CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Ustazah Afifah Kata Makan Ubat Tahan Sakit Haram, Mati Masuk Neraka?

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
lembam nih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dah boleh dianggap mendatangkan kemudharatan kepada masyarakat dengan pandangan2 yang menyesatkan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ustazah gila dan majnun tersakiti kembali lagi
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:24 PM | Show all posts
Tak ada ke pihak berwajib nak pantau acik gila isim ni?
Bahaya sebab mengelirukan orang ramai.
Tolonglah siasat & at least bagi warning ke.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila la tine garit ni nak kena tgkp?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga adala sesiapa yg ingin bantu dia ni. risau la duk guna  platform media sosial mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
lolita737 replied at 25-11-2022 04:20 PM
alamakkkkk..kena buat solat taubat la gini.. hari tu kena covid saya telan panadol..

panadol katego ...

Ya, panadol dan paracetamol ialah ubat tahan sakit untuk orang Asia. Perut orang Asia tak tahan dengan kekdah USA aspirin pelbagai. Nak lagi sunnah kalu, minumlah air kencing unta
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kitab aper acik ni baca? buku resepi 44 hari masuk neraka ke? sheols ade wasap2 dgn tuhan ke hari2 klua fatwa baru turun wahyu???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
apa agaknya masalah dia kat rumah. sesuatu betul la dia ni. semoga acik afifah kembali tenang.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:33 PM | Show all posts
suara dia mmg sejenis mengherdik dan petir 24-7
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni wahabi ke apa? Semua x boleh kau ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Login_ID replied at 25-11-2022 03:09 PM
mohon report polis. dia ni sesat dan menyesatkan

patutnya jakim bertindak dah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:39 PM | Show all posts
cikatilia replied at 25-11-2022 08:33 AM
suara dia mmg sejenis mengherdik dan petir 24-7

irritating betul mendengarnya
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:43 PM | Show all posts
takde ke sesiapa nak  buat report polis

maharaja lawak punya level lah ustazah ni

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:44 PM | Show all posts
sufi^_^ replied at 25-11-2022 04:39 PM
irritating betul mendengarnya

penat...
tahan tu 20 menet nada tu sama ajae.. tiap2 video pon sama aje suara lantang serak2 mcm marah sentiasa..
mmg xde nada pelan

payah kalau sora kuat dan tak pakai otak ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bongok lah dia ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 04:45 PM | Show all posts
cikatilia replied at 25-11-2022 08:44 AM
penat...
tahan tu 20 menet nada tu sama ajae.. tiap2 video pon sama aje suara lantang serak2 mcm m ...

Sunnah ke bercakap suara herdik2 macam tu? macam halilintar.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ape justifikasi sheols panadol tu haram? ade dna babi? ade alkohol? mender ko acik. mintak tampo ke. puak2 ni smua berani betul lah kelaut point tp ckp konfiden.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:46 PM | Show all posts
Lebih kurang sama tone suara macam kaklong 7e, sakit gegendang telinga dibuatnya
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lightheaded67 at 25-11-2022 04:53 PM

dari sheols punye ckp tu boleh tgkap dah. " orang kafir ada caranya org islam ada caranya" kalu centu, acik main tiktok pun haram lah makcik!! kapir yg invent apo lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:34 PM GMT+8 , Processed in 0.115942 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list