CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Perwira2022

[Tempatan] Reaksi dunia Anwar jadi PM: Gerakan liberal sambut gembira 1st homosexual Prime Minister elected in an Islamic Country

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 03:55 PM | Show all posts
green~tea replied at 25-11-2022 03:34 PM
Nak cuci2 kena ada whole team.. ada team legal counsel yang well versed dengan laws negara2 lain,  ...

kt tele tu banyak nama naik selain ahjib kadang2 nak kasihan jibby tapi fikirkan dia kuat membongak dulu. bagi peluang dia jalani hukuman tanpa bekalan super ring dan machianto

masa psy jahanam style joget tu memang kaka dh geram, jilat sepet betul. orang melayu nak konsert  linkin park percuma pun tak dapat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 03:58 PM | Show all posts
3480 replied at 25-11-2022 03:23 PM
On point kaka terutama part friska kembang bontot

friska biasa kembang bontot waktu normal sbb najis dia keras. nak teran susah. terpaksa kemut. dah cakap kalau minum milo air segelas milo 1 sudu. bukan milo segelas air satu sudu



Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Terimalah hakikat PM10 yg paling layak adalah DSAI. Yabedabedu..happynya
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:37 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-11-2022 03:55 PM
kt tele tu banyak nama naik selain ahjib  kadang2 nak kasihan jibby tapi fikirkan dia kuat ...

jilat sepet?? ko typo ke nak tulis jilat p*pet
lesbo ke sisssyy
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-11-2022 01:00 PM
tengoklah kt tiktok sebut darah pahlawan lah 13 mei lah apa. polis buat roadblock baru ada a ...

Setuju.. satu benda paling bodoh yg kerajaan 22 bulan buat adalah ubah konsep UTC/RTC.. punyalah nak balas dendam kat Najib, menyusahkan rakyat.. org keja private nak buat passport, renew roadtax dan lain2 urusan berkaitan kerajaan sekarang ni terpaksa ambil time off or cuti utk urusan2 macam tu..

Harap PM baru, nak buat sesuatu tu kajilah dulu.. jangan semberono.. utamakan rakyat..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Puak LGBTQ ni nak happy pun, tengok la kiri kanan. Habis tu bini dia tu apa? Tunggul ka? Kalau ya pun dia tu LGBT, bukan ke itu dikira adultery sebab laki tu laki orang? Macam main kayu tiga gitu la.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa Bangnon kena jugak la buktikan liwat tu fitnah. Ko boleh ke sumbat Mahathir masuk lokap ke, ni tak memasal nama islam pun terkait sekali ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bebal tapi mungkin sebab jambu. - Wak J




Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:28 PM | Show all posts
najib888 replied at 25-11-2022 09:01 PM
Setuju.. satu benda paling bodoh yg kerajaan 22 bulan buat adalah ubah konsep UTC/RTC.. punyalah n ...

yup najib faham rakyat bab urusan kerajaan yang lembap dan jarak jauh2. jadi selaraskan urusan kaunter kt utc. mudahkan rakyat. kt situ pun ada klinik kesihatan mcm2 ada. najib is brilliant prime minister.

kedai kr1m kaka xpernah shopping jd xtahu bagaimana impak dia? dengar cerita lg murah dari spddmart

lg satu fitnah gst naikkan kos sara hidup dh dibuktikan laksana sst tapi kos hidup xturun. yang turun air mata rakyat gst bila rashiman kemaruk dan macai keris terangkan baru kaka faham sikit2.  walaupun mereka cium keris tapi mereka ada otak geliga macam telur unta.tahniah rashiman kemaruk perjuangkan kebenaran.

bila tukar sst mana ada harga kekal turun. hanat sungguh. sedangkan gst dapat trace ketirisan duit dan ekonomi gelap. malaysia ada 30% ekonomi gelap dari gdp. contoh 2 trillion gdp ekonomi gelap atau nigga economy shadow economy nilai 700 billion. agak tinggi.

ada benda fake atau palsu tapi bila dilaung kan banyak kali orang akan percaya. di sini pentingnya kita cari kebenaran dan berhati hati dalam mempercayai benda viral. fitnah dan kebenaran campur aduk.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 25-11-2022 09:26 PM

Last sekali pesen out of bed.


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 25-11-2022 08:27 AM
dunia barat tu dah x heran psl lgbt ni...i bet mmg org msia juga pny keje..
mcm lah org sana beriya2 ...

Kaaaaaan?.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:30 PM | Show all posts
kaka nak tengok ada progress tak nasib rakyat malaysia lebih baik atau tidak?

rakyat malaysia xdelah nak tol percuma, ptptn percuma, semua percuma. negara yang buat semua percuma pasti lingkup macam sri langka. no such thing and free easy.

kalau tiada progress kita swing vote sama2  pru 16 undi lebai pulak. biar lebai naik unta pg putrajaya kaka xnak undi wat cirit lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 25-11-2022 09:26 PM

Sepol tak de wish apa2 ker?

Kalau bertemu balik ermm cemana la ye perasaan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Selera nafsu individu tu sukati dorang la aihhh
Asalkan tak aniaya kanak2 je , lain2 tu lantak pi
Sebokla homo sana homo sini padahal ada je ppuan2 yg layan a**l sx dgn partner dorang , yg tu nk panggil homo ke cmna
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 12:05 AM | Show all posts
msti keje budak2 gay pondan pedo etis berkulop forum

yang berjaya memohon rumah pkns

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 25-11-2022 10:27 AM
Bang non homosek? Ini mmg pitenoh yg nyata. Bang non bisek baru betul

Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcmana dgn epul...adakah luka lama berdarah kembali...anak jiran sebelah yg berusia 2 tahun danish hakimi daniel mikael rayyan bin mat som (bukan nama sebenar) tanya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 25-11-2022 11:22 PM
Selera nafsu individu tu sukati dorang la aihhh
Asalkan tak aniaya kanak2 je , lain2 tu lantak pi
Se ...

Tak boleh la suka hati. Sebab walaupun lelaki sama lelaki, masih dikira ada mangsa. Kalau betul mangsa yang report tu cakap. Sama kes rogol juga, tu crime berat. Tapi rogol dipandang lebih jijik. Tapi since ramai cakap benda tu fitnah, so dia patut clearkan la nama dia.

Lagi satu, kalau betul kes tu, itu waktu dia suami orang, so itu dikira adultery. Zaman dulu2 adultery kena sula macam mahsuri. Dalam Islam rejam sampai mati
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 02:32 PM | Show all posts
tahniah sis inilah rupa negara kita yg sebenar isle ke hulu ke hilir tapi masih hadap gak jadikan pensemburit pemimpin negara
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 12:29 PM GMT+8 , Processed in 0.244137 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list