CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 6779|Reply: 111

Fazura Bagi "Hint" Bakal Kembali Berlakon? - "Tolong Berlakon Semula Faz, Rindu Nak Tengok Faz Kat TV"

[Copy link]
Post time 26-11-2022 01:18 PM | Show all posts |Read mode








Baru saja melancarkan koleksi tudung terbaharunya semalam, hari ini Fazura berlepas ke Singapura pula untuk bertemu dengan peminatnya disana.


BACA JUGA : Wow Laku Keras! Fazura Lancar Koleksi Tudung Terbaharu Semalam, Banyak Sudah "Sold Out"


Dalam satu hantaran di Instagramnya, isteri Fattah Amin itu meluahkan rasa berat hati berjauhan dengan anaknya Fatima namun terpaksa demi tanggungjawab kerjayanya.


  



"Ada ni.. nak ke Singapura bertemu darlings Faz di sana. Never easy buat seorang ibu untuk tinggalkan anak nya ya.. but mommy’s got to work.  #rinduanakdah #suamipunjauh #lamatakberlakondrama" katanya.





Meninjau ruangan komen, netizen turut berkongsi rasa yang sama bila terpaksa berjauhan dengan anak demi tugas.


Namun apa yang lebih menarik, tanda pagar #lamatakberlakondrama turut menjadi tumpuan netizen. Rata-rata menyokong Fazura kembali berlakon kerana rindu untuk melihat artis kesayangan ramai ini muncul dalam drama di kaca televisyen.









Terdahulu, Fazura memaklumkan akan kembali membintangi sebuah drama bersiri berkonsepkan Islamik selepas sambutan Hari Raya tahun ini namun mengakui beliau tidak mahu lagi memegang watak wanita yang merebut lelaki serta mempunyai jalan cerita seakan cinta tiga segi.


Jadi korang rindu dan sokong tak jika Fazura kembali berlakon? - CARI






Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi nampak mcm ke arah nak bersara dan focus pd bisnes je?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 01:35 PM | Show all posts
Namun apa yang lebih menarik, tanda pagar #rindunakberlakondrama turut menjadi tumpuan netizen. Rata-rata menyokong Fazura kembali berlakon kerana rindu untuk melihat artis kesayangan ramai ini muncul dalam drama di kaca televisyen.


Bukan ke #lamatakberlakondrama?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 01:36 PM | Show all posts
kalau akak dok tempat dia duit dah banyak..bisnes pun masyuk akak tak nak susahkan diri berlakon lagi.. baik fokus bisnes dan keluarga jah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 01:40 PM | Show all posts
tolong la jangan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 01:43 PM | Show all posts
ok jer dia nak berlakon balik tapi tak kan drama... filem la baru letups
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
jajahoney replied at 26-11-2022 01:43 PM
ok jer dia nak berlakon balik tapi tak kan drama... filem la baru letups

Tak silap last filem sheols berlakon cerita j revolusi dengan zul arifin..tak best ceritanya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mayaBB replied at 26-11-2022 04:21 PM
Tak silap last filem sheols berlakon cerita j revolusi dengan zul arifin..tak best ceritanya

J revolusi lama dah sblm dia kawen.. lps dia kawen rasanya filem last dendam pontianak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg ternanti2 bila faz nk berlakon balik
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk movie dia Cinta Cappadocia tu, tup tup jodoh ada dalam pilem sama. Haha, jodoh pun masa tu muka budak skema lagi
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
lucky_peace replied at 26-11-2022 04:25 PM
J revolusi lama dah sblm dia kawen.. lps dia kawen rasanya filem last dendam pontianak.

Siti Norbaya film Indo rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak yah lah berlakon sebab kalau bukan cerita cinta macam tak best je
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwarasa replied at 26-11-2022 06:33 PM
Tak yah lah berlakon sebab kalau bukan cerita cinta macam tak best je

Mesti tak tengk cerita Rendang untuk Mertua kan..Gol & Gincu pun bukan cerita cinta..cinta selit sikit ja..Cerita Pisau Cukur pun bukan cerita cinta.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 26-11-2022 01:40 PM
tolong la jangan

Kau Jangan. Dkt thread sebelah aku kutuk sikit je pun pajura ni. Habis kena hencap.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 06:52 PM | Show all posts
DeLuna85 replied at 26-11-2022 06:50 PM
Kau Jangan. Dkt thread sebelah aku kutuk sikit je pun pajura ni. Habis kena hencap.

berani bdk2 ni belasah aku

etis2 berkulop CI lagi aku belasah

ini kan pulak bdk2 penyembah artis

prffffffffffffffffffffffght


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 06:53 PM | Show all posts
satu je telemovie raya dia berlakon bagus

yang dia menantu kena buli dengan keluarga laki dia

yang bapak mertua dia kencing dalam seluar tu

tu je la satu

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 26-11-2022 06:47 PM
Mesti tak tengk cerita Rendang untuk Mertua kan..Gol & Gincu pun bukan cerita cinta..cinta selit s ...

Dulu tak minat sangat faz...gol & gincu tu je pernah tengok tapi dah lupa macam mana ceritanya.lain2 tu tak pernah dengar
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 26-11-2022 06:47 PM
Mesti tak tengk cerita Rendang untuk Mertua kan..Gol & Gincu pun bukan cerita cinta..cinta selit s ...

rendang untuk mertua tu best betul cita dia..mana leh tgk ek
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
habisnamadahni replied at 26-11-2022 09:15 PM
rendang untuk mertua tu best betul cita dia..mana leh tgk ek


Tak tahulah..ada kat youtube tapi macam sekerat - sekerat ja
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwarasa replied at 26-11-2022 08:36 PM
Dulu tak minat sangat faz...gol & gincu tu je pernah tengok tapi dah lupa macam mana ceritanya.lai ...

Best, cerita budak - budak urban tapi berkait isu sosial..ada woman empowerment..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 04:04 PM GMT+8 , Processed in 0.104269 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list