CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Ustazah Afifah Kata Makan Ubat Tahan Sakit Haram, Mati Masuk Neraka?

  [Copy link]
Post time 25-11-2022 05:01 PM | Show all posts
jangan le hebah benda ngarut2, merana pulak orang lain karang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 05:06 PM | Show all posts
Edited by yenil95 at 25-11-2022 05:07 PM

Sapa bagi gelaran ustazah kat pompuan ni?

Nanti pakcik pakcik yang malas makan ubat lepas kena stroke dan sakit sakit lain guna point pompuan ni utk elak makan ubat.

Dah kata haram makan ubat tu, mohon pompuan ni share buat macam mana utk tahan sakit.
Mohon ada org report polis pompuan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:06 PM | Show all posts
bakal PM mesia ke 11
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:10 PM | Show all posts
takde ke majlis agama ke atau apa2 badan agama yang boleh tolong siasat dia ni? report pulis ke apa ke. menjadi jadi pulak ni ha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:11 PM | Show all posts
dia salah cakap
masuk melake
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat panadol tu ok lah.
Kurang2kan telan ponstant. Kalau tak effect ginjal, nnt ganggu usus.


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:17 PM | Show all posts
tepisket.. replied at 25-11-2022 04:36 PM
Dia ni wahabi ke apa? Semua x boleh kau ni.

dia babi
simple
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Jabatan agama tak nak bertindak ke dgn pompuan ni. Kalau camtu haramkan je lah Anesthesia.. hadap je tahan sakit masa bedah tu kang mati masuk neraka pulak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 25-11-2022 05:20 PM
Jabatan agama tak nak bertindak ke dgn pompuan ni. Kalau camtu haramkan je lah Anesthesia.. hadap je ...

tgelak iols imejin
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:26 PM | Show all posts
Siapa orang bodoh ni? Macamana dia boleh timbul di internet? Mesti ada penyokong-penyokong bodoh jugak belakang dia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ustazah bodoh.
Allah SWT digambarkan asyik nak seksa hambanya jauh dari sifat arRahman arRahim.
Allah yg jadikan kita.....apakah Tuhanku digambarkan sebagai membalas dan menghukum dengan hukuman2 yg pedih....padahal hamba tu bukan menyengutukan Allah SWTpun
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong ringkas apa heshe ckp dlm 5 patah perkataan. Merapu sgt dia ckp sampai meol tak dpt nak catch up apa isi penting nya
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:34 PM | Show all posts
She-Ra replied at 25-11-2022 04:22 PM
scroll tiktok.. ternampak la org share hal ni
iols malas nk dgr dan tgk abis.. baca komen je.. pena ...

"penat gelak "kkm tlg tidurkan dia""




savage
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:36 PM | Show all posts
sufi^_^ replied at 25-11-2022 04:09 PM
Acik gila isim ni nak kata painkiller tu haram ke?

Alamak, aku baru je telan ibuprofen, 40 hari ama ...

boleh gi taman rama-rama
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:41 PM | Show all posts
Jangan dilayan Ustazah gila isim ni. JAKIM mungkin boleh tangkap rasanya dari ia terus buat kenyataan merapu meraban.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu namanya ikhtiyar la bahlol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak paham. Dia cakap semua painkiller haram ke. Sbb ingredients ada bahan haram ke or simply dia fatwakan mengambil painkiller itu haram sebab tak tabah hadapi ujian Allah (sakit tu). Biasa ciri2 orang sewel mmg cakap  tak tau hujung pangkal mcm ni lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun. Lagik annoying 100 kali lipat berbanding Asma Harun. Ipar duai Sohai Saad ka ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:50 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-11-2022 05:11 PM
Setakat panadol tu ok lah.
Kurang2kan telan ponstant. Kalau tak effect ginjal, nnt ganggu usus.

xdak sapa pon nak makan benda alah tu saja2 mcm m&m aih
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 05:51 PM | Show all posts
kau cakap merapu rapu tanpa fakta? lepas tu bagi ceramah  merapu pasal bersalin? kau fikir dah confirm ahli syurga?

kalau dah confirm mana kunci nya?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 12:29 PM GMT+8 , Processed in 0.112142 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list