CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Ustazah Afifah Kata Makan Ubat Tahan Sakit Haram, Mati Masuk Neraka?

  [Copy link]
Post time 26-11-2022 07:28 AM | Show all posts
mana korang tau dia ni "ustazah"? pakai tudung labuh sebut Allah Allah dah jadi "ustazah". pi dengar lagi cakap orang gila.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Cemana nk report eh?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:20 AM | Show all posts



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:29 AM | Show all posts
tersilap vaksin gaknya dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:58 AM | Show all posts
misc replied at 25-11-2022 09:31 PM
Siapa dia ni melencong jauh dari landasan. Pejabat agama tolong pantau sikit org2 mcm ni. Boleh sesa ...

Pejabat agama tengah sibuk nak buat operasi tangkap khalwat orang beromen dalam hotel, dah hujung tahun, kena capai KPI. Tu lagi penting dari hal-hal macam ni. Yang beromen 2 orang, yang join operasi sampai belas-belas orang. Bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 11:09 AM | Show all posts
Cuba berikan kenyataan yang senang difahami oleh semua lapisan masyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Inikah dajjalnya?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 25-11-2022 09:10 PM
Sebetulnya mmg xbagus kan makan pain killer ni..aii kebetulan baru lepas belah gusi sebab Gigi belak ...

Iols penah operate gigi bongsu mcm chuols..operate lak emergency sbb dentist awal2 confident boleh cabut mcm biasa..masa nk cabut tu time lps maghrib..sekali bila dia tarik gigi tu patah tinggal akar dlm tu...kalut dia terus buat xray dan bgtau ken operate..iols x terkata masa tu ..time bius iols rasa gile sakit...pastu dia kata pain killer kat klinik dah out of stock so dia bg pcm je...chuols bygkan lps abis bius menggelupor atas katil gila tak tahan sakit dia dah la dah nk tgh mlm...last2 iols tertido dah ngantuk sgt..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 11:12 AM | Show all posts
Dia ni dah level kerajaan langit.
Tapi tu lah elok pulak laki bini sama naik.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapaa ni anat?

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
iols telan caffox dah berbakul,kalau x bangun solat pun susah dan kerja seharian.mohon ustajah ni diuji dengan migrain menalanala
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mother Teresa pun pemikiran mcm ni. Berselindung di sebalik keje kebajikan dia. Dapat derma banyak gila tapi tak tau ke mana pegi duit tu. Alasan Mother Teresa tu Nabi Isa pun menderita kene paku atas palang,so orang-orang sakit bawah dia tu mmg tak diberikan rawatan apa pun. Tapi dia sendiri pun bila sakit jantung dpt rawatan paling tip top hokkay.Semoga mereput di neraka la
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ni sekolah agama pun rasa rengsa dengan perempuan ni tau. Ko habis belajo ke tak perempuan???ke dah tua baru nak mengaji???
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita tidak mampu menghabiskan video.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila polis nak tangkap dia ni? Ke nak kene tunggu report dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:55 PM | Show all posts
pekanwoohoo replied at 26-11-2022 10:58 AM
Pejabat agama tengah sibuk nak buat operasi tangkap khalwat orang beromen dalam hotel, dah hujung  ...

Nak tahu gak, masa zaman Nabi dan Khalifah dulu ada tak skuda tangkap khalwat ni.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by airfilterkotor at 27-11-2022 05:35 PM



"Yahudi kalau tengok produk tu pun... yahudi 3 kali masuk icu... punya mahai."
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiii.. kaka dah operation 21 kali.. berdos2 ubat tahan sakit masuk dlm badan kak dek pipah oiii.. cane nii?? Kaka masuk melaka keee nii
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa ke Hal niii
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon PMX masukkan dia kat mana2 tempat yg boleh buat dia diam.

Semak tul takda apa2 tindakkan pun kat dia, hari2 duk merapu2 yg lagi aneh netizen pakat duk share, kena yg bijok bleh la abaikan je kata2 dia tp kalau yg kureng bijok nampak mesti depa percaya je kata2 dia nih lelagi ngaku sazah bagai.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 04:11 PM GMT+8 , Processed in 0.114973 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list