CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bubuk_bearbear

Fazura Bagi "Hint" Bakal Kembali Berlakon? - "Tolong Berlakon Semula Faz, Rindu Nak Tengok Faz Kat TV"

[Copy link]
Post time 26-11-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 26-11-2022 09:23 PM
Tak tahulah..ada kat youtube tapi macam sekerat - sekerat ja

itu la..mostly kat utube byk yg half²,sama mcm pisau cukur skang dh ada full pisau cukur..enjoy repeat haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke lama tak berlakon drama?
#hariharidrama
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlakon ngan fattah lah..buat cerita ala2 suri hati mr.pilot
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 26-11-2022 06:47 PM
Mesti tak tengk cerita Rendang untuk Mertua kan..Gol & Gincu pun bukan cerita cinta..cinta selit s ...

Byk lgi cerita dia bukan cerita cinta.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas 2nd baby lah Faz berlakon. Nyamma nak adik...dia sunyi tu. Pastu kalau nak berlakon balik harap baju2 Faz pakai lawa2...taknak lah pakai kampung2.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 27-11-2022 01:10 AM
Lepas 2nd baby lah Faz berlakon. Nyamma nak adik...dia sunyi tu. Pastu kalau nak berlakon balik hara ...

Ya, setuju sangat, berhijab pun boleh ja fesyen urban tapi modest.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Gugucat replied at 27-11-2022 12:48 AM
Byk lgi cerita dia bukan cerita cinta.

Just to name a few ja..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tonight event faz pakai dress mimpi kita lg ke? Faz please pakai designer lain pulokk..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Macamlah orang rindu sangat nak tengok kau. Berlakon pun tak best.
Tak rugi pun industri hiburan malaysia yg dah mmg sedia sedih dan sendu ni bila kau dah tak berlakon.

Nanti kalau berlakon balik asyiklah up post rindu anak/terpaksa tinggal anak sbb kerja/konon dia ibu yg terpaling susah nak tinggalkan anak sbb kerja....dan bnyk lagilah rungutan2 yg serupa mcm tu akan keluar
Menyampah tengok retis2 perempuan mcm ni. Korang bukan satu2 nya ibu yg bekerja dlm dunia ni. Tak payah nak over.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Berlakon pon ala ala lisa surikayu je pon..x payahlah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lightheaded67 at 27-11-2022 07:44 AM

aiols tak rasa sheols ckp psl nk berlakon drama. mcm nk ckp pasal "berlakon drama" jur. ade inside issue gado gado depa kot. haritu sheols g mana ke thai or indo, ade gmbr caption ckp hai dinding? iols tak folo dia ni beria, so utk org yg tak folo tgk dri permukaan air laut ajelah, aiols rasa sheols ade beef with somebody. atau pun utk yg folo bebetul tau lah kot maksud caption hashtag sheols, aiols maybe salah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 27-11-2022 03:18 AM
Macamlah orang rindu sangat nak tengok kau. Berlakon pun tak best.
Tak rugi pun industri hiburan mal ...

Ibu2 lain pun merungut kalau tinggal anak.
Dia Fazura, haruslah org kasi attention.

Sedangkan jah pun nak upload anak pandai pegang botol seperti Ibu2 lain. Up to his milestones. Nothing for us, it's something for her.

Tulip & Timun kan belum ada anak. Tulip kan mandul. Mana tahu perasaan seorang ibu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur dah banyak nak berlakon apa, berlakon jadi mak anna jobling je la..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak.Nah.Bosan replied at 26-11-2022 01:36 PM
kalau akak dok tempat dia duit dah banyak..bisnes pun masyuk akak tak nak susahkan diri berlakon lag ...


Die berlakon drama jadi heroin pakai tudung jenama sendiri.. Itu betol2x big marketing...
Sale boleh mencanak2x...
Ini salah satu cara marketing yg menjadi untuk tahun hadapan.. Sbb tahun depan pakat ekonomi melesetttt... Kalau die x push dlm marketing.. Sale boleh senduu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak.Nah.Bosan replied at 26-11-2022 12:36 PM
kalau akak dok tempat dia duit dah banyak..bisnes pun masyuk akak tak nak susahkan diri berlakon lag ...

kena keep up the momentum la. kalau sendu macam mana nak berniaga? retis2 ni depends on fanz beli produk2 mereka and bagi hype. lagipun dapat duit besar dengan mudah, why not?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 27-11-2022 06:40 AM
aiols tak rasa sheols ckp psl nk berlakon drama. mcm nk ckp pasal "berlakon drama" jur. ade inside i ...

oooo lupa pulak ni suka perli2 eh. gitulah. maybe stinger boleh bagi pencerahan. LOL
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 27-11-2022 09:12 AM
oooo lupa pulak ni suka perli2 eh. gitulah. maybe stinger boleh bagi pencerahan. LOL

Pandai baca hati org ya, jgn sampai jatuh fitnah. Memang dia rindu nak belakon, dlm live pun dia ada beritahu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 27-11-2022 07:40 AM
aiols tak rasa sheols ckp psl nk berlakon drama. mcm nk ckp pasal "berlakon drama" jur. ade inside i ...

Faz dlm live pun ada beritahu, dia rindu nak belakon. Jgn kita suka buat andaian, bukan kita boleh baca hati dia. Hanya Allah yg tahu. Bila kita silap buat andaian, akan jatuh fitnah, bertambah dosa kita.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 27-11-2022 09:27 AM
Faz dlm live pun ada beritahu, dia rindu nak belakon. Jgn kita suka buat andaian, bukan kita boleh ...

letih la aiolz. belum2 ape dh kate aiolz fitnah dosa nuraka. acik, aiolz dh ckp siap2 kt statement itu, aiolz maybe salah?? plus mmg style sheolz kan suka bg cryptic caption hashtag? so bila u dh bg cryptic caption, so bukan ke open pd audiens nak interpret?? also sheols lately jah kerap2 buat hashtag pelik2, fitnah ni gerak both ways, org mngundng dan org yg diundang. ok?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 09:45 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 27-11-2022 01:10 AM
Lepas 2nd baby lah Faz berlakon. Nyamma nak adik...dia sunyi tu. Pastu kalau nak berlakon balik hara ...

Betul la semenjak dia betudung, macam acik2 duduk kamput parit pekan sana dah pesen dia. Padahal masa dia free hair, dia pakai jean dengan tshirt pun orang bole toleh dua tiga kali tengok punya lawa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 11:29 AM GMT+8 , Processed in 0.090950 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list