CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Perwira2022

[Tempatan] Baru Day 1. Geng DAP dah mula tuntut bukan2.. Tuntut iktiraf dan peruntukan kekal untuk UEC

  [Copy link]
Post time 26-11-2022 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ekselen at 26-11-2022 08:49 AM

Bagi je... Bagi pelempang terus...sbb tu kena ada pm yg tegas dan teguh pendirian, takde nk tunduk mana2 desakan... Haramkan je puak2 yg suka mendesak ni...jgn bg muka...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
ekselen replied at 26-11-2022 08:47 AM
Bagi je... Bagi pelempang terus...sbb tu kena ada pm yg tegas dan teguh pendirian, takde nk tunduk m ...

Bagi penerajang terus, lagik bagus dan lebih signifikan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 26-11-2022 08:58 AM
Bagi penerajang terus, lagik bagus dan lebih signifikan

Bagus gak idea tu...bg kuar terus dr sempadan malaysia...semak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh org DAP elok je naikkan elaun guru Kafa kat Penang tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Agong dan majlis raja raja sedang memerhatikan PM10.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Opera sudah start....Hahahahaha....tepukkkkkk!!!!!

Bershitrefombasi tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Leluhur ni memang jahat!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Dong Zong is back
Jenuh la lepas ni hari hari baca berita tuntutan DZ.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaga...br hr kedua...jgb riso..ada lagi 4thn 363 hr
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Dong zong ni time ph perintah je bizi tuntut itu ini
Org lain perintah, berkutik pun tidak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari ke-2, belum lagi kedengaran "Malaysian Malaysia."
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa salahnya.. demi pendidikan kaum cina

Bukannya mereka tuntut/ ganggu hak orang melayu pon

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 26-11-2022 07:57 AM
High chance Ahmad Maslan menteri pendidikan. Elok lah Dong Zong jumpa Ahmad Maslan nanti. Boleh dia  ...

Hahahahhahahahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 PAS pula join gomen
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
muntahijo replied at 26-11-2022 08:02 AM
Rasanya orang Melayu yang tak serik. Dah kena sekali nak lagi. Standby la yea.
More to come.

Betul....

Melayu ni nk kata bodoh pun iya.....
Rela di pijak dgn bangsa lain
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:27 AM | Show all posts
nampaknya kpm akan kembali seperti dulu dgn kedatangan bangsa cina. tapi mereka datang dgn penuh sopan itu je yg ok. mereka akan tuntut n guna sehabisnya dlm masa pemerintahan mereka. bangsa cina pun result bagus2.. bangunlah anak melayu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Sepanjang 60 tahun BN memerintah, tak pernah diganggu pon benda2 nih.. lagi nak kata BN rasis?

Yang bersuara suruh hapuskan sekolah cina bagai tu ternyata bukan orang BN..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 26-11-2022 07:52 AM
Moga anwar tikam balik dap dgn bubarkan sjkc dan sjkt. Jadikan sekolah satu aliran je. Bahasa tamil, ...

Btul.tu..
Skang hanya sekolah tertrntu.je yang ada subjek elektif mandarin tamil n arab..dinamakan sekolah wawasan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw di thread lain acik porem kata jangan tuntut janji dulu.. baru 2 hari kot angkat sumpah..

Manakala di sini........
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Cina memang pantas. Apa nak heran. Dorang kalau bisnes peh mantap, jauh melayu tetinggal lat blkg. Even iols ada join group beri2 barang yg kita dah tanak kat rumah, cina2 ni kalau dorang dah set nak minta brg tu, dorang paling efisyen dtg tepat masa. Kalau melayuuuuu, dayak (iols kat sarawak) petuik mcm syi@L je, mungkir janji, lembab, buat bodo, ih mmg xda etika la. Nyampah. Tp taklah semua perangai mcmtu tp mostly
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 12:58 PM GMT+8 , Processed in 0.223127 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list