilangan terus rujuk balik

Boyfriend ni cinta lokasi je, next drama jumpa la heroin baru. Ada la spark baru
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:37 PM | Show all posts
dah jd cmni baru UIA nak open up kan. kalau tak mmg tak mengaku la dia.. mmg taste dia la kot petite mcm nad ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:49 PM | Show all posts
rasa2nya before this depa dua tak confess tapi rapat...nmpk nad before this kemain post igs2 tom hardy bagai hint2 kemain..bila dah jadi mcm nie baru sedar rasa sayang..ader hikmahnya..semoga berbahagia...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 25-11-2022 09:27 AM
sekali nanad sedar pastu balik kt laki dia

Hahha.. drama sgt
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by inspektoremos21 at 25-11-2022 02:58 PM
nellyberry replied at 25-11-2022 08:06 AM
Sama ada si UI ni senang jatuh cinta, atau
Si Nanad ni pandai mengayat.
Nad ni kebanyakkan ex-bf dia ...


Yg iols perasan Nad ni jenis senang je dpt bf baru. Pastu bf lama nampak mcm ambik masa jugak nak move on drpd nad. Anyways iols suka org karakter mcm Nad ni. Jenis tegas ada pendirian tetap.. tapi perangai dia terkangkang main fon masa pergi rumah ank yatim tu cerita lain la
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai je diorang berdua ni. Moga berjodohan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 25-11-2022 11:19 AM
hahahaha drama akasia gitew kan…
kt tt tu ada sorg pakcik hilang ingatan lepas sedar dr koma. kd ...

sabar btl bini dia..tt zainab zainun...dgn dugaan kematian ank...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:38 PM | Show all posts
ok jer uia ngan nanad ni.. uia pn nmpk caring
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 25-11-2022 04:28 PM
sabar btl bini dia..tt zainab zainun...dgn dugaan kematian ank...

masa lg dia hilang mlm tu. sedih dgr dia nangis
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 25-11-2022 03:16 AM
aku suka la cara ungku ni gentleman dan tak sorok2.. very berterus terang dan jujur gitu.. video dia ...

tp kdg cpt melenting emo kt ig hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
harap2 ade happy ending...
Pas baik ni kawin la dgn ungku ni
N to ex husband smg bertemu jodoh yg sesuai jugak
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak restu dek ungku awak pn herlokkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la perasaan bekas laki nad ni baca ayat2 ui ni yek..penuh pujian melambung sedangkan dia yg pernah jadi laki mesti lg tau perangai nad zainal ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols ada baca komen sakit ni nnt dah buat tubuh tak sama lagi.
So mungkin ada siri ulang alik ke hospital bagai lagi kot.
Mcm pesakit SLE tu kan, jd ini adalah ujian yg cukup besar dlm hub dorang terutama pada mael laa.

Moga nad kembali sembuh dan dorang boleh bersatu hingga jannah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
I doakan semoga both berjodohan di dunia & akhirat. Harap nad cpt sembuh. Kesian pula dgn UI ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 25-11-2022 12:57 PM
Acik2 kt forum positive je baca berita ni kt sini.. Acik2 kt fb mengutuk UI ni sbb tgh nad sakit cer ...

Kesian netizen fb xmove on. Mgkin baru tau kot. Acik porem dah lama speku. So dah move on lama
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku risau nad hilang ingatan kejap pastu dia ingat cinta dia dgn faliq je... Pastu ungku frust then bawak diri.. Pastu ungku nak kawen dgn org lain baru nad dpt ingatan dia bercinta dgn ungku sblm sakit... Hemm sinetron Sgt kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa sakit ni lah nak tengok perangai dan nak bagi markah. Oklah kalau sama2 suka dan nampak jln bahagia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:43 PM GMT+8 , Processed in 0.127934 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list