CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Perwira2022

[Tempatan] Reaksi dunia Anwar jadi PM: Gerakan liberal sambut gembira 1st homosexual Prime Minister elected in an Islamic Country

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ayoyoyoyoyooyo mamposssss. maluuu weyyy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 25-11-2022 10:27 AM
Bang non homosek? Ini mmg pitenoh yg nyata. Bang non bisek baru betul

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:13 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-11-2022 11:30 AM
kaka ada je list multinick cariforum.  pencacai janda baik dah takde job dah ni meroyan je
...

I punya multinik ada tak kaka?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:16 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-11-2022 01:00 PM
tengoklah kt tiktok sebut darah pahlawan lah 13 mei lah apa. polis buat roadblock baru ada a ...

Dalam ramai-ramai PM saya sangat menghargai jasa DSN
walaupun pelbagai tohmahan diberikan...


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:30 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-11-2022 01:00 PM
tengoklah kt tiktok sebut darah pahlawan lah 13 mei lah apa. polis buat roadblock baru ada a ...

psl yg provok tu
dak tu dh kena pgl ke bkt aman kan
ha menjawab kau dek


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:32 PM | Show all posts
moonela replied at 25-11-2022 02:13 PM
I punya multinik ada tak kaka?

dont worry kaka bukan mulut tempayan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:37 PM | Show all posts
supernaturalee replied at 25-11-2022 02:30 PM
psl yg provok tu
dak tu dh kena pgl ke bkt aman kan
ha menjawab kau dek

yup dia bodoh pekat fikir paling banyak menang means boleh jadi kerajaan. thats why negara ada hung parliment sampai terpaksa ydpa buat majlis mesyuarat diraja. nampak tak tertib dan cermat ydpa verified politician politician ni.

bagi kaka ni ujian nak tunjuk true color sama ada apa anwar cakap dia akan laksanakan perangi rasuah dan bantu rakyat? atau sekadar janji petrol rm1.50/liter? kaka lagi prefer  unity gov supaya masing2 sedar rakyat boleh swing vote anytime. mana yg perform insya allah dapat simple majority next pru

indonesia pernah hadapi situasi sama awal 2000 apabila politik mereka bergolak. masa tu friska baru pandai minum botol susu after that situation gov indonesia stable untill now kecuali rusuhan yang sering terjadi kt jalanan oleh mahasiswa mahasiswi mereka.



Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:38 PM | Show all posts
Ucapan yg ni juga si pu yang pernah minta maaf kat bang non up dalam ig dia.
Punya bnyk ucapan pemimpin2 islam pada bang non yang tu juga sibuk dia up kan.
Bila kena tegur meroyan nmpk sgt tengah jiwa kacau tak tenteram sepanjang hari tgk berita bang non.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 02:39 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-11-2022 02:32 PM
dont worry kaka bukan mulut tempayan

wakakakakkaka....
nahhh caffee latte stabak


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Homo hetero
Homo hetero
Homo hetero


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 25-11-2022 10:27 AM
Bang non homosek? Ini mmg pitenoh yg nyata. Bang non bisek baru betul

Ya bisex is more appropriate.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:54 PM | Show all posts
moonela replied at 25-11-2022 02:16 PM
Dalam ramai-ramai PM saya sangat menghargai jasa DSN
walaupun pelbagai tohmahan diberikan...

kes dia 1mdb dia ramai je nama naik. tp dia sorang duduk dalam . lg satu kenapa beruang jah lop gemuk tu tak di bawa balik? penyiasat persendirian ada video gmbr dia kt china

xpelah moga dia dibekalkan super ring dan machianto sebab dia dulu pun membongak cakap 1mdb clean
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 02:55 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-11-2022 01:00 PM
tengoklah kt tiktok sebut darah pahlawan lah 13 mei lah apa. polis buat roadblock baru ada a ...

saya setuju dengan sissss.....sukaaaa komen berhemah camni...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
pilot replied at 25-11-2022 12:10 PM
yg dok provok2 ni ramai...dlm family iols pun ado...haih meluatnya xleh move on...benda yg di caka ...

Benda mudah,  jawab jer kalau betul terjadi itu adalah point yg kuat utk pbangkang.... Dan for sure pembangkang akan sapu abis kerusi....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-11-2022 01:00 PM
tengoklah kt tiktok sebut darah pahlawan lah 13 mei lah apa. polis buat roadblock baru ada a ...

On point kaka terutama part friska kembang bontot
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-11-2022 02:54 PM
kes dia 1mdb dia ramai je nama naik. tp dia sorang duduk dalam . lg satu kenapa beruang jah lop ge ...

Biasalah kaka...politik..apa pun boleh..
Terhibur jugak kadang² kalau DSN buat troll..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-11-2022 01:00 PM
tengoklah kt tiktok sebut darah pahlawan lah 13 mei lah apa. polis buat roadblock baru ada a ...

Brilliant sisthurrrrr

Aku walau org aku pangkah haritu tak menang kerusi tp aku rilex chillaxxx



Taknak minum machiatto... tp iols ada bercawan2 chawan mushi.. meh makan mehhhh

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 03:32 PM | Show all posts
Macam-macam hal mereka ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 25-11-2022 03:37 PM
CiliPadiSedap replied at 25-11-2022 02:54 PM
kes dia 1mdb dia ramai je nama naik. tp dia sorang duduk dalam . lg satu kenapa beruang jah lop ge ...


Nak cuci2 kena ada whole team.. ada team legal counsel yang well versed dengan laws negara2 lain, ada team finance, ada team creative accounting..

bukan buleh buat sorang2.. tp yang sorang tu accountable.. nnti ada laa yang lain2 menyusul tu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Loser never move on. Bodoh abadi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 12:10 PM GMT+8 , Processed in 0.160850 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list