CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dinmur01

Ungku ismail akui rindu Nad Zainal, sebelum ini ceria sekarang sunyi

  [Copy link]
Post time 26-11-2022 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 25-11-2022 12:57 PM
Acik2 kt forum positive je baca berita ni kt sini.. Acik2 kt fb mengutuk UI ni sbb tgh nad sakit cer ...

Acik2 fb tu gila
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 26-11-2022 10:40 PM
Acik2 fb tu gila

Iols rasa sbb article harian metro ni UI sentap.. Tengok igs dia yang latest..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:52 PM | Show all posts
terus terkecik hati UI. dah taknak update dah pasni...dia refer which article eh?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
t_hahahaha replied at 26-11-2022 10:52 PM
terus terkecik hati UI. dah taknak update dah pasni...dia refer which article eh?

Iols rasa refer article ni and jugak statement ex nad kot
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mail, kakak mu masuk hosp kt JB nun...tak risau ke...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok ...bila nad dah sihat nanti cepat2 lah pinang dia utk di halal kan....kau citer skrg pun takleh nak buat apa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg komen suruh kahwin lepas sihat tu pun kecik hati ka....itu tanda sokongan. Mana boleh expect mulut netizen nak tahu mana limit  nak komen... Tapi elok lah jgn byk update.  .nad pun ada waris dan ex yg bapak kepada anak2 ...kurang kan sikit tapi kami faham your concern. You mmg ikhlas dan bersedih.... Tapi bagi ruang waris yg kehadapan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp org mngharap ex yg kedepan
Terima hakikat bl dh jadi ex mmg dh jadi org asing.  Klu nad xde bf ok la ex nk tunjuk caring.  Bila dh ada bf mesti la kekasih  hati semasa yg kedepan.  Dah nama pon ex status dia sama je bkn mahram dh.  Btl la tgs dia jga ank je pun pa yg jagakan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
baru baca statement ex nad..pastu mael pun sentap bagai
gini le mael
ko cari je la pompuan lain yg masih single dan educated......spark tu akan muncul sendiri....kowser aihh nk kawen dgn janda ada baggage ni..ko sanggup ke nk bela anak tiri dua org tu.
takde beban, jgn cari beban
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 25-11-2022 12:57 PM
Acik2 kt forum positive je baca berita ni kt sini.. Acik2 kt fb mengutuk UI ni sbb tgh nad sakit cer ...

Acik2 kat fb rmi exist dlm forum bi..kalo tak, takkan forum ni kuat kat si sarah tuh

Btw, acim forum ni rmi bersalit kulit, kejap duk fb kejap duk forrum...sat g dalam benang nad cuti kat indon tuh kemain mengahnjeng..dlm benang sakit elok plak memuja puji UI....Ko kena rajin baca nama acik2 forrumer.bukan takat baca komen jer..ramai yang lalanggg dekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 27-11-2022 12:46 AM
Acik2 kat fb rmi exist dlm forum bi..kalo tak, takkan forum ni kuat kat si sarah tuh

Btw, ac ...

Tak rajin uols nak baca Id sorg2
Biasa la uols.. Org sakit kita doakan.. Time tergedik2 iols pon tak sukaa..
Kalau Allah panjang kan umur nad, dah sihat nnt elok la UI masuk meminang.. Nampak shayanggg Sgt tu dok jaga kat Spital
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
jeton replied at 26-11-2022 10:57 PM
Mail, kakak mu masuk hosp kt JB nun...tak risau ke...

Kaka mael sakit gapo u?
Mael dtg visit ke idok ?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 27-11-2022 12:10 AM
baru baca statement ex nad..pastu mael pun sentap bagai
gini le mael
ko cari je la pompuan lain yg m ...

Ex nad ckp gapo kaka ? Kt igs takdeponnn?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 27-11-2022 07:39 AM
Ex nad ckp gapo kaka ? Kt igs takdeponnn?

Ex nad ckp kalau apa2 perkembangan jgn tnya dia . Tnya ui.

Da nama pun ko ex kan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:27 AM | Show all posts
Baru 36 UI ni. Gaya dah macam abah2 sangat. 36 tu muda sangat bagi lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
nellyberry replied at 25-11-2022 08:06 AM
Sama ada si UI ni senang jatuh cinta, atau
Si Nanad ni pandai mengayat.
Nad ni kebanyakkan ex-bf dia ...

azwan kombos laki ezaty pun ex nanad kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
UI ni idok la hensem sgt. Tapi character dia tu boleh buat cair. Masa dia jd lead teman lelaki upahan tu mmg menjadi..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:46 AM | Show all posts
nad ni masih dalam iddah ke dah habis. kalau masih, elok la UI tonedown dulu, hukum Islam kena hormati
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 27-11-2022 09:27 AM
Baru 36 UI ni. Gaya dah macam abah2 sangat. 36 tu muda sangat bagi lelaki

La baru 36 ke. Ye mcm abah2 gitu...cuma ada anak tekak je. Lama mana nak simpan teruna tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 27-11-2022 07:39 AM
Ex nad ckp gapo kaka ? Kt igs takdeponnn?

heshe kasi statement kt wartawan sokkabar
pehtu mael sentaps lantas tulis kat ig story heshe
mael, cari je la org lain..ramai jah kwn2 batch glasgow hang yg single lg.......kwsp pun depa hada gaji stp bulan pun hada, kampeni pun kasi depa medical insurans benefits bagai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:56 PM GMT+8 , Processed in 0.093687 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list