CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Perwira2022

[Tempatan] Baru Day 1. Geng DAP dah mula tuntut bukan2.. Tuntut iktiraf dan peruntukan kekal untuk UEC

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 26-11-2022 09:47 PM
Iol tengok di fb. Merata dah tunjuk pic minyak kereta turun semenjak beliau jadi pm. Minyak kereta ...

Hang punya kata kata memang win lahhhh. Aku jarang2 bukan pesbuk baq hang. Mana nak tau benda2 hat tengah trending la ni. Kalu hang tak habaq lagu ni aku pun tak tau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 03:16 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 26-11-2022 09:29 AM
Btw di thread lain acik porem kata jangan tuntut janji dulu.. baru 2 hari kot angkat sumpah..

Manak ...

Pasai dia kata harini jadi pm esok minyak turunnn. Ni dah dua hariiii.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Nk mrh buat pe...semua dah memang tau benda gini akan berlaku lepas anuar and the gang menang...so redha jerla ????
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Padanlah muka yg bongok p undi pH...hahahaha...belum ade kabinet nak mcm2...elok bg taik ajr drg ni...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kita tengok aje game depa ni macam mana...Adan uke si bodoh yg sokong pH.. kunun2 dpt bunga sekali dpt taik babi...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg aku x fhm ni isunya apa. Amek jela spm, bukan sijil spm ni laku ke nk further study oversea even ke beijing. Dlm spm tu kn dh ada subjek mandarin. Nk blaja kt taiwan amek jela periksa lain. Amek spm + sijil yg negara tu iktiraf. Mcm bdk2 tahfiz sini, sijil tahfiz x berapa laku + so dorg amek spm + sijil tahfiz
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:59 AM | Show all posts
Solokkk replied at 26-11-2022 07:38 AM
Nak peruntukan secara kekal lagik. Butoh lu la



rasa sudah sampai masa cina2 babi ni dihantar ke amazon...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan BN yg.janji iktiraf Uec sebab Dong zong tu Mca pekat. Logik ke gomen Bn nak layan Ngo pro Dap. Wotak mana wey
https://youtu.be/huHzAQGI80A





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 27-11-2022 02:09 AM
xpernah dgr la tp iols bukan tahu semua sjkc kan. mcm kuan cheng tu kantin dia pun ada section hal ...

Ni pengalaman kakak sendiri. Berlarutan sampai sekarang. Ada kwn dia dah up kat tiktok hahaaa ramai cikgu2 komen benda yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 27-11-2022 09:32 AM
Kan BN yg.janji iktiraf Uec sebab Dong zong tu Mca pekat. Logik ke gomen Bn nak layan Ngo pro Dap. W ...

Ada dlm manifesto ph jugak rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:44 PM | Show all posts
sambaldurian replied at 27-11-2022 08:07 AM
Yg aku x fhm ni isunya apa. Amek jela spm, bukan sijil spm ni laku ke nk further study oversea even  ...

saje ketegak deme tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:47 PM | Show all posts
aku tunggu je peruntukan tuk sjkc..sbb ada anak seorg lg kat SJKC...hehehe..tp walaupun anak aku SJKC x de nye aku memangkah ke DAP... kali ni aku pangkah sebaliknye..dl zmn study penah la pangkah deme nak bg daerah kg aku tu membangun skt..kalo x ade kfc je 1 ketul..kesian umat kg aku
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebagai melayu kita kena kena akur sbb rezeki tu puak ni yg bagi.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita kena akur sbb puak depa pembiaya parti2 politik terbesar di Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
DeLuna85 replied at 26-11-2022 04:36 PM
Beria konon Tak nak jawatan asalkan DSAI naik jadi pm. Tapi tgk apa yg dia tuntut. Itu ini semua n ...

Dah DSAI naik atas tiket DAP.
DSAI tak dapat support Melayu dan Islam.
Walaupun dia presiden PKR
Tapi rasanya dalam PKR berapa sen je melayu ada.
Kerusi majoriti dalam PH . DAP pegang.
Walaupun kerusi PKR banyak .tapi boleh jadi itu proxy sahaja.

Sama ada DSAI buat perangai RajaPaksa atau Khomer Rouge.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 26-11-2022 08:00 PM
Padanlah muka yg bongok p undi pH...hahahaha...belum ade kabinet nak mcm2...elok bg taik ajr drg ni. ...

Dulu sekitar tahun 2000 ada mitos mengatakan :
" Sekiranya anwar ibrahim jadi Perdana Menteri
Singapore akan di gabungkan balik ke dalam Persekutuan Malaysia
Jika berjaya Melayu sudah bukan majoriti mutlak.
Bila melayu bukan majoriti Islam & Raja sudah tidak di perlukan lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Austronesian replied at 27-11-2022 04:52 PM
Sebagai melayu kita kena kena akur sbb rezeki tu puak ni yg bagi.

Salah konsep ni
Allah SWT yang bagi rezeki bukan puak ni
Puak ni sebagai perantara
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hantulaksa replied at 26-11-2022 10:58 PM
dah tahu rakyat msia maka ikutlah sukatan pljran msia. kalau nak ikut taiwan, pindahlah ke taiwan. ...

Puak2 ni funder terbesar pru. Dah tanam ubi mestilah tunggu di batas kutip balasan. Takkan x reti? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aja yg semua DAP minta...baru stabil.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Janji telor banyak kat market..tuntut laaa apa2 pun,mak tak kesahhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 11:11 AM GMT+8 , Processed in 0.115013 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list