CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Takkan hari ini kahwin,esok beranak:Baru Sahaja Anwar Ibrahim Dilantik PM Ke-10, Lelaki Ini Sudah Senaraikan Janji Yang Ditawarkan PH

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 25-11-2022 12:06 PM
utk first day ...

aku demand yg kata dlm tempoh 24jam minyak turun...

Mana ada PH jnji mcm tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
olaklempit replied at 25-11-2022 02:28 PM
PM10 kotakan janji tak ambik gaji tu dah dikira bagus...harapan aku public transport diperkemaskan l ...


Kann.. kena la ada plan strategik jangka pendek & panjang. Dh yg menyakau duit rakyat tu berbillion2 dgn hutang negara bertepek. Elok lantik diri sendiri la jd pm klu rasa bijak sgt
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:40 PM | Show all posts
Denco replied at 25-11-2022 04:35 PM
Mcm x pecaya je ye sis, doa2 org yg confirm masuk syurga diterbalikkan pulak

jahat gila claim orang lain masuk neraka. last2 doa munajat diterbalikkan. kaka pernah cakap kt forumer yang takut masuk neraka. minta mereka2 yang claim ahli syurga buktikan kunci syurga ada kt mereka?sedangkan zaman nabi hanya beberapa para sahabat je di jamin masuk syurga. ni semua sebab politik agama pun kena tunggang.

lagi satu peja dekat pintu gate rumah wakdin rasanya, dia cakap nak pergi bermunajat pada wartawan my firasat kalau peja bersuara tu tanda bala datang macam kes mi kari dulu? sebab dia bunyi je terus runtuh kerajaan lockdown peja mulut dia memang masin
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Rdizz replied at 25-11-2022 04:38 PM
Mana ada PH jnji mcm tu.

Dlm kempen ceramah ada, tgk la
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Pepatah ' takkan hari ni kawin,esok dah beranak' tak boleh pakai dahhhh...ada yang tak kawin pun boleh beranak tepi parit jaman tiktok ni...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-11-2022 02:44 PM
Tangkap azam xde belen?

Yesss... yg ni buat dulu, tangkap dia ni, jahattt

Pecat speaker yg berat sebelah tu jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 25-11-2022 04:41 PM
Dlm kempen ceramah ada, tgk la

Ooo yeke, mintk link, kalau ada. Igt yg minyak turun pru14 punya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-11-2022 04:40 PM
jahat gila claim orang lain masuk neraka. last2 doa munajat diterbalikkan. kaka pernah cakap ...

Kaka layan la tiktok dr danial, dia bg setepek parti lebai katanya. Naik hangin dia bila dengar pasal pemuda pas sik, kedah tu ckp undi pn masuk nuraka.

Dia pn dh meluat terang2 ckp, x abes2 ckp psl neraka mcm la dh ditentukan oleh mak pak mrk org2 pn ni esp lebai.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Goodluckdontcry replied at 25-11-2022 04:11 PM
Berhentila kome2 sekalian utk perli sana..perli sini..sbb akhirnya bergaduh sesama kome..pastu sakit ...

jenuh skrol
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 25-11-2022 04:53 PM
jenuh skrol


Kome scroll la dgn mata tertutup sambil muka ada senyum juga... kehkehkeh kome xyah baca pun rempanan den sbb xpenting pun..saja den nak merempan buang masa tak berpekdah.... kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak jiran aku yg 3 tahun lebih khuatirkheun tarikh 19th december...undi percaya....

Persoalannya adakeww setiap AP punyai hak tersendiri, independent...... dan tidak tertakluk pada konsensus partai yg diwakilinya dlm mengundi nanti?

Contoh.....because BN punyai 30 sokongan keatas kerajaan perpaduan bermaksud setiap dari 30 ahli iteww juga perlu menyokong undi percaya pada piyem?

Anyone?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn lepas 19th december nanti anwar bakal jadi piyem paling singkat dlm sejarah malaysia menjadi piyem....kerana undi tidak percaya melebihi undi percaya...sbg piyem...

Scary kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 25-11-2022 05:34 PM
Highflyer19 replied at 25-11-2022 11:50 AM
Dah janji tunaikanlah…jgn nak betdolak dalik lagi…


Kerajaan perpaduan ler bodoh...bukan kerajaan pakatan harapan...

Aspirasi berbeda...yg mustahak...carik titik persamaan atau merapatkheun jurang kebersamaan dlm mengrealisasikheun aspirasi bersama demi kemaslahatan negara dan rakyat.....demi mendokong hasrat agong utk melihat kerajaan dibawah kepimpinan ketua yg boleh bekerja dgn semua dan utk semua....in anwar ibrahim...

Ko nak aku sambung lagi? (Tagline pendeta tersohor)

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-11-2022 04:40 PM
jahat gila claim orang lain masuk neraka. last2 doa munajat diterbalikkan. kaka pernah cakap ...

Kalau Peja mulut masin memang elok lah suruh dia minta apa2 yg dihajati oleh parti...
Kadang tengok Peja ni kelakar pun ada. Dia KJ masih muda dan nampak cerah dalam politik
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 06:07 PM | Show all posts
olaklempit replied at 25-11-2022 05:51 PM
Kalau Peja mulut masin memang elok lah suruh dia minta apa2 yg dihajati oleh parti...
Kadang tengo ...

peja ni mcm ahmad maslan. jenis lurus kelakar. and selalu kena bahan . mulut dia masin bila nak runtuhkan parti sendiri je. macam lepas makan mi kari je terus runtuh parti lockdown.huhu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 06:10 PM | Show all posts
banyak kerja jadi macai PH menjadi duta menerangkan setiap benda kat forum

hahahahahha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 06:12 PM | Show all posts
Rdizz replied at 25-11-2022 04:44 PM
Ooo yeke, mintk link, kalau ada. Igt yg minyak turun pru14 punya.

rm1.50 per liter atas lori ikan ceramah. masalah lori ikan tu pakai diesel bukan ron 95
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 25-11-2022 05:25 PM
Jgn lepas 19th december nanti anwar bakal jadi piyem paling singkat dlm sejarah malaysia menjadi piy ...

Knp pulaktu.... x percaya untuk anwar jd pm ke apa tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 06:24 PM | Show all posts
aku takde nak side sape2, yg aku tau korang dah berebut mcm nak mampus nak jadi PM kan. Haa dah dpt jadi PM buat keje
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 06:25 PM | Show all posts
Tengok kerakyatan anak warga malaysian pompuan beranak ovc
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 10:49 AM GMT+8 , Processed in 0.107539 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list