CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Raline

‘Akhirnya…”- Fazley Kenang Arwah Bapa Setelah Anwar Ibrahim Sah Jadi PM

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 04:31 PM | Show all posts
Tiap kali PM baru dia pun nak menyelit aihhh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak dia kan orang kuat Atok ...takde nya apak dia happy bila Anwar PM. Scammer will always be scammer
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 06:09 PM | Show all posts
skrg ni aku tengok ramai betul nak claim ada gitu2 dgn PM baru. Kelakor la dorang ni, attention seekers
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak juga...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nk jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm...yela yelaaa..ambik laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Lalang misai kontot detected
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 06:23 PM | Show all posts
kau patut bersyukur kau tak diapa apa kan..

waaaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
apech replied at 25-11-2022 04:17 PM
semua isu semasa dia tapau habis. mesti ada tercalit sikit la dgn mana2 isu. Silap2 kalau sajat jadi ...

Haha.. Cuba imagine kalau tokti jadi pm.. mesti si misai kontot ni tanpa segan silu akan bukak segala cerita sweet2 dia dgn tokti. Pastu konsert kat london 18 tahun lepas tu pun mesti akan diselit jugak
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 07:09 PM | Show all posts
dia ni kalau mat sabu jadi PM pun naik la cerita dia ada kena mengena
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kotakominami replied at 25-11-2022 01:05 PM
Huhu..akan datang kalu peja gam naik mesti die claim pernah g ngaji sama2

ingatkan paji nak claim penah isap gam sesama peja tadi
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
nylliette replied at 25-11-2022 07:09 PM
dia ni kalau mat sabu jadi PM pun naik la cerita dia ada kena mengena

nanti dia cite la cita2 dia nk jd chef tu terdetik kali pertama bila dpt tahu mat sabu dulu amik course kulinari kt itm (walau x grad)
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tup tup naik cerita dia jugakkkkkk... Artis lain sekadar share2 gambar je..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 12:55 AM | Show all posts
apech replied at 25-11-2022 04:17 PM
semua isu semasa dia tapau habis. mesti ada tercalit sikit la dgn mana2 isu. Silap2 kalau sajat jadi ...

hahaha...betul... betul... betul
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Nk claim jgk la gitu..
Bapak aku penah gari bangnon
Zmn2 abim dulu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau ni, siapa je tak kenal ko eh?
Kalau kucing aku jadi PM, pun kau akan ckp kau penah kasi wetpud dkt kucing aku ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Bapak dia bangla ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
NonaNaga replied at 25-11-2022 01:07 PM
bukan ke adik ipaq dia mawar gst tu..PN...kat tiktok kennmain promo mcm wawak jenal n suhairil

Semua berbayar
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Acah acah la mamat ni semua Nak menempel
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 25-11-2022 11:38 AM
aritu masa Tun M naik sekali lagi, dia puji Tun M kan? siap cerita ayah dia masa jadi PTD, Tun M pan ...

Umno di haram kn ujung 70 an rasanya ...umno skrg ni umno Tun M.... 1976 punya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 12:55 PM GMT+8 , Processed in 0.090076 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list