CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: rayna_raynes

[POST GV9 GOSSIP] GOSIP HANGAT mulai post #1117 - FUAD ceraikan isteri selepas popular? Bercinta dengan Tom? Post #1489 DAH DECLARE BERCINTA!

  [Copy link]
Post time 30-11-2022 01:23 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 29-11-2022 11:08 PM
Dah pm.. Ada dapat tak? Nak tanya rumah tom kat mana? Nak datang bagi kuih

nak jugak tau mana satu bini fuad persis watitetek tu, pm pliss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-11-2022 01:36 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 30-11-2022 01:05 PM
Before ada tom elok je fuad layan fans dia, lepas ada tom mcm nak balik cepat2.. Muka nak taknak j ...

I ada jugak tgk fans tu nya TT. Dorang byk upload bts Fuad. Dari org tak kenal fuad sampai dapat 1million views.Elok je Fuad treat dorang mcm members. Byk kelakar jugak video fuad tu cos dia layan.Sekali yg latest tu ada tom, nampak lah awkward si Fuad tu, tanpa hegeh tom turun kerete sebok, tu pada i tak patutlah.

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 01:37 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 30-11-2022 11:37 AM
Sebenarnya si tomtom ni mengingatkan aku pada si makgad nina yang perangai dan dressing sebijik.
...

entahlah, tapi ada sorg sundal yg aku kenal ni memang asal lgk jugak
laki dah ada, tapi jantan keliling pinggang
laki mungkin dah kena mak esah kot, nampak cam bodo je
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 01:40 PM | Show all posts
hanihan16 replied at 30-11-2022 12:07 PM
wife dia keje apa u? dulu masa awal2 gv i ada stalk ig fuad, ada video dia jalan2 dengan wife dia. ...

ntah, aku pun nak tau wife dia keja apa sbb dorg cakap hebat lah, jangan main2 lah
politician ke..?
takde dah penampakan wife tu sbb dah delete habih kot, ye la dia kan 'sigle' sekarang

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
shahima99 replied at 30-11-2022 12:18 PM
walau pun dh byk hari berlalu..iols masih lg duk ulang2 tgk Shila .. tgk kesungguhan dia..lagu secre ...

dlm banyak2, lagu ni la yg paling best shila nyanyi. yg kedua lagu ramlah ram. iols prasan kan,  shila ni xpandai pilih lagu. sama macam dlm masked singer.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 01:50 PM | Show all posts
Hazrul tak leh menang sebab klu dengor kat headphone ada part tu memang kelaut nak compare dengan yang lain malam tu tapi klu Tomok No.5 VE naik No.4 aku cam setuju la... anyway keputusan ok la berpuas hati.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-11-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 30-11-2022 01:06 PM
Hazrul tak layan dia rasanya... Fuad je layan

Dari hazrul layan tombak baik hazrul try xilalat...mesti ND lala restu...hazrul kan soft spoken n manyak duitt..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 30-11-2022 11:34 AM
Hahaha, maksud dia bekas bini puad dengan tomtom la. Tak baloi gaduh demi sebatang kontol yang dah ...

Haaa kalau tu setuju tp rasanya bini fuad okey je x merempan mcm pompuan2 lain...tgok dia pun buat bodoh je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-11-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kakJOYah replied at 30-11-2022 01:40 PM
ntah, aku pun nak tau wife dia keja apa sbb dorg cakap hebat lah, jangan main2 lah
politician ke.. ...

Wife Fuad ni keje polis kat Singapore.... Lpas tu dia jenis lasak ..main sukan pun sukan tinju ..setakat dia nk tinju muka Tom masuk longkang tu senang je.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 30-11-2022 02:25 PM
Wife Fuad ni keje polis kat Singapore.... Lpas tu dia jenis lasak ..main sukan pun sukan tinju ..s ...

Wow polis, hebat ye wife fuad ni..
mcm kontra pulak..
How dorg boleh kenal ni, masa fuad kat dalam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 02:47 PM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 30-11-2022 06:48 AM
Honey_Inara replied at 30-11-2022 06:40 AM
Wow polis, hebat ye wife fuad ni..
mcm kontra pulak..
How dorg boleh kenal ni, masa fuad kat dal ...

Tak sure jugak lah, cos tak kenal pun wife diaStalk kat fb je, terjumpa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 03:33 PM | Show all posts
Edited by Hypothetically at 30-11-2022 03:34 PM
rayna_raynes replied at 30-11-2022 11:37 AM
Sebenarnya si tomtom ni mengingatkan aku pada si makgad nina yang perangai dan dressing sebijik.
...

Sapa tu makgad nina u? Care to share. Tomyam tu kat gv nampak kesian kan. But now i know, mmg dia sendiri yg cari nasib malang dia tu. Skg pun mentaliti dia tetap sama, taknak berubah and she wants to be in the same cycle. Lepas ni, kalau same fate happens, tak payah nak kesian kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 03:35 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 29-11-2022 11:12 PM
Dia memang mati2 tak mengaku, dia ckp takde jodoh bukan sebab orang ketiga.. masih lah nak nafi, b ...

Kat mana nak baca Berita ni ya?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender16 replied at 30-11-2022 03:35 PM
Kat mana nak baca Berita ni ya?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 30-11-2022 12:35 PM
bukan korang gaduh

aku kata bini fuad takyah lah nak gaduh dgn tom

Hahahaha okey2 faham. ..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
enchante78 replied at 30-11-2022 12:57 PM
Hahahaha, tik tok tu kan. Sebok si Tom nak nempel kat Fuad. Takde chance Fuad nak ramah mesra dgn  ...

Share ler link
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-11-2022 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 30-11-2022 01:06 PM
Hazrul tak layan dia rasanya... Fuad je layan

Geli agaknya hazrul nak layan. Suara pun nampak sgt dibuat2 acah lemah lembut
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 30-11-2022 03:33 PM
Sapa tu makgad nina u? Care to share. Tomyam tu kat gv nampak kesian kan. But now i know, mmg dia s ...

Aku ni kalau tgok Tom kat mana pun aku x rasa kesian ...dia cerita lah apa pon aku langsung xde rasa simpati cuma aku boleh kata dia x bahagia...dia struggle bela ank2 dia sbb kifarah apa dia dh buat kat pompuan2 lain aku cuma hope dia berubah tp nyata dia x pernah berubah tetap damba kan punai laki org jgak
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 30-11-2022 03:55 PM
Geli agaknya hazrul nak layan. Suara pun nampak sgt dibuat2 acah lemah lembut

Orang berduit ni ada class tersendiri ... Kalau dia nk cari pompuan pun dia cari yg classy paling2 dayang nur faizah ... Yg bwk g majlis x memalukan....mcm Tom tu jantan2 sangkak je yg hadap pepek dia.... Acah2 pepek dia grip maut ... Haha lepas habis minyak griss Tom pun d tinggalkan hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2022 04:25 PM | Show all posts
codenamedream replied at 28-11-2022 09:33 PM
Raja Farah Afzal Raja Ikram atau lebih dikenali sebagai Tom

nama raja ni golongan diraja ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-9-2023 09:20 AM GMT+8 , Processed in 0.229050 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list